Britney Spears, jeneng lengkapBritney Jean Spears(2 December 1981 McComb, Mississippi, USA) yaiku penyanyi pop Amerika, pemenang Grammy lan MTV Video Music Awards, komposer lan aktris. Dheweké kondhang amarga lagu-lagune "Baby One More Time", "Oops! ... Aku Dadi Maneh", "Toksik", "Gimme More", "Womanizer", "Ndandani Iku Nganggo Aku" "Dumugi World Ends," kanthi hosting lagu "Scream & Shout" dening will.i.ama rapper Amérika utawa nyanyi soundtrack film Smurfs 2.

Dheweke wiwit metu ing televisi ing New Mickey Mouse Club minangka wong enom, limang taun sawisé pameran iki ing 1998, dheweke lunga kanthi karir solo.

prestasi dheweke wis kepincut sponsor lan iklan, misuwur sawijining iklan Pepsi, piyambakipun prapatan movie dhewe lan wis reality show Langgam & Kevin: Semrawut. Kanggo papat taun dheweke dadi penyanyi Justin Timberlake. Ing taun 2004 dheweke nikah penari Kevin Federline, karo kang, telung taun engkas, pegatan lan tiyang karo dheweke wis duwé anak lanang loro, Sean Preston lan Jayden James (2005, 2006). Ing Januari 2013 nyuwil munggah karo gandhengane Jason Trawick, nanging sawise sasi wiwit katon ing umum karo pacar anyar, babagan 4 taun luwih enom saka David Lucado. Ing pungkasan Desember, 2013 ngluncurake pertunangan rong taun ing Las Vegas.

Ing wiwitan

Dheweke lair ing McComb, Mississippi, nanging tambah akeh ing Kentwood, Lousiana. Bapakipun, James Parnell Spears, inggih punika bapak lan ibunipun Lynne Irene Bridges, guru sekolah dhasar. Dheweke duwe loro adhine, adhine Bryan (lair 1977), sing dadi salah sawijining manajer dheweke, lan adhine Jamie Lynn (lair 1991).

Dheweke kompetisi ing gimnastik, menangaké kompetisi. Dheweke kerja ing pameran tari lokal. Nalika yuswa wolung taun, Imam Gréja Baptis lokal ngajak dheweke kanggo audisi kanggo Mickey Mouse Club. Sanajan dheweke isih enom banget, agen New York ndeleng dheweke. Dheweke banjur nekani sekolah tari ing New York lan kerja ing televisi ing sawetara iklan non-komersial.

Sawise dheweke diakoni ing Mickey Mouse Club lan makarya ana ing 1993-1994. Dheweke ketemu artis-artis awal kayata Justin Timberlake, Joshua Chasez, Keri Russell, Christina Aguilera, utawa Ryan Gosling.

1997-2000 Karir Wiwit: Kontrak karo cathetan Jive, ...Baby One More TimeaOops ...! Aku Apa maneh

Ing 1997, Britney mlebu album rekaman Jive nalika ngrungokake demo "I Will Always Love You," sing asring diarani Whitney Houston. Sawise nandatangani kontrak, Britney alon-alon mulai nyiapake kanggo ngrekam album lan ngembangake vokal dheweke karo pelatih vokal. Dadi, dheweke wis ngrekam trek demo sing banjur dirilis ing CD utawa Oops ...! ... Aku Wis Lagi. Single debut dadi lagu kanthi irah-irahan... Baby One More Time, sing wiwit metu ing stasiun radio lan MTV ing 1998. Dheweke isih rambut coklat lan busana seragam sekolah. Lagu iki sukses ing ndonya. Grafik grafik kasebut ora mung dikuwasani Amerika Serikat, nanging uga ing Australia lan Inggris. Album kanthi jeneng sing padha ing Kanada lan AS ing puncak tangga lagu kanggo periode suwene enem minggu. Ing setahun, dheweke dadi remaja sing paling sukses ing sajarah. Alba... Baby One More Timeiki didol ing saindenging donya liwat potongan 35 yuta.

Ing wulan April, 1999 ngrambah halaman depan majalah kasebutRolling Stone.Foto-foto sing disutradarai minangka lolita awoke kaya dene payudara luwih gedhe tinimbang tembakan liyane, nggawe spekulasi babagan operasi plastik sing miturut omongane uwong dheweke arep njupuk sadurunge njupuk klip videoKadhangkala. Spekulasi kasebut durung dikonfirmasi.

Kanggo album kasebut... Baby One More Timedheweke nampa akeh penghargaan lan ana ing jajak pendapat1999 Billboard Music Awardsseniman sing dipilih taun iki.Ing Desember, dheweke nampa papat Billboard Music Awards, American Music Award, lan paling pungkasan, 2000 nampa rong Grammy Awards ing sasi Februari.

Sawise ngrampungake tur kasebutWisata 2Kngetokake CD kapindho sing judhulOops! ... Aku Wis LagiDheweke langsung menyang puncak tangga lagu ing ngendi wae ing ndonya. Mung ing minggu pisanan ing AS, album iki luwih akeh tinimbang 1,3 yuta, lan dadi album paling cepet penyanyi ing kabeh wektu.Sajrone taun 2000 ing AS didol total 10 yuta unit ing pelaku usaha UK 900 000 lan Jerman 1,2 yuta. AlbaOops! ... Aku Wis Lagiiki didol ing sak ndonya liwat 24 yuta unit.

Ing 2000, dheweke lan ibune nerbitake buku pisanane, sing diterbitake ing judhul kitaSaka ati kanggo jantung. Dheweke wis menangaké pirang-pirang MTV Awards, ing ngendi dheweke wis miwiti ngrembug prastawa kasebut, sing dheweké mung nganggo.Wonten ing album kaping kalih, piyambakipun pikantuk nominasi Grammy ing Album Pop Best lan Best Pop Songs.

2001-2003Britney, Crossroads aIng Zona

Britney Spears Sings Me Against The Music (NFL Kickoff Live 2003)

Ing awal taun, 2001 mlebu kontrak iklan karo Pepsi, sing 8 nampa yuta yuta dolar.Dheweke nganakake buku kapindho kanthi irah-irahaneHadiah ibulan dheweke uga kasengsem ing pertunjukan ing MTV Video Music Awards, nyanyi pot kang direbus, kang ngritik PETA.

Ing November, dheweke ngerilis album kaping telune, mung diaraniBritney. Sajrone minggu pisanan, dheweke luwih murah tinimbang potongan 746 000.Sanajan ana luwih saka 4 yuta sing didol ing AS, ana gunggung ageng dibandhingake karo rong papan pisanan.Album iki minangka sing pisanan wis dadi penulis lan produser.Album sakdurungéBritneydidol 15 yuta potongan.

Ing Februari 2002 tindak ing film pisanan ing panggung wayang ing ngendi dheweke main, diaraniprapatan, sing ana ing akhir minggu kapisan sawise nyelehake kaloro ning kana, nanging banjur alon-alon ambruk. Ing film, lagu saka album munculBritney. Ing pungkasan, film kasebut dikritik kanggo para kritikus, lan malah nampa Golden Raspberry kanggo aktris paling awon bebarengan karo Madonna. Film kasebut uga ngrilis Golden Rape kanggo tembang paling awon kanggo film iki,Aku Bukan Gadis, Bukan Wanita, sing diwenehi.

Hubungan patang taun karo Justin Timberlake rampung 2002 ing Maret. Pembagian kasebut dipublikasikake lan dheweke asring dipuntudhuh dening tuduhan kafir.Spekulasi muncul nalika Timberlake ngeculake laguTlpaku lan Kali, ing ngendi dheweke nyanyi babagan infidelity dheweke partner. Spears komentar:"Iku rong taun hubungan, aku yakin iku Panjenengane, sing bener, nanging aku salah."

Ing wulan Juni, 2002 mbuka restoran NYLA ing New York, nanging ditutup sawise kegagalan taun. Senajan akeh pangritik ngandhakake yen pangaruh dheweke ing donya musik wis nolak, dheweke dadi albumBritneysing dipilih kanggo Grammy Award. Lan kanggo taun 2003 diumumake dening majalahForbesselebriti taun.Ing pamuter musik, 2003 bali menyang XNUMX nalika wulan Agustus nalika mènèhi penghargaan MTV Video Music Awards, bebarengan karo idola Madonna lan Christina Aguilera. Bebarengan karo Aguilera, Madonna misuwur bangetKaya Virgin. Kinerja nate dikalahake dening penindasan, nalika dheweke ngambung Madonna karo dheweke.

Ing November, 2003 ngerilis album studio papat kang diaraniIng Zona. Max Martin mbiyantu album kanthi dawa, nanging uga dibantu dening selebriti kaya Moby utawa R. Kelly. Album kabeh (13 Songs) ditulis kaping pisanan kanthi dhasar. Album kasebut maneh ing ndhuwur tangga album AS, ditulis ulang sejarah musik - kabeh album pisanan.Ing minggu pisanan, unit 609 000 didol, total luwih saka 3 yuta sing didol ing AS. Sawise suwe, dheweke tau dadi penyanyi Top 10 ing bagan musik Amerika Serikat, sebuah lagu sing disebut Toxic, sing dianugerahi Grammy Award.AlbaIng Zonaliwat donya wis adol luwih saka 10 yuta potongan.

Single saka album iki uga sukses bangetIng Zonakanthi jenengSaben dinten. Sasampunipun nerbitaken lagu punika, piyambakipun tindak ing jagad hiburan ingkang dipunsebatIng Hotel Onyx Tour, sing nyawang penggemar 600 000 lan entuk dhuwit 34 yuta. Konser-konser kasebut dumadi ing Amerika Utara lan uga ing Eropa, ing ngendi dheweke ora ngrampungake, amarga dheweke lutut salah siji minggu sadurunge wiwitan tur nalika njupuk klip laguNgalahake.

3. Januari 2004 nikah karo pacar cilik Jason Allan Alexander. Pesta iki dilaksanakake ing kapel cilik ing Las Vegas. Dheweke nganggo jins lan tutup baseball. Ing panyuwunan kulawarga lan manajer dheweke yaiku pernikahan 5. Januari dibatalake. Njupuk total jam 55. Ing panyuwunan, dheweke nyatakake yen dheweke ora nate keprihatinan ing kahanan kasebut lan mung ana lelucon sing wis ngliwati limit kasebut. Dheweke ora duwe hobi bareng karo Alexander, lan dheweke ora bisa mbayangake omah karo dheweke utawa duwe anak. Pungkasane dheweke ngomongake ing acara televisi:"Sejatine, aku kepengin ngerti kepriye carane nikah."

Ing wulan Juli, 2004 ngumumake hubungan karo penari Kevin Federlin telung sasi sawise dadi kenalan karo klub Hollywood. Dheweke ora ketemu paham amarga Federline nikah karo aktris Shar Jackson lan duwe anak loro karo dheweke. Isih, karo Federlin ing wayah wengi 18. September 2004 mati.

2004-2006 Perkawinan, anak pisanan lanPaling gedhe

Ing paruh kapindho taun, 2004 ngumumake gangguan karir musik amarga ibu.Sawise nikah karo Federlin, dheweke ngandhani majalah kasebutwong "Aku pengin dadi ibu enom, taun sabanjuré aku bakal dadi 23 lan aku pengin dadi ibuku."Isih, industri kanthi label "Britney" tindak lan ing wulan September 2004 ngeculake lenga kawitan pisanan. Sakwise setahun, 100 entuk mayuta yuta dolar lan dadi parfum paling laris.

Koleksi hit pisanan kanthi irah-irahanGreatest Hits: My Prerogativediterbitake ing akhir taun 2004. Album debut ing posisi kaping papat ing dhaftar album AS (pangsa pasar sing murah amarga mbokmenawa kurang promosi).Ing minggu pisanan, album ing AS adol luwih saka 255 000. Ing UK, 115 000 didol ing minggu pisanan, ngluwihi koleksi saka koleksi sing padha kaya Madonna, Shania Twain, utawa Whitney Houston. Telung singel anyar muncul ing pilihan, antara liyaPendhaftaran PrerogativeaDo Somethin '. Album kasebut pungkasané didol ing saindhenging donya liwat potongan 8 yuta.

Sajrone 2005, dheweke nggawe show realita karo bojoneBritney & Kevin: Chaotic. Kritikus, Nanging, dheweke ora seneng, lan penonton ora kaya sing diduga.

Kandhutan dilapurake liwat juru wicoro ing April 2005,sasi iki, dheweke dirawat ing rumah sakit observasi. Dheweke mengko mbantah ing majalah kasebutwong:"Aku wis mendem, aku kudu terus-terusan diawasi."Senadyan dheweke seneng, dheweke wis ngakoni liyane majalahElle "Aku arep menyang bagian Caesarean, aku ora ngerti kok, nanging amarga aku wedi nandhang lara."14. September 2005 lan putranipun Sean Preston lair ing Federlin. Ngliwati kudu mlaku nganti dina esuk, nanging kontraksi teka sadurungé. Bojone nyekel tangane nalika dheweke kerja. Banjur, dheweke ditransfer menyang VIP Maternity Ward ing Santa Monica.

Sawise lair saka anak pisanan, karir musik dheweke ora akeh maneh. Rumah penerbitan dheweke ngeculake album remixB ing Mix: The Remixeslan ing Februari 2006 ngetokaké lenga anyar sing disebut In Control.

Ing Mei 2006 announced sing meteng kapindho, dheweke ngandika publicly bab karingkes bab ambruk caket marriage, kang wis rek, lan uga dikonfirmasi sing album anyar, pembuangan uga bakal weruh pisanan kanggo taun.12. September 2006 miyosipun putra kapindho, Jayden James. Kurang saka rong sasi sawise lair, dheweke nyuwun cerai amarga beda karakter sing ora bisa dianggep lan ing wektu sing padha dituntut kanggo hak asuh putra lanang.

2006-2007 Divorce amandheg

26. 2007, bibi, Sandra Bridges Covington, tilar donya amarga kanker.16. Februari sawise minggu buron saka paparazzi, pesta liar lan ngombe alkohol wis mutusake kanggo ngobati perawatan kecanduan. Jam-jam 24 durung ana ing rumah sakitlan ing wayah wengi iki dheweke metu ing salon rambut ing Malibu, ing ngendi dheweke gelem nyukur rambuté. Mulane dheweke njupuk gunting kasebut lan ngetokake dhuwit. Dheweke banjur langsung menyang studio tato ing ngendi dheweke duwe tato. Saksi-saksi kasebut ngandika:"Aja ndemek aku. Aku duwe kabeh sing nyentuh aku kabeh watara kula. "Rambuté, bebarengan karo Red Bull sing ora disinaoni, sing luwih cerah lan gunting sing dicukur, muncul ing internet kanggo didol.

20. Ing wulan Februari, 2007 mutusake kanggo bali menyang perawatan lan wartawan ing publik supaya ninggalake dheweke lan ngajeni privasi. Ora kedadeyan lan nalika paparazzi nemokake panggonan panggonan dheweke, dheweke mutusake kanggo nolak perawatan maneh. Dheweke ora tahan ana ing rumah sakit.

21. Februari, 2007, bocah loro kasebut dipasrahake marang Kevin Federlin. Ing wayah wengi, dheweke metu ing ngarep omah lan njaluk bocah bali. Bojone mantan bojone ora mbukak dheweke. Wektu dheweke nemokake dheweke dianiaya dening para wartawan, dheweke nyerang karo payung.Iki minangka kaping telune pengobatan sing ditindakake, lan Kevin Federline dikontak dening pengadilan sing dipenjara anak-anak. Hakim sing njabat pegatan kasebut krungu yen dheweke ora ngrampungake perawatan wektu iki lan fasilitas rehabilitasi ditinggalake prematur, dheweke ora bakal duwe harapan kanggo njupuk anak ing proses perceraian. Klinik kiwa 20 sawise perawatan sukses. Maret 2007, lan wis wiwit nyedhiyakake kanggo anak lan ancang-ancang kanggo album anyar maneh.

Ing September, 2007 miwiti perang hukum kanggo njaga putra-putra Sean Preston lan Jayden James. Pengadilan mrentah dheweke kanggo nguji tes obat-obatan lan alkohol saben minggu.Sawetara dina sabanjure dheweke dituduh nyopir mobil tanpa lisensi pembalap lan ngancam dheweke kanthi hukuman penjara.Amarga acara iki, mantan bojone Kevin Federline diwenehi hak asuh anak, dene mung siji kunjungan saben minggu sing diwenehake, miturut pengawasan.

Bareng telung taun salajengipun, dhèwèké mandheg ing panggung, sepisanan dadi 1. Wonten ing 2007, House of Blues ing San Diego dipuntampi déning lima penampilan ing kutha sanès. Kabeh wis didol metu ing sawetara menit.31. Ing wulan Agustus, singled siji dirilisGimme Morelan televisi musikMTVannounced dina sing bakal ngetokake MTV Video Music Awards dening single iki. Sajrone prestasine dheweke ana ing komposisiGimme Morekrungu crita lan krungu critane dheweke krungu kritik nalika dheweke tayang ing playback lan meh ora nari. Banjur, dheweke ngandhakake yen perusahaan rekaman, Jive, dipeksa metu sanajan dheweke ora mikir yen wis siap. Jive Records dijaluk MTV yen dheweke bakal tampil tanpa dheweke ngerti wektu iku. Informasi iki dikirim dening Britney P. Diddy ing pre-party sadurunge VMA.

Dheweke uga nduwe pertunjukan sing temen beda karo penyihir misuwur Chris Angeel. Ing panggung, dheweke kudu katon lan ilang utawa nari liwat cermin. Nanging sawetara dina sadurunge pameran kasebut, MTV teka lan hotel Palms dhewe, ing ngendi pertunjukan diputer, nomer kasebut uga mbebayani, lan acara kasebut kudu diganti liwat menit pungkasan amarga asuransi.

Album anyar miturut judhulmandhegditerbitake 30. Oktoberlan kritikus ketemu banget kanthi sukses, nanging dheweke ora ningkatake album kasebut lan ngubur. Nanging ing Desember 2007 dirilis klip video sing ora disenengiPiece of Me, sing ana ing ngarep tangga lagu.

2008-2010:Circus,Kanggo Rekamlan demoThe Circus Dibintangi: Britney Spears

Britney Spears ing Circus Dibintangi: Britney Spears ing 2009

Ing wulan Januari, 2008 dirawat kanthi psikologis nalika dheweke ndhelikake putra-putriné ing omahé lan ora gelem mènèhaké bojone.Nanging, kanthi sukarela, rumah sakit kasebut ninggalaké rumah sakit sawisé sawetara dina kanggo bali menyang dheweke ing sasi Februari.Pengadilan banjur mrentahake hak asuh bapake, Jamie Spears.

Nanging, sawise bali saka rumah sakit, ana break. Dheweke ngilangake manajer lan bali menyang manajer asli, Larry Rudolph, sing wis nguripake kepalane sepuluh taun kepungkur. Ing sasi Maret, 2008 ngumumake yen bakal main peran episode ing seri AS suksesNgomong Ibu. Episode kasebut ndadekake dheweke dadi episode sing paling sering ditonton saka seri kasebut, lan minangka peringkat paling dhuwur ing seri kasebut.Dadi aku mulai ngobrol babagan Spears maneh ing sitkom sukses iki. Sawetara kuwi, klip video animasi dadi single kang kaping teluBreak Ice.

12. May 2008 muncul ingNgomong Ibulan miturut panyipta seri kasebut bisa uga dimainake ing musim anyar.7. September 2008 ngluncuraké 2008 MTV Video Music Awards kanggo kaping telune. Dheweke njupuk hadiah kanggo video wadon sing paling apik, video pop paling apik lan video taun kanggo klip laguPiece of Me. Dokumenter mulai njupuk dina sing padhaBritney: Kanggo Rekam, ing pundi piyambakipun wangsul malih dhateng ajang-ajeng ingkang kapungkur ing gesang pribadinipun.Dokumen kasebut disiyarake ing 30. 2008 ing MTV lan 5,6 dipirsani dening mayuta-yuta pemirsa. Dokumentasi sing nangkep ing dunya reflektor lan njaba. Ing dokumen iki kita bakal mangerteni apa sing dikira-kira babagan dhasar-dhasar, pesta, lan apa sing bakal padha siap ngadeg ing panggung ing ngarep jutaan wong. Dokumentasi kasebut ora diucapake mung dening dheweke, nanging uga dening kulawarga, manajer lan rekan kerja.

Album studio kaping enem jenengeCircusdirilis ing Desember 2008. Sakwisé ngrilis, album kasebut munggah ing posisi paling dhuwur ing rangking penjualan AS lan dheweke dadi artis paling enom kanggo nggawe debut kanthi limang cathetan ing ndhuwur, entuk rekaman ing Guinness Book of Records.Sepisanan, womanizer, sing naklukaké pasuryan saka singles denah US, pisanan sing dadi nomer siji kariré wiwit debut single ... baby saka 1999. Ing taun sing padha dheweke dianugerahi penghargaan kanggo bali lan kembange paling gedhe ing sajarah kanggo urip lan karier inspirasi. Senadyan divorce, mundhut saka opsi care kanggo anak-anake lan risak mental, mbalek maneh nuduhake kekuatan apik banget kang. Ing Januari 2009 angsal rama injunction dheweke marang mantan manager dheweke Sami Luftimu, mantan partner Adnan Ghalib lan Agung Jon Eardleymu kanggo kanggo dheweke lan dheweke kulawarga tetep adoh nyedhaki saka 250 yard.Ing Maret, 2009 tindak ing demo donyaThe Circus Dibintangi: Britney Spears, sing nemu jutaan dolar ing pangasil 131 lan wiwit dadi garis konsentrasi paling sukses, sing paling kerep dibukak lan paling nguntungake. Ing wekdal punika, 5. 2009 paling éndah tur, 5. sejarah paling apik ing kalangan penyanyi lan 18. paling gedhe ing kabeh. Kanggo sukses gedhe, nomer konser asli tur ing ngisor kinerja kasebut luwih saka kaping pindho ing 97. Sadawane demo 50 diganti dening penari, penyihir, badut lan akrobat. Saben pertunjukan 200 dirawuhi dening karyawan 50. Total turnamen 60 ngasilake jutaan dolar AS. Peralatan kanggo saben konser yaiku 34 ton materi sing ngangkut total truk XNUMX.

Ing Nopember 2009 ngerilis album kapindho kang paling gedhe, sing didhisiki dening single3, kang dadi nomer telu ning Billboard Hot 100 Amerika.Ing wulan Mei, 2010 resmi ngonfirmasi hubungane karo agen Jason Trawick, karo dheweke setuju kanggo mungkasi kolaborasi profesional, ing upaya kanggo fokus marang urip pribadine.Ing taun sing padha, penyanyi nglukis koleksi busana sing pisanan, kanthi kolaborasi karo Candie.

28. September 2010 nyiarake seri Stasiun FoxGlee, ing ngendi dheweke uga main dhéwé. BabaganBritney / Brittany, sing dadi penghargaan marang dheweke, dadi 13,3 karo jutaan pemirsa lan 4% rating episode paling ditonton saka seri kabeh ing kabeh.

2011-2012: Erafemme Fatalelan juri ing X Factor Amerika

28. Maret 2011 ngerilis album anyar, ing urutan kapitu. Jeneng iki dijenengifemme Fatale. Lagu saka album dadi laguNdhèrèk Aku.

Lagu kasebut miwiti debut pisanan ing Kanada, Belgia, Denmark, Selandia Baru, lan tangga lagu Billboard. Iki minangka single kang kaping papat, sing langsung njupuk posisi pertama ing tangga lagu lan amarga dheweke dadi artis kaping pindho ing sejarah sing bisa nduwe singel pilot ing puncak tangga film kaping pirang-pirang. Seniman pisanan yaiku kolega Mariah Carey. Ing klip video lagu iki, bintang bintang saka alam semesta sing kebangkrutan ing Bumi main kanggo nggoleki kamulyan. Dheweke bakal dadi selebritis, nanging popularitas dheweke bakal ngalahake lan ngrusak dheweke.

Album iki wis nikmati pujian gedhe ing saindenging jagad. Miturut pengunjung menyang situs web MTV, ana album Maretfemme Fatalealbum paling apik ing taun 2011.Rolling Stone, salah sawijining majalah musik paling bergengsi lan paling wigati, wis nggelar album kasebut minangka album paling apik nganti saiki lan wis dianugerahi rating 4 / 5, yaiku rating paling apik sing ditampa saka majalah iki. InggrisDigital Spymenehi album malah 5 / 5, yaiku, kaya sadurunge, rating paling apik sing diwenehake marang album Britney. Album kasebut uga ngelingi tabloid inggris InggrisThe Sunlan malahPerez Hilton. Album foto album kasebut ing pungkasan (2013) diilhami dening Christina Aguilera, sing njupuk klip video ing panggonan sing padha karo Britney Spears sing ditembak ing titik sing wis ditemokake telung taun kepungkur.

Sawetara minggu sawisé penyanyi pilot ngumumake peluncuran single liyane, dheweke dadiDumugi World Wektu, ing kana penyanyi Kesha uga melu. Dheweke ngandheg dheweke apa inspirasi dheweke kanggo nulis lagu iki."Aku mbayangno awake dhewe utawa penyanyi liyane, kita tur dunia, kita duwe wengi sing apik lan apik lan kita ora pengin turu. Kita luwih seneng duwe wayahe nganti pungkasane akhir dunya, "dheweke ngandhakake. Video tari apokaliptik saka lemah jero kutha sing diarahake dening Ray Kay, sing nggawe versi 2 saka klip.

Ing mangsa panas dheweke ngedol dokumenterAku Am The Femme Fatale. Dokumenter nderek dheweke nalika dheweke wis nyiapake album studio ketujuhfemme Fatale. Dokumenter kasebut nawakake rekaman eksklusif saka studio kanggo njupuk film video paling anyarSampun jumlahe dunya, ujian lan, ndhuwur kabeh, mini wisata ing Las Vegas.

Britney ing Femme Fatale Tour

Sajrone demo mini, dheweke ngumumake ing TV yen dheweke bakal miwiti demo anyarfemme Fatale. Sawise sepuluh konser wisata pisanan, 6,2 ngasilake mayuta yuta dolar[sumber?].Femme Fatale Tour69 pikantuk yuta dolar AS 11. non-profit tour saka 2011. Kostum ing demo iki dirancang dening Zalda Goco, sing uga kerja sama karo Gwen Stefani utawa Lady Gaga. Tur Femme Fatale uga direkam ing DVD lan ing versi 3D. Cathetan saka Toronto, sing dicathet nganti rong dina.

30. Agustus 2011 ing Los Angeles ing wayah wengi iki mlebu MTV Video Music Awards. Ing wayah sore, 2 menangaké hadiah kanggo video musik pop paling apik kanggo lagu kasebutDumugi World Ends. Dheweke uga diajeni kanggo dheweke, lan dheweke uga nampa Video Vanguard Award Michael Jackson minangka pengakuan karier dheweke sing dawa lan bermanfaat. Ing wawancara karo MTV News, dheweke ngandhakake dheweke dadi single sabanjure saka album kasebutfemme Fatalebakal dadi laguCriminal. Video single iki uga diputer dening dheweke banjur tunangan Jason Trawick.

Enem taun sawisé mbebasake koleksi remix pisananB Ing Mix Remixesdheweke mutusake kanggo ngetokake terusan lan dirilisB in the Mix: The Remixes Vol. 2. Iki asale ngeklaim yen lagu-lagu anyar lan lagu sing durung tau dirilis bakal katon ing rekaman nanging ing pungkasan ora ana rilis anyar.

Ing 2012, dheweke dadi pasuryan saka Twister Dance, ing kana dheweke nampilake iklan sing diarahake dening Ray Kay. Dheweke uga dadi salah sijine papat hakim versi Amerika ing kompetisi X-Factor. Dheweke uga ngeculake Twist Fantasy parfum anyar, lan FOX nyiarake episode liyane Glee, ngurmati Britney. Britney uga dadi wanita paling éndah ing donya sing éntuk 58 jutaan dolar (ora kalebu ing X Factor). Babagan kasebut disebut Britney 2.0. Penyanyi Britney durung sukses, amarga urip paling apik Britney kang dibintangi. Isih, wis dadi episode 4 sing paling mirsani. seri seri; 7 460 000 penonton Amerika nonton pisanan. Britney uga dadi tuan rumah album #willpower penyanyi will.i.ama Amerika ing singleScream & Shout. Lagu iki uga #1 ing iTunes ing negara-negara 54 ing dunya lan dadi single pisanan ing sajarah kanggo duwe iTunes ing pirang-pirang negara.

2013: Partner anyar,Britney Jean, Glorylan engagement ing Las Vegas

Jeneng acara ing Las Vegas.

Britney Spears resmi dikonfirmasi 2013 ing awal taun dheweke nggarap album studio 8, sing kudu dirilis taun sing padha ing musim gugur. Tim Britney wis ngasilake produser kayata Hit Boy, Elia Blake, Ina Wrolsden, Darkchild, Danja, Sia Furler lan will.i.am. Amarga karya dheweke ing album anyar, dheweke nolak juri ing garis X-Factor Amerika. Produser LA Reid uga ninggalake partisipasi ing X Factor.

12. Januari 2013 Britney ngonfirmasi break karo Jason Trawick, sing ditindakake kanggo dheweke taun. Ing sasi Februari, klip dirilis kanggo ngrampungake lagu kasebutScream & Shout.

Ing pungkasan Februari, Britney melu partai Elton John, ing ngendi dheweke teka ing gaun ireng elegan. A surprise banget kanggo kabeh ana werna rambut anyar Britney - coklat. Dheweke uga muncul ing publik karo kanca anyar, papat taun luwih enom, David Lucad, karyawan perusahaan hukum. Dheweke ketemu karo pelajaran golf, dheweke minangka instruktur lan dheweke murid. Wong-wong padha ngomong langsung. Sawise suwe-suwe, spekulasi muncul yen Britney ngrencanakake duwe bayi karo Dawud.

Britney nandatangani kontrak kanggo pertunangan Las Vegas ing Planet Hollywood, sing bakal tampil ing mangsa panas 2014. Kontrak iki kalebu mung minggu konser 8 saben taun, sing artine Britney bakal nganakake mung wulan 2 ing taun iki. Kontrak kasebut uga kalebu tambahan saka Britney Spears nginep ing partai blumbang ing saubenge kutha. Pertunjukan bakal terus ganti supaya ora ketarik minat lan uji coba diwiwiti ing sasi Juli. Britney ngandika:"Aku pancene trampil tenan ing acara sing bakal teka ing Las Vegas. Pertunjukan ora gampang. Iku bakal dadi partai wiwit wiwitan lan kanggo njaluk, aku kudu ing wangun paling apik lan go katup penuh. Aku banget bungah yen pameran bakal adhedhasar teknologi artistik pungkasan lan bakal dadi tontonan paling apik. "Rekonstruksi Planet Hollywood biaya 20 yuta dolar, sing kira-kira 380 yuta. Britney bakal teka ing 30 jutaan dolar, sing meh dadi 580 000 000.

Ing April, Langgam metu saka dheweke ing wangi rolas Island Fantasy, distriubuovaný ing Eropah lan ing Amerika Serikat, banjur dijupuk photo anyar kanggo Shape majalah, muncul ing komersial kanggo Dodgers tim baseball lan tegesake partisipasi ing Festival Congolese Wango Tango, dirawuhi ing taun 2011 .. Salajengipun keluar direkam ing lagu "Ooh La La" kanggo film Smurfs, sing oncat 17. Mungkin 2013 lan mungkin dheweke bakal katon ing album Britney sing bakal teka. Film kasebut nduweni perdana 6 ing AS. Juli 2013 lan ing Republik Ceko 8. 2013 Britney punika maneh cah wadon pirang.

1. May (USA 30. April), ana muncul ing foto pisanan Langgam tumuju kanggo studio lan iku pungkasanipun dikonfirmasi sing Langgam wiwit ngrekam lagu ing anyar, album kawolu kang, kang, miturut eksekutif (by will.i.am) kudu banget intim. Dheweke uga wiwit ngomong babagan duet dugaan Lady Gaga lan Britney, amarga padha katon ing studio rekaman ing dina sing padha.

Ing awal Mei 2013, Britney nduwe urutan nomer loro ing dhaftar paling seksi saka wanita seksi, miturut majalah Maxim. Ing wektu sing padha, jeneng-jeneng lagu Britney kang anyar muncul, jenenge mbedakake album sing sangat pribadi. 11. Mei Wango Tango digarap. Wawancara karo Maria Lopez, Britney mbahas album anyar dheweke, trik latihan lan semangat dheweke kanggo coklat putih. Ningali foto putriné Mary taun kepungkur, Britney uga nandheske menawa dheweke pengin bayi liyane, tansah kepingin karo bocah cilik.

17. May oncat siji Ooh La La kanggo film The Smurfs 2, sing wis sukses gedhe karo fans lan kang mengko dipun damel film klip video, katuntun dening Marc Klasfeld. Rong dina mengko sertifikat single VEVO Scream & Shout, kang ing wektu wis mung liwat 220 yuta views ing youtube.com. 27. Bisa 2013 ngluwihi Britney fans ing 1 000 000.

Kanggo sawetara wektu Britney ora duwe informasi utawa foto paparazzi. Penggemar Britney uga wis nyathet menawa penyanyi Ooh La La bakal muncul ing Billboard Hot 100 sawisé Scream & Shout tunggal wis ilang.

Nalika Amanda Bynes wiwit nemu masalah psikologis lan nyukur sirahe, Britney mbantu dheweke ngatasi periode kasebut, nuduhake pengalaman dheweke dhewe.

9. Ing wulan Juni, foto pisanan teka saka ngrekam video menyang single Ooh La La, diarahake dening Marc Klasfeld. Pawongan video iku 11. Juli 2013. 16. Ing wulan Juni, MTV Ceko uga nyiarake Wengi karo Britney Spears, kalebu film dokumenter I Am The Femme Fatale, sing kalebu taun 2011, rekaman 7. album studio lan klip video kanggo Till the World Ends lan TOP 20 singles dening Britney.

Britney uga dadi Tari Twister kanggo kaloro kaloro, wektu iki Twister Dance Rave. Ing wektu sing padha, kolaborasi karo penyanyi Kesha dikonfirmasi maneh, sing nulis, antarane liyane, Till the World Ends saka album sadurunge Britney Femme Fatale. Britney Spears wis banget aktif ngenalake penggemar Twitter, ngunggahake dheweke luwih akeh, amarga iku salah siji saka pirang-pirang bintang. Pagi, penyanyi Ooh La La premiered ing radio Z100, muter saben jam. Iki uga dikonfirmasi yen 8. album studio bakal dirilis ing 2013.

Ora let suwe Britney ngendika, dheweke kepengin pindhah ing tur dunia nalika Las Vegas enggal-enggal, para penggemar seneng-seneng. Rantai bisnis ing AS lan Eropa, kalebu Republik Ceko, diwiwiti kanthi pre-sale single Ooh La La, kang gedhe banget. Uga wiwit ndhudhuki babagan kerjasama rehegane Britney lan Rihanna karo 2011. Ana laporan yen Britney lagi ngandhut, nanging kabeh padha bali. Nanging Britney ngaku dheweke mikir yen dheweke lagi ngandhut, nanging dheweke ora. Dheweke tambah akeh ing publik karo David. Dheweke nampi putrane minangka kanca apik kanggo main lan Britney dadi nakal.

28. Juni Britney ngeculake video sing dheweké ngandika:"Aku tresna karo kabeh bocah gayku!"Kanthi video iki, Britney mratelakake babagan perkawinan homoseksual ing Amerika Serikat. Dheweke banjur nulis ing Twitter:"Aku seneng lan bangga ngrungokake putusan."

Kanggo wektu sing suwe, ora ana sing khusus, Britney kerja keras ing Alba 8. Nalika dheweke muncul ing umum kanggo sawetara wektu, dheweke seneng banget, ngguyu lan seneng. Radio Ceko hesitated kanggo nyelehake Ooh La La menyang ether kanggo alasan sing ora dingerteni. Sakcepete sawise dheweke foto maneh nalika dheweke mlaku liwat lawange mburi menyang studio rekaman. Dheweke uga menangaké jajak pendapat album sing paling diantisipasi taun iki, kayata Eminem, Lady Gaga utawa Beyoncé, lan survei acara sing paling diantisipasi 2013. Kanggo nanggepi jajak pendapat iki, dheweke ngirim pesen marang Twitter ing pidato kasebut."Aku ana ing tekanan gedhe;). Aku seneng banget ngirim sampeyan rasa album anyarku ... Aku ora bisa ngenteni bareng karo apa sing aku kerjo. Iki bakal dadi album paling pribadi ku tau - Britney ", dheweke nulis.

Ing awal Juli, William Orbit, salah sawijining prodhuk saka Alba 8, wrote:"Will.i.am mung nggawe salah sijine lagu sing paling apik lan paling apik ing Britney! Muga-muga, dheweke krasa apik banget karo kabeh lagu anyar! Sampeyan bakal diculik! "

6. Juli wis tekan Clip for the Womanizer 100 000 000 ing VEVO lan dadi klip sabanjure saka Britney, sing nampa sertifikat VEVO. Rong sadurungé yaiku I Wanna Go and Till the Worlds End, sing nampa sertifikat ing akhir 2012.

Ing wulan Juli, Britney uga katon karo putrane ing taman hiburan. Iki dijaga dening telung pengawal awak lan wong ora diijini njupuk foto karo Britney. Iku ora cetha kanggo sapa sebabe.

Ana 11. Juli wis premiered klip video sijiOoh La La, kang uga mainake anak-anak Britney Sean Preston lan Jayden James. Ing klip video, Britney nemu layar film kanthi nuntun tongkat sihir Gargamel. Video wis ketemu karo sukses; kanggo jam 24, dheweke entuk mèh 4 yuta, lan 10 yuta yuta per VEVO saben minggu. Foto test pisanan kanggo Las Vegas muncul. Wis dikonfirmasi yen Britney memang. 18. Juli, radio Eropa2 ngluncurake single sukses Ooh La La. Ing pungkasan Juli, spekulasi metu sing Britney bakal tumindak ing Superbowl 2014. Britney 28. Ing sasi Juli, dheweke uga melu karo putrane lan kanca-kancane David kanggo perdana film Smurf 2. Dheweke nganggo busana sing beda karo busana biru lan sengaja mlebu menyang pembuangan. Antara liya, CD kompilasi loro sing disebut The Essential Britney Spears dirilis.

Kaca Buzzfeed.co wis nerbitake 70 kok penggemar seneng Britney Spears dadi luwih.Ing sawetara kasus, dheweke tugged dheweke - utawa rada penggemar dheweke.

15. Ing wulan Agustus, iki dikonfirmasi manawa Miley Cyrus nyanyi lagu mung karo Britney Spears. Dheweke wiwit nemokake trek palsu lan informasi palsu babagan album lan album Britney. Ana mung siji bab: jaman anyar bakal kaya bom atom. Iku sing kaping kalih ing jaman Zona.

Sawisé sukses gagal ing single August Lady Gaga, muncul tren anyar ing Twitter;"Mangga, Britney, simpen musik pop!"Lan, miturut cathetan dheweke, Britney wis siap siap.

19. Situs web BritneySpears.com resmi diluncurake ing wulan Agustus. Tinimbang menu, peringatan muncul ing layar: Britney Spears; Kabeh mata ing aku; 29 dina. Penggemar mulai gila lan uga seneng-seneng ngrembug babagan apa sing terjadi karo 17. September 2013. Ing pungkasan Agustus, kabeh situs jejaring sosial Britney ditutup. Preparasi kanggo jaman anyar diwiwiti. Dina pungkasan Agustus ana judhul single pilot; Nggawe asu. Video kanggo single iki syuting telung dina; saka 8. kanggo 11. September. Uga jeneng lagu dening Miley Cyrus-SMS (Bangerz), ing kana Britney tuan rumah.

Ing awal September resmi diumumake yen Britney bakal nindakake 17.9. ing Good Morning America, ing dina Pilot Alone 8. 7. September Britney on Twitter dikirim foto kokpit pisanan menyang pilot tunggal. Iku katon banget padha karo dheweke ing klip Piece Of Me. Fans langsung wiwit ngrembug era Blackout 2.0.

9. September Britney ngeculake foto bikini dheweke ing jaringan sosial dheweke, sing dijupuk ing break antarane nampilake klip menyang Werk Bitch. Kabeh donya langsung mbantah sing sepisan saka "lawas" Britney bali. Fans uga nyatakake yen lagu kasebut disebutWerkAsu utawaWorkBitch. will.i.am nanggapi Tweet penggemar babagan sing jeneng sing angel, merespon mung:"Aku kaya Werk Bitch. Apa maneh sampeyan? "Swara 60% saka penggemar sarujukWerk Bitch, jeneng resmi tetep dadiNggawe asu. Ana 15. September, dina sadurunge perdana siji, trocoh kanggo song Tur internet. Langgam song banget risked minangka hard minangka panitahan oleh samesthine lan sawetara pembuangan ngiwa saka song ... nanging ketemu karo server evaluasi music banget positif lan tembung "Sampeyan Betta Work Asu" wis dadi tembung umum digunakake ing antarane panyengkuyung Britneyinými.

1.10.2013 (Ing Republik Ceko 2.10.) Teka klip video sing nyilikake luwih saka wong 20 000 ing minggu. Britney bali ing ayunan lengkap, sawijining jaman anyar wis diwiwiti. Video kasebut dadi paling larang kaloro ing sajarah (yaiku 000 6 000 dolar, yaiku babagan 000 123 000 CZK). Sadurunge dheweke mung video saka Michael Jackson Scream karo adhine Janet. Iku siji yuta dolar luwih larang. Peminat seneng banget kanggo ngilangi awak rumahan Britney, nanging uga Britney ing video maneh nari sawise suwe. Britney banget seksi ing video kasebut, dheweke nggunakake cambuk lan B-Army maneh wiwit nggunakake salah siji saka julukan Britney - 000-ney - sing dadi tandha apik. Penyanyi kasebut ngandharake yen Britney wis ngrekam balada Perfume ing break karo Jason Trawick. Ing wulan Oktober, Britney miber ing UK kanggo ningkataké album kasebut ing acara radio Breakfast BBC Radio2004 lan acara radio liyane lan acara talk show Alana Carr. Jumat 1. (ing dina pertunjukan acara), operator fisik saka Pakaryan Bantheng tunggal muncul ing Eropa.

25. Oktober ana tutup resmi album Britney Jean ing penyanyi jejaring sosial. Britney wuda ing tutup setengah awak, lan jeneng album kasebut dicithak ing jantung neon. Cover uga dikirimi kabar dening 5. Ing wulan November, single kaping loro, Perfume, sing nganti saiki dadi manajer Larry Rudolph, produser lan presiden RCA, banget positif. Britney nulis surat sing dawa lan pribadine kanggo para penggemar ing kesempatan kanggo nyithak tutup lan tanggal rilis sing anyar. Antarane liyane, kasebut minangka ing ngisor iki:"Matur nuwun sanget amargi nderek kula ing jalur punika lan ngidinaken kula nindakaken punapa ingkang kula tresnani ... Aku ora ngandel yen iki wis dadi 8ku. album studio lan aku ngerti yen aku isih ngucap, album paling pribadhi nganti saiki, nanging bener lan aku bangga karo album iki. Aku wis akeh taun ing taun-taun pungkasan, lan wis inspirasi kula kanggo pindhah jero lan nulis lagu aku bisa ngenali karo kabeh wong. Nggarap wong kaya Sia, William Orbit lan, mesthine, Will.I.Am minangka pengalaman sing apik banget. Padha ngrungokna sakehing pamikiranku lan mbantu wong-wong mau padha urip maneh. Ana akeh lagu tarian sing nyenengake lan optimis, nanging penting kanggo kula kanggo nuduhake kekuatan, sikap lan kerentanan. Mesthi aku duwe kejutan kanggo kowe. "Huruf kasebut minangka:"Aku pengin nuduhake sampeyan situs Britney Spears. Aku artis, aku ibu, aku seneng. Aku kanca sampeyan! Aku Britney Jean! "

Ing pertengahan Nopember, sawetara lagu 7 saka album sing bakal teka wis diunduh kanggo internet. Sawise sawetara jam, Nanging, kabeh padha dibusak. Sakwat-sekedhap trek sing mlayu sadurunge dibebasake yaiku Penumpang, Bintang Paling Terpuji (khusus kanggo anak-anak Britney) lan Alien, sing duwe paduan suara sing salah, sing dikonfirmasi dening salah sijine produser. 23. Penyanyi Nopember ngunjungi rumah sakit anak ing Orange County, ing ngendi bocah-bocah kanker diobati. Britney njupuk foto kabeh, nyerahake operator fisik Ooh La La, lan menehi wawancara marang Ryan Seacrest.

Album Britney Jean dirilis 28.11. ing Norwegia, dina sabanjuré ngliwati Eropah lan 3. Desember 2013 ing AS. Album kasebut ketemu karo peringkat positif lan negatif saka portal musik internet lan basis peminat Britney, sing wektu iku luwih saka 33 yuta "prajurit". Tanggepan paling apik yaiku lagu-laguTil Iku GoneaTik Tik Boom. Album kasebut nomer siji ing 36 negara ing minggu pertama dodolan ing saindhenging donya.

Dadi, akting pungkasan saka penyanyi kuwi album kaping sangaGloryditerbitake ing 2016. Tinjauan iReport ora bisa menehi rating sing positif, miturut panulis review, senadyan prodhusèn wis bisa nggunakake tèknik modern, nanging asilé kredibel lan topik sing kuwat.

Britney Spears

1: Britney / Brittany

2: Britney: Piece of Me

3: Britney Jean

4: Circus (lagu)

5: I Love Rock 'N Roll

6: (You Drive Me) Crazy

7: Aja Nganti Pungkasane Ngerti

8: Ing Zona

9: Someday (Aku Bakal Ngerti)

10: Britney 2.0 (EP)

11: Ndhukung Iku

12: Britney

13: Yen U Seek Amy

14: Kapan wae

15: Work Bitch

16: Womanizer

17: Aku budak 4 U

18: Kadhangkala

19: Oops! ... Aku Apa maneh (Song)

20: Break Ice

21: Lair Kanggo Nggawe Sampeyan Seneng

22: Britney 2.0

23: Overprotected

24: Ngimpi Sajroning Tour Ngimpi

25: Do Somethin '

26: Aku Wanna Go

27: Toksik

28: Saka Puncak My Broken Heart

29: Oops! ... Aku Wis Lagi

30: Me Against the Music

31: The M + M's Tour

32: Kula Prerogatif

33: Onyx Hotel Tour

34: Outrageous

35: Piece of Me

36: Circus

37: Gimme More

38: Aku Bukan Girl, Ora Wanita

39: Blackout (album, Britney Spears)

40: Circus (album, Britney Spears)

41: Femme Fatale (album, Britney Spears)

42: The Circus Dibintangi: Britney Spears

43: Lucky (lagu, Britney Spears)

44: Boys (lagu, Britney Spears)

45: Kamulyan (album, Britney Spears)

46: Stronger (lagu, Britney Spears)

47: Ooh La La (lagu, Britney Spears)

48: Britney (album)

49: ... Baby One More Time (lagu)

Britney Spears

Britney Spears, jeneng lengkap Langgam Jean Spears (* 2. 1981 Desember McComb, Mississippi, USA) iku sawijining penyanyi pop Amérika, pemenang Grammy lan MTV Video Music Awards, pancipta tembang lan aktris. Dheweké kondhang amarga lagu-lagune "Baby One More Time", "Oops! ... Aku Dadi Maneh", "Toksik", "Gimme More", "Womanizer", "Ndandani Iku Nganggo Aku" "Dumugi World Ends," dening hosting lagu "Scream & Shout" dening American rapper will.i.ama utawa nyanyi soundtrack film Smurf 2.

1: Britney / Brittany

Langgam / Brittany punika episode liya saka seri liya, lan umume ing episode patlikur ing serial televisi American Glee. Episode ditulis lan katuntun dening seri nitahake, Ryan Murphy, nyiaraké pisanan 28. September 2010 ing saluran TV Fox lan nyerahake Britney Spears. Anggota koor ,, Brittany Pierce (Heather Morris) pengalaman ing dentist sawise impen joining kang padha muncul minangka Spears ing wektu apik dheweke lan ngetutaké maneh sawetara anggota liyane Pasewakan. Singers utama Rachel (Lea Michele) lan Finn (Cory Monteith) ngalami ing sesambetan masalah pisanan pamimpin pasamuan, Will Schuester (Matius Morrison) bakal cemburu kanca anyar penasihat pendidikan Emma Pillsbury (Jayma Mays), Dr. Carl Howell (John Stamos) .

2: Britney: Piece of Me

Britney: Piece of Me minangka salah sawijine live performance dening Britney Spears. Konser dianakaké ing Planet Hollywood Resort and Casino ing Las Vegas, Amerika Serikat. Acara kabeh ngandhut karir Britney Spears.

3: Britney Jean

Britney Jean yaiku album studio kaping wolu saka penyanyi Amerika Britney Spears. Secara resmi, 3 bakal metu. Desember 2013 ing Amerika, nanging ing Eropah sawetara dina kepungkur lan 29. November 2013. Penyanyi ing album kasebut mulai kerja wiwit 2013. Ing taun iki, Britney ngucap minangka album paling pribadine. Sepisanan saka album iki ora banget sukses trek Bitch Work, sing menangaké penghargaan emas AS kanggo sade setengah yuta salinan saka siji. Singel kaping loro yaiku Perfume. Lan panggonan paling apik yaiku 76. Alba ora nggawe akeh amarga dheweke ora duwe promosi utawa promosi. Posisi Billboard paling apik ana ing 4, yaiku panggon paling apik kanggo albumé kanggo kariré. A wayahe sadurunge album trocoh Tur songs Passenger lan akeh pembuangan wis nyatet sing vokal ing saben songs muni beda, lan mengko wong dikenali ing "liyane" swara kaya swarane penyanyi Myah Marie, sing vokal a 'pengadilan' latar mburi singer ing album iki, lan mengko karo rilis anyar sing ora bisa dilakoni nalika ngrilis album kasebut, dheweke bisa luwih akeh tinimbang vokalis sing padha. Swara kasebut katon ing ngendi dheweke ora resmi.

4: Circus (lagu)

Circus sing nomer loro saka album penyanyi Circus of American Britney Spears. Klip menyang stasiun TV ing Januari. InfoBritney Spears for Clip Circus meh menyang pengadilan. Dheweke kandha yen dheweke nggodha gajah sing muncul ing dheweke klip. Britney nolak yen gajah wis nyoba, lan para gajah saka gajah uga nolak. Ing wektu sing padha, ing klip iki, dheweke nganyari arum pantes Hidden Fantasy.

5: I Love Rock 'N Roll

I Love Rock 'N Roll (Love Rock' N Roll) yaiku lagu saka 1975 Anglo-American group The Arrows. Iki kalebu salah sawijining rock and roll sing paling penting, utamane karo coverworms populer, utamane saka Joan Jett lan Britney Spears.

6: (You Drive Me) Crazy

(You Drive Me) Crazy yaiku lagu katelu Britney Spears saka album pertamanya ... Baby One More Time. Lagu iki dirilis ing kuartal kaping tiga saka 1999, lan pungkasane kalebu ing Greatest Hits: Album paling gedhe Prerogative saya.

7: Aja Nganti Pungkasane Ngerti

Aja Koe Dadi Last Ngerti (Aja kula dadi pungkasan, sing mangerténi) inggih punika lagu papat lan pungkasan saka album kapindho, Oops! ... Aku Iku Maneh American singer Britney Spears, kang dirilis sak waktu pisanan taun 2001.

8: Ing Zona

Ing Zone minangka album studio kaping papat dening Britney Spears sing dirilis dening 18. November 2003. Kanthi album iki, dheweke bali maneh menyang elit pop karo Everytime and Toxic, sing uga ana ing tangga Amerika. Ing Zone, swara Britney Spears beda karo album sadurungé ... Bayi Siji Wektu Liwat, Oops! ... Aku Wis Dhewek Lagi Langka.

9: Someday (Aku Bakal Ngerti)

Liyawektu (I Ngerti) Salah (ngerti) a song by Britney Spears dirilis sak waktu katelu saka taun 2005.Informace písniSong Langgam wrote rong minggu sadurunge dheweke sinau saka dheweke meteng karo pisanan putra, Sean Preston. Lagu sakabehe Spears direkam ing piano, Guy Sigsworth, sing uga digawe Everytime, mrodhuksi karya.

10: Britney 2.0 (EP)

Britney 2.0 yaiku salah sawijiné pameran serial Glee. Ngemot wolung lagu saka episode episode kaping papat saka jeneng sing padha, sing dadi episode kaping loro sing mènèhi penyanyi Britney Spears. EP iki dumadi saka enem lagu lan rong lagu saka Spears, saka album debut dheweke ... Baby One More Time kanggo album studio ketujuh Femme Fatale. EP dirilis mung digital.

11: Ndhukung Iku

Hold It Against Me yaiku lagu saka penyanyi pop Amerika Britney Spears. Lagu iki ana ing album studio ketujuh. Produksi dijupuk dening Dr. Lukas lan Max Martin. Lagu langsung debut ing Panggonan pisanan ing Kanada, Belgium, Denmark, New Zealand, nanging uga ing Billboard. Iki wis papat siji Britney Spears, sing langsung dikuwasani ndhuwur denah lan thanks kanggo penyanyi dadi artis liya ing sajarah sing ngatur supaya siji timbal ing ndhuwur denah kaping pirang-pirang. Seniman pisanan yaiku kolega Mariah Carey.

12: Britney

Britney bisa dadi: Britney Spears, penyanyi AmerikaBritney (album), 2001Britney: Kanggo Rekam, dokumenter saka 2008

13: Yen U Seek Amy

Yen U Seek Amy (Allbody Wants Amy) yaiku lagu katelu saka album penyanyi Circus Britney Spears. Lagu iki dirilis dening 10. Maret 2009.Videoklip

14: Kapan wae

Lagu kerep dadi lagu sing ditulis lan dirilis dening penyanyi Amerika Britney Spears. Singl muncul ing album sing dipanggil In the Zone.Videoklip Direktur David LaChapelle nyiptakake klip video sing kontroversial kanggo lagu iki. Ing versi asli sing ora diterbitake, Britney Spears kudu overdosis pil, ngombe alkohol, lan mati saka overdosis. Nanging protes fans lan publik dipeksa wong kanggo nggawe versi liyane ditrima liyane. Isih, ana rong caravan, AS rada luwih mlarat tinimbang marga ing donya, lan ana kurang getih.

15: Work Bitch

"Work Bitch" yaiku penyanyi penyanyi penyanyi Britney Spears saka album studio kang wolung taun "Britney Jean". Britney lan Britney gabung karo single. Lagu kasebut mbantu nulis lan ngasilake produser Amerika lan anggota Black Eyed Peas, will.i.am. Work Bitch wis oncat 15 ing internet. September 2013 lan Mulane Britney mutusaké kanggo nggawe perdana radio resmi ing dina sing padha. Audio kasebut direkam ing VEVO sawisé radio premiere. Ing iTunes, sing kasedhiya kanggo 16. September 2013. Sawetara jam sawisé release, singles entuk puncak iTunes ing 40 negara.

16: Womanizer

Womanizer minangka pilot single saking album studio keenam Britney Spears, Circus, dirilis ing September 2008. Womanizer wis ngulang sukses ing single pertama penyanyi iki ... Baby One More Time.

17: Aku budak 4 U

Aku budak 4 U (Aku dadi budak kanggo awakmu) iku lagu Britney Spears pisanan saka Britney Spears. Lagu iki dirilis nalika kuartal ketiga saka 2001. Lagu iki asring ditemokake minangka panggung sabanjure penyanyi iki, amarga gerakane ngubengi irama R & B. Video kasebut uga ngobahake Britney rada adoh lan nyuda dheweke karo gambar prawan lan bocah wadon ing lawang.

18: Kadhangkala

Kadhangkala lagu kapindho penyanyi Amérika Britney Spears dirilis saka album debut dheweke ... Baby One More Time.Information about songThe song was released during the second quarter of 1999. Ditulis lan diprodhuksi dening Jorgen Elofsson, sing nampa penghargaan BMI kanggo lagu iki ing 2000 ing kategori Lagu Paling Unggulan Taun.

19: Oops! ... Aku Apa maneh (Song)

Oops! ... Aku Iku Maneh (Oops, aku maneh) iku song pisanan saka album padha Amérika Britney Spears, sing muncul ing 2000.Informace písniPíseň ditulis lan diprodhuksi dening Max Martin lan Rami. song kiye nduwe lyrics nuduhake bagean mbebayani saka Langgam dening gadhah kanca sampeyan duwe in song mung muter. Lagu iki minangka salah sawijining penyanyi sing paling khas lan dadi karir paling sukses.

20: Break Ice

Break Ice punika 3. tunggal saka 5. saka album studio Blackout saka penyanyi pop Amerika Britney Spears. Ing wulan Maret, klip video uga dirilis, kanthi akeh penggemar sing ora ndhelikake horor. Dheweke ora muter Britney ing, kaya kita digunakake kanggo, nanging dheweke ego alter animasi, sing onomatopia ala.

21: Lair Kanggo Nggawe Sampeyan Seneng

Lair kanggo nggawe Sampeyan Sengaja yaiku lagu Britney Spears kaping telu saka debuté ... Bayi Siji Wektu Liwat. Lagu iki dirilis ing Eropah lan Kanada ing waktu kaping papat 1999.

22: Britney 2.0

Britney 2.0 minangka episode kaping telu saka seri kaping telu saka seri televisi musikal Amérika Glee lan ing episode kaping telu nomer seri kasebut. Iki ditulis dening Brad Falchuk, diarahake dening Alfonso Gomez-Rejon lan pisanan ditonton ing Amerika Serikat ing 20. September 2012 ing Fox TV Channel. Iki episode kaping loro sing bakal dirayakake minangka penghargaan kanggo Britney Spears. Ing episode iki, bintang tamu khusus Kate Hudson katon minangka Cassandra Juli, Guru Tari Rachel.

23: Overprotected

Overprotected yaiku lagu dening American Britney Spears, kang dirilis minangka album kaping telune kaloro Britney. Lagu iki dirilis nalika 2002.

24: Ngimpi Sajroning Tour Ngimpi

Dream Within Dream Tour yaiku tur konser kaping telu saka penyanyi Amérika Britney Spears. Iku ndhukung album studio kang kaping telu, Britney. 1 diwiwiti. November 2001 lan rampung karo 28. Juli 2002. Tur iki dianakaké ing Amérika Lor lan siji acara sing diluncurake ing Asia lan Jepang.

25: Do Somethin '

Apa Somethin '(apa soko) punika song Britney Spears, sing teka paling album Hits Paling: Prerogative.VideoklipRežie Kula clip iki bakal pasugatan njupuk Langgam dhéwé, nanging kanggo kowé mung uga ngajak wong liyane experienced, lan Billie Woodruffa.V Klip kasebut ditampilake karo penari liyane. Britney tampil ing klip ing langit, ing klub, ing bar nanging mesthine ana ing mikropon. Ing Desember 2005 dirilis minangka klip terburuk ing taun, nggawe Britney kaping telune ing karir.

26: Aku Wanna Go

Aku Wanna Go single sing kaping telu saka album Femme Fatale dening penyanyi Amerika Britney Spears. Lagu iki dirilis dening 13. Juni 2011. Produksi digawe dening produser Max Martin, Shellback.

27: Toksik

Toxic (racun) iku song Britney Spears saka album kang kaping papat Ing Wayah, kang nampi Grammy Awards adiluhung. Lagu iki dirilis sak waktu pisanan taun 2004.Informace písniPíseň diprodhuksi ing Bloodshy lan Avant, sing diterangake song minangka James Bond nyabrang karo Bollywood filmem.Píseň kira Mudhun ing katresnan, nalika kita aran sing kita nyipta korban, lan katresnan sing tamba kita. kang duwe pengaruh kaya rokok utawa clip alkohol.VideoklipRežie njupuk Joseph Kahn, nanging aksara dhewe clip nemokke Langgam lan antarane video music paling larang historie.Klip wiwit ing bidang, ngendi Langgam wis digunakake minangka pramugari. Jedhing meets wong lawas lan wiwit ngaras, sawise nalika narik topeng lan nyolong kanthong klíč.Část nalika Langgam wis rambute lan kulit sandhangan abang iki dijupuk ing lurung-lurung ing Paris. Wektu iki, Britney ana ing adegan tanpa wedi lan bisa nangani geni lan akeh keamanan.

28: Saka Puncak My Broken Heart

Saka Bottom of My Broken Heart yaiku single kaping lima lan pungkasan sing dirilis saka album debut Britney Spears ... Bayi Single Time More. 15 dirilis. Desember 1999 ing Australia lan Amerika Serikat, ing wulan Januari 2000 uga ing Republik Ceko.

29: Oops! ... Aku Wis Lagi

Oops! ... I Did It Again iku album kaping loro saka penyanyi Amérika Britney Spears. Album iki dirilis dening 16. Muga-muga 2000 lan dadi banget sukses maneh. Malah kritikus musik mulai teka menyang musik Britney Spears, saéngga ulasan ing album iki paling akeh dipuji.

30: Me Against the Music

Me Against The Music yaiku lagu pertama saka American Songwriter Britney Spears. Lagu iki dirilis nalika perempatfinal 2003. Britney melu lagu iki bebarengan karo Madonna.

31: The M + M's Tour

The M + M's Tour minangka tur konser kaping lima saka penyanyi Amerika Britney Spears. Sawijining seri saka enem konser ana ing klub-klub AS. 1 diwiwiti. May 2007 lan rampung karo 20. May 2007. Acara kasebut mung berlangsung menit 12-16 lan Britney sang ing playback lan meh ora nari. Acara iki didol ing menit, nanging yen dikritik sacara negatif.

32: Kula Prerogatif

Prerogatifku minangka lagu Britney Spears kang diterbitake ing 2004. Lagu iki wiwitane ditulis dening Bobby Brown. VideoklipKlip diarahake dening Jake Nava, karo perkawinan karo bojone maneh Kevin Federlin. Video iki wektu liyane kanggo Majalah Rolling Stone sing paling kritis Britney minangka Clip of the Year of 2004. Ironisipun, server Muchmusic ngumumake video iki paling awon ing taun sing padha.

33: Onyx Hotel Tour

Onyx Hotel Tour minangka tur konser kaping papat penyanyi Amerika Britney Spears. Iki ndhukung album studio kang kaping papat Ing Zone. 2 diwiwiti. Maret 2004 lan 6 kedah rampung. Juni 2004, amarga cedera lutut Britney nalika njupuk klip video kanggo Outrageous. Pertunjukan 37 ing Amerika Utara kedah dipun batalaken. Tur wis ana ing Amerika Utara lan banjur ing Eropah.

34: Outrageous

Outrageous yaiku lagu kaping papat lan final saka album The In Zone, sing ditembangake dening Britney Spears. single iki dirilis sak waktu katelu saka taun 2004.Informace písniPíseň ngagetake wrote lan diprodhuksi ing misuwur penyanyi R & B R. Kelly, kang bisa dirungokake ing vokal saka lagu. Lyrics Langgam wanted supaya jroning dheweke lan temenan kabeh kang ora iku ngagetake.

35: Piece of Me

Piece of Me yaiku penyanyi tunggal kapindho Britney Spears saka dheweke 5. album studio Blackout. Penyanyi dirilis ing Januari 2008.VideoklipVideo kanggo lagu kasebut ditembak 27. lan 28. Nopember ing Hollywood Nightclub Social Hollywood lan nampilake video babagan 500 000 $. Direktur video kasebut Wayne Isham, sing kerja bareng karo Britney sadurungé tekan dheweke Aku Ora Girl, Ora, lan Wanita. Video iki duwe perdana eksklusif saka 14. Desember ing MTV.

36: Circus

Tembung Circus wis sawetara makna: Circus (olahraga kuna) - Roman sportovištěcirkus - podnikMoták hiburan nomad (genus) - Marsh, genus manuk pamangsa ing jestřábovitýchCircus kulawarga - ing kutha-kutha Inggris kothak babak tvaruOxford Circus - ing LondýněPiccadilly Circus - gambar Londýněnázvy dělCircus (album Britney Spears) - album langgam SpearsCircus (song) - Langgam song SpearsPsycho Circus - album Kiss saka taun 1998Circus Live - musisi album John Cale saka tembung 2007podobná

37: Gimme More

Gimme More yaiku single pilot saka album studio kelima Blackout dening Britney Spears, dirilis ing September 2007. Singl nggawe Danja lan dadi penyanyi lagu paling sukses kaping loro yaiku Britney Spears saka lagu ... Baby One More Time.

38: Aku Bukan Girl, Ora Wanita

Aku Ora Girl, Ora Nanging lan Wanita, lagu katelu Britney Spears dirilis dening Britney Spears. Lagu iki dirilis ing kuartal pisanan 2002.

39: Blackout (album, Britney Spears)

Blackout yaiku album studio kaping lima saka penyanyi Amerika Britney Spears. Album iki dirilis dening 29. Oktober ing Eropah lan 30. Oktober 2007 ing Amerika Serikat. Iku album studio pisanan dheweke ngemot materi anyar wiwit album In The Zone ing 2003.

40: Circus (album, Britney Spears)

Circus yaiku album studio kaping enem saka penyanyi Amerika Britney Spears. 28 pisanan muncul. November 2008 ing Jive Records, minggu nalika Spears ngrayakake ulang tahune. Album minangka gabungan saka daftar lagu gaya Electropop lan Blackout. Kaparingaken uga evaluasi positif dening kritikus musik, lan sawise release iki diwenehi ing kawitan rung Billboard 200 - Spears dadi penyanyi enom ing sajarah kang album 5 iki ditingkat Panggonan denah pisanan, supaya dheweke dipuntampi menyang Guinness Book of Records.

41: Femme Fatale (album, Britney Spears)

Femme Fatale yaiku album studio kaping tujuh saka penyanyi Amérika Britney Spears, dirilis ing 25. Maret 2011. Ing album Femme Fatale tak menyang ndhuwur denah, nggawe Britney Spears kajawi Janet Jackson lan Mariah Carey, kang artis karo nomer paling saka "nomer gedhe-gedhe" album ing AS ditingkat. Miturut pengunjung menyang situs web MTV, Femme Fatale yaiku album paling apik ing taun 2011.

42: The Circus Dibintangi: Britney Spears

The Circus Starring: Britney Spears (asring diarani Tour Circus only) yaiku tur konser kaping enem saka Britney Spears. 2009 dianakaké kanggo ndhukung album studio kang kaping enem, Circus. Tur dimulai ing Maret 2009, nalika Maret-Mei, 37 ditindakake ing AS lan Kanada. Ing sisih liya ana sak Juni lan Juli 2009 dipun ginakaken ing Eropah (22 konser) ing Agustus lan September iki diatur 24 pagelaran liyane ing AS lan Kanada. Konser 14 ing Australia rampung ing November 2009. Iki minangka tur 2009 paling nguntung kalima ing taun, total penjualan 135 yuta dolar. Iki minangka turis paling gedhe enem artis wanita ing sajarah. Acara ing Madison Square Garden wis didol kanggo detik 8.

43: Lucky (lagu, Britney Spears)

Lucky iku lagu kapindho saka papan kapindho Britney Spears. Lagu iki dirilis nalika katelu saka 2000. Informasi babagan lagu. Lagu iki ditulis lan diprodhuksi maneh dening Max Martin lan Rami. Tèks iki babagan aktris sing asring seneng amarga dheweke nduweni dhuwit, kamulyan, kaendahan, nanging dheweke kesengsem banget ing kasunyatan.

44: Boys (lagu, Britney Spears)

Wong lanang iku lagu Britney Spears pungkasan saka album garis keturunan sing disebut Britney. Lagu iki dirilis nalika kuartal ketiga saka 2002. Informasi babagan lagu. Lagu iki ditulis lan diprodhuksi dening The Neptunes lan dirilis ing wangun remix, ngendi dheweke nyanyi karo Britney lan salah siji anggota The Neptunes Pharrell Williams. Lagu iki uga ana ing Austin Powers.

45: Kamulyan (album, Britney Spears)

Kamulyan yaiku album studio sangang penyanyi Amérika Britney Spears. 26 dirilis. Agustus taun 2016 (RCA Records). Single pisanan saka album "Make Me ...", yaiku bagéan saka G-Eazy, wis dikenalaké dening 15. Juli 2016. Album kasebut uga metu ing versi khusus sing bakal dilengkapi dening lima lagu liyane.

46: Stronger (lagu, Britney Spears)

Stronger yaiku lagu kaloro saka album Oops ... Aku Terusake Lagi Penyanyi asal Amerika Serikat Britney Spears. Lagu iki dirilis nalika perempatfinal 2000. Informasi babagan lagu. Lagu iki ditulis lan diprodhuksi dening prodhuk pangadilan saka Max Martin lan Rami Amerika iki. Lagu iki sings babagan ngatasi krisis ing sesambetan lan ngaku dadi luwih kuat tinimbang sadurunge.

47: Ooh La La (lagu, Britney Spears)

"Ooh La La" iku lagu sing ditembangake dening penyanyi Amérika Britney Spears. Lagu iki asale saka film keluarga 2013 Smurf 2. Ditulis dening komponis kayata Max Martin, sing kerja bareng Britney ing taun-taun awal. Senajan versi demo wis dirilis sawetara minggu sadurunge release, 17 ngeculake perdana. Juni 2013 ing radio KIIS FM, ing ngendi Britney menehi wawancara ora mung babagan lagu-lagu anyar nanging uga babagan album sing bakal teka lan akting ing Las Vegas. 11.7 metu. 2013, lan ing rong dina iku luwih saka 7 yuta views.

48: Britney (album)

Britney yaiku album kaping telu saka penyanyi pop Amerika Britney Spears sing dirilis dening 6. November 2001. Sawetara lagu saka album iki muncul ing penyanyi film sing disebut Crossroads. Album Britney sukses, nanging durung entuk gelar dadi loro album sadurunge ... Baby One More Time lan Oops! ... Aku Apa maneh.

49: ... Baby One More Time (lagu)

... Baby One More Time lagu kapindho saka penyanyi pop Amérika Britney Spears sing ngerilis dheweke saka rekaman pisanane sing nduwe judul sing padha ing kuartal kaping 4 saka 1998.


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!