George Timothy Clooney(6 May 1961 Lexington, Kentucky) yaiku aktor, sutradara film, produser lan panulis skenario Amerika, putrane moderator televisi Nick Cloone lan keponakan penyanyi Rosemary Clooney lan aktor José Ferrero.

Pertunjukan aktor mbawuhi telu Golden Globes. Dheweke uga nampa loro Oscar - siji kanggo peran pendukung paling apik ing film kasebutSyrianalan liyane kanggo prodhuksi tumindak (s Affleck lan Heslov) kanggo kang nggegirisiArgo, sing menang kategori Film Terbaik. Ing sajarah Anugrah Akademi artis ingkang gadhahi nominasi ing enem macem-macem kategori.

Dheweke dikenal minangka aktivis politik. Saka 31. Januari 2008 dening April 2014dheweke dadi pejabat perdamaian Perserikatan Bangsa-Bangsa.Aktivitas kamanungsan Hercu klebu upaya kanggo nemokake solusi kanggo konflik ing Darfur, dana pendiri kanggo ndhukung korban serangan teroris saka 11. September 2001, Tsunami Samudra Hindia 2004, lan gempa bumi Haiti 2010, ing pundi piyambakipun ngatur konser Hope for Haiti Now. Kanggo nambah kawruh babagan krisis global, dheweke nggawe dokumenterPasir lan Sorrow. Uga kalebu anggota Dewan Hubungan Luar Negeri, Organisasi Nonprofit Amérika lan think tank sing, antara liya, ngetokake saben wulan saben dinaneUrusan Luar Negeri.

Majalah televisiGuide TVaktor ing 2005 ditingkat 1. tinimbang "50 lintang paling seksi kabeh wektu".Clooney katon ing daftar kepribadian sing paling nyenengake kanthi bola-bali.

Dheweke lair ing 1961 ing Lexington, Kentucky, ing Mei.Basa Nina Bruce (lair ing Warren, lair 1939)yaiku mantan ratu kaendahan. Rama Nick Clooney nyambut damel minangka moderator televisi ing American Classics Movies. Clooney minangka sumber menyang Irlandia, Jerman, Inggris, lan luwih saka leluhur sing isih urip ing Skotlandia lan Walanda.Kakek-nenek mertua, Nicholas Clooney (saka Kilkenny County) lan Bridget Byron, emigrasi menyang Amerika Serikat saka Irlandia.Sekawan generasi mudha yaiku leluhuré Mary Ann Sparrow, setengah wong sing jenengé Nancy Hanks, anak lanang sing dadi presidhèn Amérika Sarékat pisanan, Abraham Lincoln.

Clooney nemtokake konflik ing Darfur ing House White karo Presiden Barack Obama, Oktober 2010

Aktor iki duwe adhine Adelia. Sedulur-seduluré kalebu aktor Miguel lan Rafael Ferrero, sing anak-anaké bibi lan penyanyi Rosemary Clooney lan paman, aktor José Ferrer. Hubungane uga ana hubungane karo penyanyi Debbie Boone, sing nikah karo seduluré aktor Gabriel Ferrero (putra José Ferrer lan Rosemary Clooney).

Clooney diunggahake kanthi iman Katulik sing ketat.Dheweke sekolah ing Sekolah Sakramen Mahasuci ing Fort Mitchell, Kentucky. Panjenengané ngentèkaké sawetara bocah cilik ing Ohio, ing pundi piyambakipun tumut ing St. Kolombia. Michael's School, banjur antarane 1968-1974 lan Kulon Row Elementary School lan St. Susanna School in Ohio Mason. Nalika kelas 7, kulawarga bali menyang Kentucky.

George Clooney ing Januari 2012

Ing Sekolah Menengah Sekolah Menengah, polio Bell ngungkapake, mengaruhi pipi ndhuwur lan ngisor syaraf facial ing salah sijine raine. Penyembuhan kasebut dumadi ing setahun. Ing wawancara kanggo buku harianMirror saben dintenApril 2003 ngandika: "Iku wektu paling awon ing gesang kawula. Sampeyan ngerti carane anak bisa kejem. Aku dadi scumbag, nanging pengalaman iki wis nguatake aku".

Sawise tuwane pindah ing Kentucky Augusta, dheweke wiwit sinau ing Augusta High School. Miturut komentar aktor, dheweke nyusun kabeh tes kanggo kelas A utawa B.Dheweke kagolong pemain baseball lan pemain basket. Ing 1977, piyambakipun ngupados nembus tim baseball profesional Cincinnati Reds kanthi piyambakipun main nanging boten pikantuk tawaran kontrak. Iki diilangi ing babak kapisan skuad.

Ing taun 1979-1981, piyambakipun dados mahasiswa wonten ing Universitas Kentucky, lan piyambakipun sinau minangka subjek utama jurnalisme televisi. Dheweke uga langsung sekolah ing Universitas Cincinnati, nanging ora ana universitas.Sok-sok, dheweke nggawe dhuwit kanthi sade wong lanang lan sandhangan tembako.

George Clooney

1: Spy Kids 3-D: Game Over

2: Pengarep kanggo Haiti Saiki

3: Cedhak siji liyane

4: Sawise kobong maca

5: 72. Golden Globe Award Year

6: Miguel Ferrer

7: Binatang Wengi (Film)

8: kanca-kanca Danny

9: Suburbicon: Dark suburb

10: Kakang, sampeyan ana ngendi?

11: 79. ing Oscar

12: Lan pati ora bakal dadi panguwasa

13: Peacekeepers PBB

14: Ave, Caesar!

15: Darurat (serial)

16: Ides Maret

17: Gravity (Movie)

18: Jerry Weintraub

19: Cheryl Cole

20: Telung dalu lan apik

21: 2002 ing film

22: Samudra Lapan

23: Museum Wax Madame Tussaud

24: Golden Globe kanggo Best Actress (Komedi / Musikal)

25: Jocelyn Quivrin

26: 1961 ing film

27: Rega Cecile B. DeMilla

28: Lean on Pete

29: Golden Globe kanggo Aktor Pendukung paling apik

30: Telung papan reklame endhog Ebbing

31: John Krasinski

32: 82. ing Oscar

33: Chuck Israels

34: Steven Soderbergh

35: Rai 3

36: Golden Globe kanggo Aktor Pramuka Terbaik (Drama)

37: Daftar Seniman Seni lan Sastra

38: John Pizzarelli

39: Golden Globe for Best Screenplay

40: Amal Clooney

41: Jan Kanyza

42: Sinau pembunuh sampeyan

43: Danny's 2 partner

44: Danny's 3 partner

45: Reporter Hollywood

46: Fantastic Mr. Lišák

47: 69. Golden Globe Award Year

48: Batman lan Robin

49: Michael Clayton

George Clooney

George Clooney yakuwi Timotius (* 6. 1961 May Lexington, Kentucky) iku aktor saka Amerika, sutradara film, produser lan panulis, bin presenter TV Nick Clooneho lan keponakane singer Rosemary Clooney lan aktor Jose Ferrer.

1: Spy Kids 3-D: Game Over

Spy Kids 3-D: Game Swara iku terusan saka film Spy Kids in Action lan 2 Spy Kids: Langkawi Lost snů.Tentokrát ora makili peran utama ing Carmen nanging sadulur Juni Juni.PříběhMladý dianggo ing agensi detektif dhewe, supaya bisa entuk anyar Game online Game digawe dening Sylvester Stallone. Dheweke ora peduli kanggo nelpon OSS kanggo bantuan amarga dheweke dadi agen paling apik. Dheweke bakal diarani dening Presiden AS George Clooney lan bakal ngomong yen dheweké Carmen wis sirna. Juni nampa tugas infiltrasi donya maya saka game kasebut lan ngrusak saben jam rolas. Dheweke kudu melu limang level lan milih tetenger. Panjenenganipun milih mbah kakungipun, sing wis musuhan karo Hračkářem lan kepengin kanggo njupuk mbales, nanging Juny ngerti. Ing dalan menyang karusakan, dheweke ketemu wong anyar: Reze, Arnold lan Francis, sing mikirake dheweke dadi pemain super. Juni nemokake cah wadon sing ayu ing Arena Demetrius, sing dheweke kurban kanggo 3. Ing 4. tingkat ketemu Carmen lan padha terus. Kangge, liyane saka Oss nemokake bebener babagan Hračkáři, lan kanthi mangkono nyoba kanggo numpes anak lan ngungsi saka game malah sanadyan iku nglepataken donya kanggo karusakan. Juni nemu 5 liwat OSS hurdles. tingkat lan lolos saka game. Sampeyan wis sirna, nanging Toyman lolos lan nggawa donya menyang pertempuran 3D. Senadyan nimbali kabeh agen, anake kudu nindakake dhéwé.

2: Pengarep kanggo Haiti Saiki

Pengarep kanggo Haiti Saiki: Manfaat Global kanggo Bantuan Gempa Bumi yaiku konser bermanfaat kanggo korban gempa ing Haiti, dianakaké dening 23. Januari 2010 ing wektu saka 1: 00 kanggo 3: 00 UTC, sing ngungkuli luwih saka rong puluh yuta kilogram sajrone transfer kasebut, lan sumbangan liyane ana ing akun kasebut sawisé rampung. Penaung program kasebut disebut "teleton" (komposer televisi lan maraton) yaiku aktor George Clooney lan luwih akeh tinimbang bintang dunya 100.

3: Cedhak siji liyane

Cedhak siji liyane (jeneng asli Agustus: Osage County) yaiku drama film Amerika Serikat lan tragis gim 2013, adhedhasar pemenang Hadiah Pulitzer Prize Agustus: Osage County. Penulis skenario John Wells ana ing antarane prodhuser kalebu George Clooney, Jean Doumanian, Grant Heslov, Steve Traxler, Bob Weinstein lan Harvey Weinstein. Perdana punika 9. September 2013 ing Festival Film Internasional Toronto.

4: Sawise kobong maca

Burn After Reading yaiku film Amerika saka Coen bersaudara saka 2008. George Clooney, John Malkovich, Frances McDormand, Tilda Swinton, Richard Jenkins lan Brad Pitt muncul ing peran utama.

5: 72. Golden Globe Award Year

  1. Golden Globe Awarding Year dianakaké dening 11. Januari 2015 ing Beverly Hilton Hotel ing Beverly Hills, Los Angeles. Gala kanggo kaping telune diprogram dening pasangan aktris Tina Fey lan Amy Poehler. Asosiasi Wartawan Asing Hollywood mengumumkan pencalonan 11. Desember 2014. Miss Golden Globe dadi putri Golden Globe Holder lan Freser Kelsey Gramer Greer Grammer. Cecil B. DeMilla Award kanggo Achievement Lifetime kanggo Industri Film wis dimenangake dening direktur, produser, panulis skripser lan aktor George Clooney.

6: Miguel Ferrer

Miguel Ferrer (. 7 1955 Februari Santa Monica, California -. 19 2017 Januari ing Los Angeles taun) iku sawijining herec.Život Amérika lair putra nomer Jose Ferrer lan Rosemary Clooney. Dheweke seduluré George Clooney. Dheweke tuwuh lan sinau ing Beverly Hills. Panjenengané nggawé film-film pisanané, The Man Who's Not There, lan muncul ing Star Trek III: Spider-Man Search (1983). Ing taun salajengipun, piyambakipun ugi pikantuk langkung peran, saéngga film-film paling misuwuripun inggih punika Robocop, 1984 Hot Shots and Traffic - aturan gang.

7: Binatang Wengi (Film)

Kéwan ing wengi (Nocturnal Animals) minangka sensasi psikologi Amérika saka 2016. Tom Diarahake dening Tom Ford. Film kasebut diilhami dening novel Austin Wright, Tony lan Susan. Peran utama diputer dening Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher, Armie Hammer, Laura Linney, Andrea Riseborough lan Michael Sheen.

8: kanca-kanca Danny

Kanca Danny (jeneng asli Ocean's Eleven) yaiku film Amerika saka 2001. Iku remake saka Danny Eleven saka 1960. Direktur Steven Soderbergh yaiku George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy Garcia lan Julia Roberts. Film kasebut sukses banget ora mung finansial nanging uga kritik. Steven Soderbergh ngajokake loro seri, film Danny's 2 partner 2004 lan partner Danny's 3 ing 2007.

9: Suburbicon: Dark suburb

Suburbicon: Dark Suburbs (English Suburbicon) yaiku film komedi Crime Amérika saka 2017. Iki diarahake dening George Clooney, adhedhasar skenario ing ngendi sedulur Coen lan Grant Haslov uga nyumbang. Matt Damon, Julianne Moore lan Oscar Isaac dibintangi.

10: Kakang, sampeyan ana ngendi?

Pak, sampeyan lagi? (Basa Inggris About Brother, Where Art Thou?, 2000) iku sawijining film angkara Amérika saka 2001. Iki minangka potongan liyane saka karya-karya kang misuwur ing filmmaker Joel Coen lan Ethan Coen. Film iki adhedhasar carita Odyssey epik kuno Yunani Homer penyair Yunani. Wis marang crita telu narapidana (Everett, Pete lan Delmar), sing, sawise minggat saka pakunjaran, arep Panggonan ing ngendi wong-wong mau (Everett, diputer dening George Clooney) sadurunge penjara disarèkaké bandha. Ing film, ing raos metaphorical nemokake akeh karakter inspirasi dening puisi kuna, nanging wis ora kaping mitos kuna Yunani, nanging ing Amérika Kidul Mississippi ing kaping 30 krisis ekonomi. taun.

11: 79. ing Oscar

  1. Oscars dianakaké ing Kodak Theatre ing Los Angeles 25. Februari 2007. Penghargaan kasebut wiwit ing wektu lokal 5.30 lan ing sawetara jam Akademi Seni Motion Picture and Sciences menehi penghargaan ing kategori 24. Inang sing menehi penghargaan yaiku Ellen DeGeneres, sing diwenehi kesempatan iki kanggo pisanan. Film sing paling dihargai yaiku Martin Scorsese's Hidden Identity, total 4 penghargaan. Nanging, sing paling dinomoni yaiku Dreamgirls - total wolung. Akeh nominasi sing dijupuk dening Babel.

12: Lan pati ora bakal dadi panguwasa

"Lan pati ora bakal duwe panguwasa" yaiku puisi dening penyair Welsh Dylan Thomas. Jeneng puisi kasebut asal saka Surat ke Romawi, yang merupakan bagian dari Perjanjian Baru. Iki pisanan muncul ing 1933 ing edisi Mei The New English Weekly. Ing September 1936 ngetokake puisi sajrone koleksi sajak Twenty-Five Poems. Aktor George Clooney nyritakaké babagan puisi ing film Solaris 2002. Pemusik Welsh lan komposer John Cale diputer puisi iki ing 2016 ing konser ing Cardiff, Michael Sheen.

13: Peacekeepers PBB

PBB utusan saka Peace (Inggris United Nations utusan saka Peace) iku judhul dianugerahi dening PBB "individu pinunjul, kasebut kanthi teliti, milih saka kothak seni, music, sastra lan olahraga sing wis sarujuk kanggo fokus manungsa waé donya ing karya saka Perserikatan Bangsa-Bangsa".

14: Ave, Caesar!

Ave, Caesar! (Original Inggris Salam, Sang Kaisar!) Apa film komedi Inggris-Amérika ing taun 2016, sing nulis, diprodhuksi, lan katuntun sheared Coenové.Ve Brothers, dibintangi Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Yunus Hill, Scarlett Johansson , Frances McDormand, Tilda Swinton, lan Channing Tatum. Film crita fiksi sing dadi wong nyata, lan sing Eddie Mannix, sing dianggo ing industri film Hollywood ing nyeket lan nyoba kanggo mutusake masalah kahanan endi aktor utama ilang sak syuting.

15: Darurat (serial)

Emergency (English ER) inggih punika serial TV medis saking Amérika ingkang medalaken medis saking penulis, panulis skripsi lan produser televisi, Michael Crichton. Kanggo pisanan 19 muncul ing layar TV. September 1994 ing stasiun televisi Amérika NBC. Crita iki akeh ditrapake ing departemen darurat ing rumah sakit fiksi ing Cook County, Chicago. Seri iki diprodhuksi dening Constant c Productions lan Amblin Entertainment kanthi kolaborasi karo Warner Bros. Produksi Televisi, Inc.

16: Ides Maret

Ides Maret utawa Ides Maret bisa: Idy of March - dina ing tanggalan Romawi sing cocog karo 15. březnuDen ngiyanati (ing asli Inggris The Ides Maret) - Film, kang diarahake dening George Clooney (2011) Ides Maret (buku) (ing asli Inggris The Ides Maret) - novel penulis Amérika Thornton Wilder (1948) The Ides Maret ( grup) - American grup musik "Ides Maret" - lagu musisi John Cale lan Terry Riley ditanggepi ing album sing Gereja anthrax (1971) "The Ides Maret" - song of band music Inggris Iron Maiden dirilis ing mateni dheweke album (1981)

17: Gravity (Movie)

Gravity (versi Inggris Gravity) yaiku film fiksi ilmiah Amérika sing diarahake dening Alfons Cuaron saka 2013. Peran utama saka astronot sing isih urip saka jaban rangkah sing rusak dimainake dening Sandra Bullock lan George Clooney.

18: Jerry Weintraub

Charles Jerome "Jerry" Weintraub (26 1937 September, Brooklyn, New York -.. 6 2015 Juli, Santa Barbara, California) iku sawijining manager budaya, konser promosi, film lan televisi produser Amerika. Dheweke uga presiden Artis Amerika.

19: Cheryl Cole

Cheryl Ann Fernandez-Versini (* 30 Juni 1983 Newcastle upon Tyne, Inggris, miyos Tweedy, salajengipun Cole) inggih punika penyanyi Inggris, anggota grup girl girl Girls Aloud. Dheweke lair papat ing pangkat lima sadulur (dheweke duwe sedulur lanang lan sedulur wadon). Dheweke salah sawijining anggota juri X-Faktor Britania. Dheweke duwe bintang bal-balan Ashley Cola, pegatan ing 2010. Dheweke nikah karo 7 maneh. Juli 2014 kanggo wong Prancis Jean-Bernard Fernandez-Versini. Pucuke paling gedhe yaiku Parachute, Perang kanggo katresnan iki, Call My Name utawa Janji Iki

20: Telung dalu lan apik

Good Night and Good Luck (Good Night, Good Luck) yaiku film Amerika ireng lan putih dening direktur George Clooney saka 2005. Iku adhedhasar acara nyata lan ngurusi situasi ing televisi CBS ing 50. taun 20. abad, ing wektu disebut. McCarthyism, IE. ing wektu kuwat anti-komunisme, kang akeh Amerika padha kadakwa luwih utawa kurang temen tuduhan collaboration karo Uni Soviet lan / utawa Amerika Serikat Partai Komunis. Umumé, dheweke ngandhani crita wartawan investigator See It Now lan pencipta, Edward Roscoe Murrow, Fred Friendly lan Joseph Wershby. Jeneng film kasebut diilhami dening ukara Edward R. Murrow sing tansah diulang ing pungkasan acara - "Good night, and good luck", sing artine "Goodnight and Good Luck" ing ceko. Film iki nominasi enem Oscar, kalebu kanggo film paling apik Oscar, nanging ora gelem nampa ora siji, nanging iki diajeni dening Film Institute minangka salah siji saka sepuluh film paling apik ing taun, uga Stanley Kramer Award.

21: 2002 ing film

Film saka film 2002České Kanggo informasi luwih lengkap, waca dhaftar panjarwa Portugis film # 2002.ABCDTOPOL (katuntun dening Filip Remunda) Angel Face (katuntun dening Zdeněk Troška) Brak (katuntun dening Karel Spěváček) Fimfárum Jan Werich (katuntun dening Vlasta Pospíšilová lan Aurel Klimt) Jan 69 (katuntun dening Stanislav Milota) Pengantin karo kaki amba (katuntun dening Viktor Polesný) desa B (katuntun dening Filip Remunda) Year of setan (katuntun dening Petr Zelenka) Brats (katuntun dening Zdeněk Tyc) Trip (katuntun dening Alice Nellis) wanita filmy8 Foreign (katuntun déning François Ozon) Adaptasi (katuntun dening Spike Jonze) The Bourne Identity (katuntun dening Doug Liman) Asterix lan Obelix: Mission Cleopatra (katuntun dening Alain Chabat) Balto 2: path wolf kang (katuntun dening Phil Weinstein), naga Red (direktur Brett Ratner) cara Long (film) (direktur: Adam Shankman) Die Another Day (katuntun dening Lee Tamahori) es Umur (katuntun dening Chris Wedge lan Carlos Saldanha) Keseimbangn (katuntun dening Kurt Wimmer) Femme Fatale (katuntun dening Brian De Palma) Frida (dipimpin dening: Julie Taymor) Gangs New York (katuntun dening Martin Scorsese) Harry Potter lan kamar Rahasia (katuntun dening Chris Columbus) Hart kang Perang (katuntun dening Gregory Hoblit) Jam (katuntun dening Stephen Daldry) Hero (Director: Zhang Yimou), Chicago (katuntun dening Rob Marshall) Nyekel kula yen Sampeyan bisa (katuntun dening Steven Spielberg) Interstate 60 (katuntun dening Bob Gale) K-19: The Widowmaker (katuntun dening Kathryn Bigelow) Cat wafer (katuntun Hirujoki Morita) Windtalkers (katuntun dening John Woo) The kalajengking King (katuntun dening Chuck Russell), Circle (katuntun dening Gore Verbinski) getih Sunday (katuntun dening Paul Greengrass) Lilja (katuntun dening Lukas Moodysson) Sera saka Mind Dangerous (katuntun dening George Clooney) Minority Report (katuntun dening Steven Spielberg) Dhiskusi kanggo dheweke (direktur Pedro Almodóvar) My Big lemak Yunani wedding (katuntun dening Joel Zwick) jepretan (katuntun dening Rudolf van den Berg) Man tanpa kepungkur (katuntun dening Aki Kaurismäki) Men in 2 ireng (katuntun dening Barry Sonnenfeld) Naqoyqatsi (katuntun dening Godfrey Reggio) O Schmidt (katuntun dening Alexander Payne) tHE Magdalena SISTERS (katuntun dening Peter Mullan) Yehuwah saka dering: Loro Towers (direktur Peter Jackson) Pianist (katuntun dening Roman Polanski) sweetest Thing (katuntun dening Roger Kumble) Python 2 (direktur: Lee McConnell) Engagement-Proof pager (Director: Phillip Noyce) kelinci (katuntun dening David Lynch) penduduk ala (dipandu dening: Paul WS Anderson) Ayo! (Sutradara Charles Stone III) Sekretaris (katuntun dening Steven Shainberg) Spider-Man (katuntun dening Sam Raimi)

22: Samudra Lapan

Ocean's Eight minangka komedi film Amerika sing bakal teka. Direktur film kasebut yaiku Gary Ross. Film iki minangka spin-off saka filmmaker wanita Danny, dipimpin déning Sandra Bullock. Dheweke uga mainake Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling lan Awkwafina. Tanggal perdana diset ing 8. Juni 2018.

23: Museum Wax Madame Tussaud

Museum lilin Madame Tussaud iku sawijining museum lilin sing misuwur ing donya, adhedhasar ing London, kanthi cabang ing Amsterdam, Hong Kong, Las Vegas lan New York lan Wina. Iki diadegake dening Maria Tussaud, sawijining pembuat sculptor patung lilin.

24: Golden Globe kanggo Best Actress (Komedi / Musikal)

Golden Globe kanggo aktor paling apik ing komedi utawa musik dianugerahi ajeg wiwit 1951 Hollywood Pencet Association Foreign (Eng. Hollywood Manca Pencet Association HFPA acronym) ing upacara Golden Globes.

25: Jocelyn Quivrin

Jocelyn Quivrin (14 1979 Februari, Dijon, Perancis -.. 15 2009 November, Saint-Cloud, Prancis) iku sawijining herec.Dětství Perancis lan studiumNarodil ing Dijon, dados keluarga ingkang dokter gedhe. Panjenenganipun sinau film ing School of Hector Berlioz ing Vincennes banjur lulus ing film lan sastra Jawa wonten ing sekolah ing Nanterre. Kanggo sawetara taun, dheweke wis aktif ing pagelaran teater lan terus nembang kelas aktor.

26: 1961 ing film

UdálostiArthur Miller lan Marilyn Monroe rozvedli.Odpůrci film censorship ing US wis ngalami kejut nalika Pengadilan Supreme mrentah sing hak ingatase hak bebas expression ora mbantah, yen lagi diajukake film cenzurnímu úřaduPrudce ngasor sawetara film censored, utamané amarga diskusi umum saka biyasa liwat dadi ing Wall Street, Wall Street Journal nerbitake dhaptar negara kanthi produksi paling produktif ing 60. taun. sirah jstálo Jepang (400 pigura saben taun) lan India (360 pigura saben taun). Padha ngiring dening Turki, Yunani lan Mesir kanggo India uga film diprodhuksi meh istimewa kanggo pasar domestik sawijining. Ing film-film film klasik, Amerika Serikat, Italia lan Prancis, sekitar nembak 150 ditembak saben taun.

27: Rega Cecile B. DeMilla

Golden Globe Cecil B. DeMille Award (Inggris Cecil B. DeMille Award) dianugerahi ing upacara Golden Globes saben taun Hollywood Pencet Association Foreign (english The Hollywood Pencet Association Foreign, singkatan HFPA) kanggo prèstasi ing film. Dheweke dijenengi sakwise produser Amerika lan direktur Cecil B. DeMille (1881 - 1959), sing uga dadi sing nduwèni pisanan.

28: Lean on Pete

Lean on Pete yaiku drama film Inggris saka 2017, kang diarahake dening sutradara Andrew Haigh. Tulisan, sing ditulis dening buku Willy Vlautin kanthi jeneng sing padha, uga karya Haigh. Charlie Thompson mbintangi Charlie Plummer. Peranan liyane kalebu Chloe Sevigny, Travis Fimmel lan Steve Buscemi.

29: Golden Globe kanggo Aktor Pendukung paling apik

Golden Globe Award kanggo Aktor paling apik ing peran pendukung dianugerahi kanggo pisanan ing Januari 1944 Hollywood Pencet Association Foreign (Eng. Hollywood Manca Pencet Association HFPA acronym) ing upacara Golden Globes.

30: Telung papan reklame endhog Ebbing

The Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, yaiku film komedi AS saka 2017. Katuntun dening Martin McDonagh. Peran utama diputer déning Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, John Hawkes lan Peter Dinklage. Film iki ditampilake ing Festival Film Venesia lan Festival Film Internasional Toronto, ing ngendi dheweke menangake pamirsa. 10 resmi didaftar ing bioskop. November 2017. Ing Republik Ceko bakal dadi perdana 15. Februari 2018.

31: John Krasinski

John Burke Krasinski (* 20. 1979 Oktober, Newton, Massachusetts, Amerika Serikat) iku aktor saka Amerika, direktur lan panulis. Gusti muncul eg. Ing film Commons kanggo Wed, Iku rumit, Away We Go, nyilihake marang swara kanggo karakter Lancelot ing film Shrek kaping telu, nanging popularitas paling entuk wong peran Jim Halpert ing kantor seri.

32: 82. ing Oscar

Upacara Ceremonial 82. Oscars dianugerahi 7. Maret 2010. Film Kematian iku film paling apik nang endi wae sing wis menangake total patung emas 6. Film paling nominasi yaiku "Pati" lan "Avatar" (9).

33: Chuck Israels

Chuck Israels (* 10 August 1936) yaiku pemain bass jazz Amérika. Dheweke lair ing New York City kanggo kulawarga musik. Awit 1959 wis dadi anggota sextet George Russell. Ing taun 1961 kanggo 1966 dheweke tampil lan direkam minangka anggota trio pianis Bill Evans. Sabanjure, dheweke kerjo bareng karo musisi liyane kayata Rosemary Clooney, Herbie Hancock, Judy Collins, lan Patti Austin. Ing 1997, dheweke ngrekam album kanthi orkestra orkestra Orkestra Walanda.

34: Steven Soderbergh

Andrew Steven Soderbergh (* 14. 1963 Januari Atlanta, Georgia) iku sawijining sutradara Amerika film, sinematograferé, panulis, editor, penerbit, produser, lan (utamané ing film) uga aktor. Iku dhuwur 1,83 m.

35: Rai 3

Rai 3 punika program katelu saka televisi umum Italia Rai.CharakteristikaRai 3 dibangun utamané nuntut pamirso lan siaran utamané saiki urusane, Dhiskusi nuduhake, olahraga (gantian karo Rai Sport), dokumèntèr sejarah alam lan film kanggo para rawuh nuntut. Film, serial, kontes, utawa acara realita Hollywood sing disiyarake banget. Program iki narik kawigaten babagan perkembangan politik ing Italia lan dunya. Saluran kasebut disiar bebas saka satelit Bird Hot.

36: Golden Globe kanggo Aktor Pramuka Terbaik (Drama)

Golden Globe Award kanggo Aktor Paling Apik ing Drama iki dianugerahi dening Asosiasi Pers Foreign Hollywood (HFPA) ing upacara Golden Globes. Kategori asli dijenengi Best Actor lan dianugerahi wiwit 1943. Ing 1950, aturan kasebut diganti lan kategori loro dadi aktor paling apik ing Drama lan Aktor Paling Apik ing Comedy / Musical.

37: Daftar Seniman Seni lan Sastra

Lan dhaftar pepak saka sing duwe saka Ordo Seni lan Sastra Perancis republikyČeští bearers Commandeur des Arts et LettresVáclav Havel - dramawan lan mantan presiden Cekoslowakia lan Republik Ceko (2001) Officier des Arts et LettresBohumil Hrabal - spisovatelChevalier des Arts et LettresAdolf Born - pelukis Ceko lan grafikVáclav Boštík - Czech malířPetr Eben - komponis Ceko lan varhaníkAnna Fárová - Czech-Perancis seni sejarah lan překladatelkaHana Hegerová - aktris Ceko lan šansoniérkaMagdalena Kulit - Czech opera pěvkyněRadoslav Kvapil - Czech klavíristaJiří Menzel - film Ceko lan téater režisérJan Saudek - Czech fotografBořek Sipek - arsitek Ceko lan designérJan Vladislav - pujangga Ceko lan překladatelEva Zaoralova - bearers film publicistkaZahraniční Ceko saka Commandeur des Arts et LettresDirk Bogarde - aktor Inggris (1990) Bono - penyanyi timbal saka Irlandia Skupi ny U2 (2013) David Bowie - singer Inggris lan panulis lagu (1999) Ray Bradbury - writer Amérika (2007) Sean Connery - Aktor Scottish (1987) Bob Dylan - penyanyi Amérika (1990) Clint Eastwood - Aktor Amérika (1994) Audrey Hepburn - aktris Inggris lan duta UNICEF (1987) Jean-Marie Klinkenberg - linguist Belgian lan semiotician (2010) Emir Kusturica - direktur film Serbia (2007) Roger Moore - aktor Inggris (2008) Joaquín Rodrigo - Spanyol pengarang (1998) Ringo Starr - musisi Inggris anggota saka The Beatles (2013) Meryl Streep - aktris (2003) Donald Sutherland - aktor Kanada (2012) Bruce Willis - aktor Amérika (2013) Officier des Arts et LettresTim Burton - direktur Amerika, panulis lan writer (2010) Elton John - Inggris singer, pengarang lan pianist (1993) Danielle Steel - writer Amérika (2002) Chevalier des Arts et LettresGeorge Clooney - aktor Amérika (2007) Paulo Coelho o - writer Brasil (1999) Patrick Demarchelier - Photographer (2007) Viera Ďuricová - Slovak film translator (2015) Julia Kristeva - writer Franco-Bulgaria (1987) Jude Law - Inggris aktor (2007) Ester Martinčeková-Šimerová - pelukis Slovak lan scenographer (2001) Sherrill Milnes - American baritone (1996) Kylie Minogue - singer Australia (2008) Peter Molyneux - Desainer British game komputer (2007)

38: John Pizzarelli

John Pizzarelli (* 6 April 1960) yaiku gitaris jazz Amerika. Bapakne Bucky Pizzarelli uga gitaris jazz lan adhine, Martin Pizzarelli, pemain bass jazz. Sajrone kariré, sing diwiwiti ing awal 1980-an, dhèwèké mènèhi puluhan albumé dhéwé lan sawetara rekaman karo bapakné. Sajrone karir, dheweke uga kerja bareng karo musisi liyané yaiku George Shearing, Jessica Molaskey, Ray Brown, Buddy DeFranco, Rosemary Clooney lan James Taylor. 2012 nerbitaké otobiografiné yaiku World on a String: Memoir Musikal.

39: Golden Globe for Best Screenplay

Golden Globe Award kanggo Best Screenplay minangka salah sawijining Golden Globe Awards sing dianugerahake saben taun dening Persatuan Pers Internasional Asing (HFPA). Pemenang pertama hadiah iki yaiku George Seaton, sing menangake 1948 kanggo skenario film Miracle in New York.

40: Amal Clooney

Amal Clooney, sepisanan Alamuddin (* 3. 1978 Februari Beirut) inggih punika satunggaling pengacara Inggris, aktivis lan penulis, Originally saka laku hukum Libanonu.V spesialisasine ing hukum internasional, hukum pidana, hak asasi manungsa lan extradition. Dheweke uga diwakili WikiLeaks pendiri Julian Assange utawa mantan Perdana Menteri Ukraina Yulia Tymoshenko.

41: Jan Kanyza

Jan Kanyza (* 25. 1947 Oktober Lipník) iku sawijining film lan televisi Ceko herec.Život Ing 1966 lulus saka sekolah lanjutan grammar school Hejčín, ing 1970 kang dadi lulusan saka Prague Academy of Performing Arts. Dheweke sinau ing arah Profesor Milos Nedbal. Dheweke kerja ing bidang lukisan, kang minangka gairah gedhe. Dheweke uga nuduhake lukisan ing Amerika Serikat, Jerman, Prancis lan Swedia. Dheweke dadi penulis lan ilustrator saka pirang-pirang buku kanggo bocah-bocah. Ora ngerti sing hobi liya yaiku fotografi, sing ditindakake minangka kegiatan seni tambahan.

42: Sinau pembunuh sampeyan

"Confessions of a Dangerous Mind" yaiku drama biopic spionase ing produksi gabungan 2002 Amerika-Inggris-Jerman. Senario Charlie Kaufman nulis ing motif buku sing padha, lan George Clooney ngrekam debut sutradara.

43: Danny's 2 partner

Danny's 2 (American Ocean's Twelve) yaiku sawijining film kejahatan Amérika saka 2004. Direktur film kasebut yaiku Steven Soderbergh. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac lan Elliott Gould mbintangi film kasebut.

44: Danny's 3 partner

Danny's 3 (Ocean's Thirteen) yaiku komedi film Amerika saka 2007. Direktur film kasebut yaiku Steven Soderbergh. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac lan Elliott Gould mbintangi film kasebut. Iki minangka sekuel liyane kanggo band Danny.

45: Reporter Hollywood

Reporter Hollywood minangka majalah Amerika Serikat sing ana ing Los Angeles. Didegake ing September 1930 dening pengusaha William Wilkerson. Sasampunipun tilar donya ing 1962, garwanipun, Tichi Wilkerson Kassel, mundhut peran publisher kasebut. Dheweke dituku ing 1988 ing BPI. Fokus utama majalah kasebut yaiku industri film lan hiburan, nanging uga fokus ing tema liyane kayata fashion, teknologi, lan politik. Ing bagéan saka majalah kasebut ana foto-foto kapribaden kang beda; kayata George Clooney, Leonardo DiCaprio lan Angelina Jolie.

46: Fantastic Mr. Lišák

The Fantastic Mr. Fox minangka film animasi Amerika saka 2009. Direktur film kasebut yaiku Wes Anderson. George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray lan Willem Dafoe mbintangi film kasebut.

47: 69. Golden Globe Award Year

  1. Golden Globe Awarding Year dianakaké dening 15. Januari 2012 ing Beverly Hilton Hotel ing Beverly Hills, Los Angeles. Gala diwenehake kaping telune dening pelawak Inggris lan aktor Ricky Gervais. Asosiasi Wartawan Asing Hollywood mengumumkan pencalonan 15. Desember 2011.

48: Batman lan Robin

Batman lan Robin (Inggris ing Batman & Robin) yaiku film action Amerika saka 1997, kang ditembak dening Joel Schumacher miturut crita komik babagan Batman. Karakter gelar dimainake dening George Clooney, sing nggantekake Vale Kilmer lan Michael Keaton, sing mainake film Batman sadurunge. Ing bioskop AS, film kang budget yaiku 125 jutaan dolar, dituduhake dening 20. Juni 1997, njupuk dhuwit 238 207 122 sacara global. Iki minangka pameran kaping telu lan pungkasan saka seri film Batman 80. lan 90. pesawat 20. abad.

49: Michael Clayton

Michael Clayton minangka drama Amerika dening direktur 2007 Tony Gilroy, dibintangi dening George Clooney, Tom Wilkinson, Tilda Swinton lan Sydney Pollack. Film nderek pengacara nyoba Michael Clayton kolegovým ngrampungake karo ambruk dadakan mental, korupsi lan intrik bab klien amba kang tenan hukum, perusahaan, kang diajukake tumindak kelas amarga saka impact saka pertanian beracun.


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!