Gregory Stuart "Greg" Lake(10 1947 November Langkawi, Inggris -.. 7 2016 London ing Desember) iku musisi Inggris, penyanyi, produser lan penulis lagu, pendiri anggota King Crimson lan Emerson, Lake & Palmer.

Biografi

60. Panas: Gods and King Crimson

Greg Lake kasengsem musik wiwit muda. Hit paling gedhe saka band Emerson, Lake & Palmer "Lucky Man," ditulis nalika isih ana ing sekolah. Ing 1968, Lake dadi anggota kelompok kasebut The Gods. Ing klompok iki ana sawetara anggota Urip Urip. Kelompok liwati Lake ing 1968 panas sadurunge ngeculake album debut.

Lake ngiwa kanggo ngedegake King Crimson karo Robert Fripp, kanca lawas sekolah. Wiwit Fripp lan Lake wiwit asring gitaris, Lake wiwit muter bass.

Album pisanan King CrimsonIng Pengadilan Raja LayungLake diputer minangka komposer lan penyanyi. Album iki asline diprodhuksi dening produser Tony Clarke, sing saiki dadi produser kanggo The Moody Blues. Sawetawis dinten sasampunipun, Clarke ngiwa, amargi piyambakipun mboten saged mangertos punapa ingkang dipun damel grup kasebut. Lake wis dadi peran produser, sanajan kabeh grup ditampilake ing album kasebut.

King Crimson tindak jelajah ing Amerika Utara kanthi The Nice, sing dadi demo "pamitan". Ing April 1970, sawise demo Lake kiwa King Crimson lan bebarengan karo keyboardist Keith Emerson saka The Nice lan drummer Carl Palmer saka atom Rooster ngedegaké trio Emerson, Lake & Palmer. Senadyan kepergian resmi saka King Crimson, Lake sarujuk kanggo mbantu dheweke ngrampungake album kapindho, King CrimsonIng Wake of Poseidon.

70. Panas: Emerson, Lake & Palmer

ELP sukses banget ing taun 1970-an (didol liwat jutaan lagu) lan nduweni pangaruh sing signifikan ing pembangunan rock progresif. Lake nyumbang akeh lagu ing repertoar ELP, nanging sing paling misuwur yaiku gitar C'est la vie (Karya Volume I), "Isih ... Sampeyan Nguripake Me On" (Brain Salad Surgery) lan "The Sage" ("Pictures at an Exhibition"). Lake dadi misuwur sawisé "I Believe in Father Christmas" diluncurake ing 1975, sing banjur ditambahake menyang album ELP Karya Volume II.

Ing 1973 Lake didegaké label Manticore lan mlebu kontrak karo artis banget bakat minangka padha ing mutasi Italia Premiata Forneria Marconi lan Banco del Soccorso lan panulis lagu King Crimson lan Emerson, Lake & Palmer Peter Sinfield.

80. panas: Asia lan karir solo

Sawisé penghapusan grup ELP, Lake in 1983 ngluncuraké karo Asia minangka pangganti sementara kanggo John Wetton lan ngeculake rong album soloGreg Lake(1981) aManeuvers(1983), bebarengan karo partai gitaris kondhisi Thin Lizzy saka Gary Moore. Ing 1986, bebarengan karo Emerson lan Cozy Powell, album iki dirilisEmerson, Lake lan Powell, sing dadi reunifikasi ELP karo Powell ngganti Palmer, sing banjur main drum karo Asia.

90. Panas: Maneh Emerson, Lake & Palmer

Emerson, Lake & Palmer reuni ing wiwitan taun 1990 lan repertoar rock progresif nembang konser utamane panas lan ngeculake loro album studio. 1998 nduwe swasana ala marang anggota ELP lan kelompok kasebut ninggalake grup kasebut.

2000: Produksi Saiki lan Greg Lake Band

Keith Emerson, ing pawiwahane, "Pictures of an Exhibitionist," saka 2004, ngemot gambaran kasar Greg Lake. Panjenenganipun nanggepi kanthi ngandharaken bilih piyambakipun boten badhe nindakaken ELP. Wiwit iku, dheweke ora katon akeh ing panggung musik, utamane nalika dheweke lelungan menyang 2001 karo Ringo Starr minangka anggota Band All-Starr. Ing pungkasan taun 2003 main gitar bas ing lagu "Real Good Looking Boy" dening The Who.

22. Oktober 2005 miwiti demo konser kanthi band anyar "Greg Lake Band", sing nampani saran positif. Band iki mainaké David Arch ing keyboard, Florian Opahle ing gitar, Trevor Barry bass, lan Brett Morgan ing drum. Warner Bros / Classic Pictures nggawé album kaping pindho 2006 ing awal sing Greg Lake sajroning ayunan, swarane luwih jero lan luwih banter tinimbang sadurunge. Greg Lake Band mesthine mlebu ing demo 2006 ing sasi September, nanging dijupuk ing menit pungkasan amarga "masalah manajemen."

Greg Lake 21. Desember 2006 nampilake lagu "Karn Evil 9" bebarengan karo Orkes Trans Siberia ing Nassau Coliseum ing Uniondale, New York.

Pati

Dheweke tilar donya ing London ing 7. Desember 2016 ing umur 69 sawise perang karo kanker.

Diskografi Solo

Alba
  • 1981Greg Lake
  • 1983Maneuvers
  • 1995King Biscuit Flower Hour Presents Greg Lake In Concert
  • 1997Greg Lake Retrospective: From Beginning
  • 1998Saka Underground: Bootleg Resmi
  • 2000Live
  • 2002Nuclear Attack
  • 2007Greg Lake(Kompilasi)
Singly
  • 1981Love You Too Much
  • 1981Ayo kula tresna sampeyan sadurunge sampeyan lunga
  • 1981Kanggo Wong-wong sing wani
  • 1981Iku Hurts
  • 1983A Woman Like You

Greg Lake

1: Greg Lake (album)

2: Emerson, Lake & Palmer

3: Emerson, Lake & Palmer (album)

4: Tarkus

5: Best of Emerson, Lake & Palmer

6: Epitaph (album, King Crimson)

7: Ing Wake of Poseidon

8: Dean Parks

9: Karya Volume 1

10: The Gods

11: Peter Giles

12: Greg Norman

13: Supersetup

14: Ing Pengadilan Raja Layung

15: 21st Century Guide to King Crimson - Volume One - 1969-1974

16: Jenengku Earl

17: Peter Sinfield

18: Cozy Powell

19: Robert Fripp

20: Asia (grup musik)

21: King Crimson

22: Peterborough (Ontario)

23: Misha Mengelberg

24: Kenny Davern

25: Crazy Ex-Girlfriend

26: Martin P4M Mercator

27: Dhaptar representasi hoki ing MS 2011

28: MIT Daedalus

29: Dhaptar bassis

30: Crazy Horse

31: Mbalik Menyang Tembok

32: 10. Nopember

33: 1970 ing musik

34: Hearshey Bears

35: Jackass

36: Tom Waits

37: Amerika Serikat ing Olimpiade Panas 1984

38: Helix (grup musik)

39: Rowing World Championship 1997

40: Lelaki Hockey Es ing Olimpiade Musim Dingin 2014

41: Connecticut Open

42: The Falls: Testament of Love

43: Alice Cooper

44: Uriah Heep

45: Ing Tutup

46: Dhaptar representasi hoki ing MS 2015

47: Lochlyn Munro

48: 1942

49: Gifting (Mormonism)

Greg Lake

Stuart Gregory "Greg" Lake (. 10 1947 November Langkawi, Inggris -. 7 2016 London ing Desember) iku musisi Inggris, penyanyi, produser lan penulis lagu, pendiri anggota King Crimson lan Emerson, Lake & Palmer.

1: Greg Lake (album)

album debut studio poto-judul Greg Lake kang Greg Lake. album iki dirilis ing Oktober 1981 karo label Chrysalis Records lan produser kang Greg piyambakan Lake.Seznam skladebObsazení Greg Lake - gitar, zpěvGary Moore - kytaraSteve Lukather - kytaraDean Parks - kytaraW. G. Walden - kytaraGreg Mathieson - klávesyBill Cuomo - klávesyTommy Eyre - klávesyMichael Giles - bicíJeff Porcaro - bicíJode Leigh - bicíTed McKenna - bicíTristian Margetts - baskytaraDavid Hungate - baskytaraWillie Cochrane - pipeDavid Milner - pipeClarence Clemons - saxophone

2: Emerson, Lake & Palmer

Emerson, Lake & Palmer (disingkat ELP) yaiku subkelompok rock Inggris. Ing 70. Taun-taun ing pungkasan abad iki banget populer, didol jutaan album 40 lan nganakake konser sing apik. Band iki disusun dening Keith Emerson (keyboard), Greg Lake (gitar, bass, vokal) lan Carl Palmer (drum, perkusi). Trio iki, sing diadegake ing 1970, njupuk sawetara karya musik klasik Eropa sajrone prodhuksi lan bisa kalebu minangka perwakilan saka rock progresif lan simfoni.

3: Emerson, Lake & Palmer (album)

Emerson, Lake & Palmer minangka album studio debut eponymous dening band Inggris Emerson, Lake & Palmer. Rekaman dheweke dumadi nalika taun 1970 ing Advision Studios ing London kanggo produksi Greg Lake. Ing Inggris album kasebut dirilis ing Oktober 1970; ing AS nganti Januari 1971. Ing 2012, album iki dirilis maneh.

4: Tarkus

Tarkus minangka album studio kaping kalih band rock progresif Inggris, Emerson, Lake & Palmer. Ing rekaman dheweke ana ing 1971 ing Januari ing Advision Studios ing London. Diprodhuksi dening Greg Lake, album iki dirilis nalika Juni ing 1971 ing Islandia Records.

5: Best of Emerson, Lake & Palmer

The Best of Emerson, Lake & Palmer (1994) iku album kompilasi grup rock Emerson, Lake & Palmer.Seznam trek "Saka Wiwitan" (4: 13) "Yerusalem" (William Blake, C. Hubert H. Parry) (2 : 44) "Isih ... Sampeyan Turn Me On" (2: 53) "Fanfare kanggo Man umum" (Aaron Copland) (solo versi 2: 57) "Knife Edge" (5: 05) "TARKUS" (20: 35) "Eruption" (2: 43) "Watu Taun" (3: 44) "Iconoclast" (1: 15) "Massa" (3: 11) "Manticore" (1: 52) "perang" (3: 51) "Aquatarkus" (3: 59) "Karn ala 9 1 Part 2st Impression" (4: 43) "C'est La Vie" (4: 16) "Hoedown" (Aaron Copland) (3: 43) "Trilogi "(8: 53)" Honky Tonk Train Blues "(3: 09)" Black Bulan "(siji versi, 4: 46)" Lucky Man "(4: 37)" I Believe in Rama natal "(Greg Lake) ( asli versi solo 3: 30) "Peter Gunn" (bo Nus trek)

6: Epitaph (album, King Crimson)

Epitaph yaiku boxing concert band rock King Crimson. Iki dirilis ing 1997 (waca 1997 in Music) lan fitur konser lan rekaman radio band saka periode awal, saka 1969.

7: Ing Wake of Poseidon

Ing Wake of Poseidon yaiku album kaloro band rock Inggris King Crimson. Iki dirilis ing 1970 (waca 1970 ing musik), lan ing rangking album musik UK ditempatkan ing 4. Panggonan sing paling apik yaiku King Crimson.

8: Dean Parks

Dean Parks (* 1947) yaiku gitaris Amerika, bojone Carol Parks. Lair ing Fort Worth, Texas, 1970 dipindhah menyang Los Angeles. Sadawané kariré kang main kanggo sawetara atusan rekaman lan kolaborasi karo akèh musisi kalebu Leonard Cohen, contone, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Lizz Wright, Greg Lake, Billy Joel, David Cassidy lan Art Garfunkel. Dheweke kerjo dadi musisi studio, nanging uga main ing konser, kayata 1977 karo Roti. Ing taun 2005 kanggo 2011 bareng duo David Crosby lan Graham Nash.

9: Karya Volume 1

Karya Volume 1 yaiku album studio kaping lima saka band rock progresif Inggris Emerson, Lake & Palmer, dirilis ing 1977. Iki minangka album kaping pindho (2 LP, ing 2 CD) lan dipérang dadi patang bagean utama.

10: The Gods

Gods padha band Inggris didegaké ing 1965, cikal-bakal ing Uria Heep kondhang. History skupinyMick Taylor (mengko John Mayall & ing Bluesbreakers), Brian Glascock (mengko ing Gees Bee lan Motels) lan John Glascock (mengko Toe Lemak lan Jethro Tull), padha kanca ing sekolah ing Hatfield lan dimainaké bebarengan ing band kang aran The Juniors (uga The Strangers), didegaké déning 1962. Banjur kanca-kanca teater kasebut yaiku Malcolm Collins lan Alan Shacklock. Ing Columbia direkam kang pisanan siji "Wonten sing pretty girl / Pocket Size" (Columbia DB7339), sing metu 1964.

11: Peter Giles

Peter Giles (* 17. 1944 Juni Havant, Hampshire) punika bassis Inggris lan zpěvák.V taun 1967 didegaké beberangan karo sedulur lanang, drummer Michael, lan gitaris grup Robert Fripp Giles, Giles lan Fripp. Dheweke ora bisa sukses maneh nanging dheweke ngilangake saperangan single lan siji album. Ing musim gugur 1968, Peter Giles diganti dening Greg Lak, nggawe band King Crimson. Kosok baline, awal 1970 kiwa Lake Giles minangka pemain bass melu ing album kapindho band anduweni Ing Wake Poseidon.

12: Greg Norman

Gregory John Norman AM (10 Februari 1955, Gunung Isa, Queensland) yaiku pemain gol Australia. Ing 80. lan 90. taun 20. abad punika total minggu 331 pimpinan donya. Golf wiwit makarya ing taun 15 lan patang taun salajengipun piyambakipun pikantuk sirkuit profesional. Ing 1976, dhèwèké menang turnamen pisanan (West Lakes Classic ing Adelaide) lan ora suwe banjur wiwit nyurung sirkuit PGA.

13: Supersetup

Tembung nuduhake supergrup utamané ing grup musik rock dumadi saka instrumentalists dikenal lan singers. Supergrup kawangun mboko sithik, sak owahan personel aktif sing padha alami ing kelompok (kayata Ya, King Crimson) utawa digawe saka ngeruk saka musisi dikenal (kayata Emerson, Lake & Palmer, Led Zeppelin, Cream). Sawetara supergrup langgeng dasawarsa, nanging urip paling mau ana cekak disintegration asring diiringi dening konflik antarane individu kacida akeh.

14: Ing Pengadilan Raja Layung

Ing Crimson King's Court, kanthi judhul "An Observasi" dening King Crimson, debut album dening 1969, band rock progresif Inggris King Crimson. Album ngrambah 5 ing tangga lagu UK. panggonan. Ing Amerika Serikat, dheweke nampa Plakat Emas RIAA lan dianggep minangka salah sawijining tonggak musik rock progresif.

15: 21st Century Guide to King Crimson - Volume One - 1969-1974

The 21st Century Guide kanggo King Crimson - Volume One - 1969-1974 kothak pilihan, nyetel band rock British King Crimson. Panjenenganipun dirilis ing Oktober 2004 (ndeleng 2004 ing music) iki čtyřdiskový kothak pesawat iku pérangan kapisan saka salib-bagean lengkap King Crimson, sing nyawiji pimpinan lan mung anggota permanen, gitaris Robert Fripp. The 21st Century Guide kanggo King Crimson - Volume One - 1969-1974, minangka jeneng tabet, tawaran karo nitahaken saka band wiwit 1969 sadurunge ing September 1974 Fripp bubar. Set kothak kasebut kalebu rong cakram rekaman studio lan rong cakram rekaman konser sing sadurunge dirilis.

16: Jenengku Earl

Nama saya Earl minangka seri komedi Amerika digawe dening produser Amerika Greg Garcia ing kolaborasi karo 20th Century Fox. Siri iki disiar saka 20. September 2005 kanggo 14. May 2009 ing NBC. Ing Republik Ceko iki seri disiarake dening Prima Cool.

17: Peter Sinfield

Peter John Sinfield (* 27. 1943 Desember Fulham, London), kuwi artis lan Inggris, puisi lan musisi, dikenal minangka penulis lan anggota saka band rock King Crimson, kang co-pendiri.

18: Cozy Powell

Colin Flooks, dikenal minangka Cozy Powell (29 1947 Desember, Cirencester, Inggris -.. 5 1998 April) ana rock bubeník.Svou bidang musik Inggris wiwit ing grup The Sorcerers ing 1965. Ing 1971 piyambakipun dados Jeff Beck Group karo kang kalih album, banjur diputer solo lan grup didegaké bedlam. Ing 1973, single solo, Dance With The Sétan, peringkat katelu ing daftar pencét Inggris. Taun sabanjuré Cozy dadi misuwur nalika mainaké urip ing televisi lan ngalahaké rekor minangka drummer paling cepet. Dheweke uga mbintangi BBC kanggo bocah-bocah sing disebut Record Breakers.

19: Robert Fripp

Robert Fripp (* 16. 1946 May Wimborne Cenang, Langkawi) punika gitaris Inggris, produser lan komposer, dikenal minangka siji-sijiné anggota permanen saka band rock maju King Crimson. Karya-karyanipun ingkang nglangkungi sekawan dasawarsa sampun dumugi sapérangan gaya musik. Fripp ngemot 42. ing majalah Rolling Stone "100 gitaris paling apik kabeh wektu".

20: Asia (grup musik)

Asia minangka subkelompok rock progres sing dibentuk dening mantan anggota Yes, King Crimson, Emerson, Lake & Palmer, Hold the Ladder, Uriah Heep, UK lan The Buggles ing 1981.

21: King Crimson

King Crimson yaiku band rock Inggris sing diadegake dening gitaris 1968 Robert Fripp lan drummer Michael Giles. Biasane, iku wis klebu ing antarane grup ngadegé progressive rock ing karya dheweke campur pengaruh saka macem-macem gaya musik kayata jazz, music klasik lan eksperimen, rock psychedelic, heavy metal, gelombang anyar, hard rock, gamelan, rakyat, electronica lan drum lan bass. Originally band British wis nulis musisi saka Inggris lan Amerika Serikat wiwit 1981.

22: Peterborough (Ontario)

Peterborough kuwi sawijining kutha ing provinsi Kanada Ontario. Kutha iki dumunung watara 125 lor-wétan Toronto. Peterborough yaiku Museum Canoe Canadian, siji-sijine museum kano khusus ing Amerika Utara. Ing Ontario, kutha iki dikenal minangka basis kanggo area rekreasi Kawarthas Lakes. Peterborough dijenengi sawise Peter Robinson, politisi Kanada, salah sijine penyelenggara imigrasi menyang wilayah kasebut.

23: Misha Mengelberg

Misha Mengelberg (5 Juni 1935 Kiev - 3 Maret 2017 Amsterdam) yaiku pianis jazz saka Walanda. Dheweke lair ing Kiev minangka putra konduktor Walanda Karel Mengelberg, lan ing pungkasan taun 1930-an dheweke manggon ing Walanda karo kulawargane. Dheweke wiwit main piano nalika umure limang taun, lan saka 1958 nganti 1964 dheweke sinau ing Konservatorium Den Haag. Dheweke pisanan ngrekam 1964 karo American Eric Dolphy. Sajrone karir, dheweke wis kerja karo akeh musisi, kayata Steve Lacy, Peter Brötzmann, Louis Andriessen, Pino Minafra lan Roswell Rudd. Dheweke uga ngrilis album-album dhewe. Ing 2005, umpamane, Senne Sing Song (Tzadik Records), dibintangi bassist Greg Cohen lan drummer Ben Perowsky.

24: Kenny Davern

Kenny Davern (. Jeneng lair John Kenneth Davern;. 7 1935 Januari Huntington, New York, Amerika Serikat - 12 2006 Desember Sandia Park, New Mexico, Amerika Serikat) inggih punika salah satunggaling clarinetist Amérika. Pro karir jazz clarinetist mutusaké nalika pisanan weruh Pee Wee Russell; Dheweke wiwit main nalika umure sewelas. 1954 taun kang gegayutan kaliyan kelompok Jack Teagarden lan ing 1958 album pisanan ing jeneng dhewe disebut Ing Gloryland. Sadawané kariré dheweke kerja bareng karo musisi liyané, Ken Peplowski, Steve Lacy, Greg Cohen lan Paul Motian. Dheweke tilar donya amarga serangan jantung nalika umur pitung puluh.

25: Crazy Ex-Girlfriend

Ex-Girlfriend gila yaiku serial televisi komedi musikal musik Amerika, disiarkan dening The CW. Penulis seri iki yaiku Rachel Bloom lan Aline Bosh McKenna. Acara perdana disiar saka 12. Oktober 2015. Wiwit saiki, ana total seri 18, kanthi seri TV 2016 / 2017 kedadean. 8. Stasiun 2017 Januari ngonfirmasi rekaman seri kaping telu, kang diterbitake ing 13. Oktober 2017.

26: Martin P4M Mercator

Martin P4M Mercator yaiku pesawat patroli laut dibangun dening Glenn L. Martin Company. Mercator minangka lelang sing ora suwé ing patroli patroli Angkatan Laut AS. Kompetisi iki pungkasane dimenangake dening Lockheed P2V Neptunus. Mercator wis ngalami layanan terbatas minangka pesawat pengintai elektronik jarak jauh. Fitur paling gedhé yaiku sing dipigunakaké déning kombinasi piston lan mesin jet.

27: Dhaptar representasi hoki ing MS 2011

Ice Hockey World Championships 2011 16 dirawuhi týmu.Soupiska Amérika týmuTrenéři Scott Gordon nasional, Phil Housley, Greg CroninSoupiska Belarusian týmuTrenéři Eduard Zankovec, Vladimir Tsyplakov, Aleksandr AndlexejevSoupiska Ceko týmuTrenéři Alois Hadamczik, Josef PalečekSoupiska Danish týmuTrenéři Per Bäckman, Tomas JonssonSoupiska Finnish Jukka týmuTrenéři Jalonen, Petri Matikainen, Pasi NurminenSoupiska French týmuTrenéři Dave Henderson, Pierre Pousse, Lionel CharrierSoupiska Canadian týmuTrenéři Ken Hitchcock, Scott Arniel, Peter DeBoerSoupiska Latvian týmuTrenéři Oleg Znarok, Leonids Beresnevs, Harijs VītoliņšSoupiska Jerman týmuTrenéři Uwe Krupp, Ernst Höfner, Harold KreisSoupiska Norwegian týmuTrenéři Roy Johansen, Knut Jørgen Stubdal, Per-Erik AlcénSoupiska Austria týmuTrenéři Bil Gilligan, Manny Viveiros, Kurt HarandSoupiska týmuTrenéři Russian Vyacheslav Bykov, Ig utawa ZacharkinSoupiska Slovak týmuTrenéři Glen Hanlon, Sigit Hossa, Lubomír PokovičSoupiska Slovenian týmuTrenéři Matjaž Kopitar, Nik ŽupaničSoupiska Swedish týmuTrenéři Pär Marts, Roger Rönnberg, tim Stefan LadheSoupiska Swiss

28: MIT Daedalus

MIT Daedalus 88 yaiku pesawat mabur manpower dibangun ing Massachusetts Institute of Technology (MIT, Cambridge, USA) dening 23. April 1988 ngembara jarak 115,11 kilometer ing wingking jam 3 lan 54 menit.

29: Dhaptar bassis

pemain Ceko bass AZ Douda Milan (Jan Sezelim, Mattocks, Cuttings, swara alas, CA-NA Band, Dr. Jane) Mark Bero (Low Langit, Ex Krucipüsk) Bronislav "Bruno" Kovarik (Krabathor) Zbynek Rýpar (Liveevil) Karel Ferda ( Traktor) Karel Maly (Acoustix) Mark Abraham (SK) - (Fleret) Vladimir Adamský - (Santa) Jakub Antl - NightworkMilan Hanak - (Titanic) Gusta - ProhibiceRobert Balzar -. (eg Afrika Kidul, D. Bárta & Illustratosphere hana Hegerová) Oto Bezloja (Matadors) Milan Broum (Olympic) Filip BenešovskýOndřej Bohemia - KvětyVilém Cok - (New Rose, Prague pilihan) George "Martha" Dvorak - (Našrot) Kohout - Zdrawej důchodLuboš Vršanský (Elementa, Ahard) Pavel Fort -. (eg Flamengo ) Pavel Galler - (Dreadrot) Jan HaisJan Hromas - (Kučerovci, biyen uga Greenhorns) Marek "Mara" Kohout - (Sandra lan Vembloudi dheweke) (Whale) Matthew Havlicek - (Chamber Worcester, Vision Final, Fastfood, JamiroquaiCZ, Michal Forêt , Multiplayer) M Aton Ivan (SK) - (Michal Pavlicek, BSP, Mansyur, Krucipüsk, GABA Al Dhábba), Fredrik Janáček - Jakub Janků (-123 min, Sun Orchestra.) - (Ex. Kamus, Wolfarian) Honza KrausMichael Beautiful - Laco DécziZdeněk Kub - (Arakain) Vladimir Karet KulhánekMartin Light - Lucie BíláPavel Chrastina OlympicVláďa Caisek - Buffalo BillJiří Meisner - (suket kapindho, Kamelot) Mardoša - (Tata Bojs) Petr Novotny - (Zalman & spol. , Cohiba) Vojtěch Novak - Koudelníkův synVladimír PadrůněkPeter Pavlik - (Yo Yo Band) Petr Rotschein - (Kamelot) Milan sheet - NedvědiFrantišek RabaPavel Jakub RybaRichard Scheufler - (Sheuflers, Prague pilihan II, King Size) Milan Špalek - (mantol) Martin ŠtecSvatopluk ŠvábJiří Vesely - (. eg Big Kepala Ebony Brothers) Otto Kokštein - (Madness eg.) Karel ŠípPepa Siko - (Doğa) Michal Šerák - (persetujuan tacit, 2Wings, Daryl Green) Franz Franz Fiedler- (DTR) Jindra Vobořil - (eg . Meneng Up, germs, Gen, Pump, 39 Special) Miroslav Vitous - (Weather Report) Kůstka Josef - (Blue efek) Jiří Kucera DrnecVojta (Renung Reunion Band) George "Old Man" Sindelar - (Katapult) Petr Kuliš Kujal - (Streetmachine) Kembelín Prokeš - (Lucky Nero) Martin "Donald" Donat - (Booters) Michal Voldřich - (Pipeline) Pavel "Chozo" Jurda - (Bluesberry) PBCH. - (Lucie, Wanastowi Vjecy)

30: Crazy Horse

Crazy Horse yaiku band rock Amerika sing dikenal kanthi kolaborasi karo Neil Young. Saka 1969 nganti saiki, Crazy Horse lan Younge wis ngrekam studio 11 lan sawetara album live. Album kasebut dirilis minangka Neil Young lan Crazy Horse. The Crazy Horse, ing seri 1971 - 2009, ngrilis enem album studio.

31: Mbalik Menyang Tembok

Back Against the Wall yaiku album studio Billy Sherwood, dirilis ing 2005. Dheweke kerja karo akeh musisi saka akeh grup musik rock ing album Sherwood. Fitur album nglacak saka Tembok saka Pink Floyd. 2006 ngeculake album liyane, sing nuduhake Dark Side of the Moon (uga saka Pink Floyd), lan diarani Bali menyang Dark Side of the Moon.

32: 10. Nopember

  1. November punika 314. dina taun ing Kalèndher Gregorian (315. dina ing taun kabisat). Ing pungkasan taun tetep 51 dina. Holiday ngrayakake Evžen.UdálostiČeské země1620 - Rong dina sawisé Paprangan Gunung Putih ing Prague pasrah bongkokan pasukan saka Ferdinand II. Štýrského.1664 - Founded keuskupan královéhradecká.1989 - Nalika kacilakan sepur near Kopisty matèni 6 wong 58 lan ana zraněno.Svět1444 - Perang Salib drive Prabu Vladislav III. Varnenčika dikalahaké ing Peperangan Varna Turki mimpin dening Murad II. lan Vladislav iki zabit.1494 - dipunterbitaken ing buku pisanan utama akun Summa de Arithmetica, geometri, babagan dening Luca lan proportionality Pacioli.1871 - Henry Morton Stanley ketemu wong lelungan ilang David Livingstone near lake Tanganika.1918 - announced Saxon republika.1970 - Dibukak rover rembulan 1.Narození Ceko 1719 - Jan District, pengarang lan virtuoso viola d'amore († 24 1763 September.) 1772 - Johann Nepomuk Kanka, pengarang lan pengacara († 15 1865 April.) 1812 - Josef Jaroslav Křičenský, revivalist Czech writer (. † 16 April 1886) 1828Konrad Bayer, catur pengarang, penulis disebut jobs langgeng († 21 September 1897.) Franz Jordan, hebat Ceko lan politisi saka warga negara Jerman († 9 Desember 1884.) 1834 -. Martin Josef Novacek, dirijen, pengarang lan music guru luar negeri (. † 19 1906 Maret) 1845 - Karel Vrba, mineralogis, Rektor Ka rlovy, politisi († 7. 1922 Desember) 1869Wilhelm Elsner, opera singer († 26. ? Agustus 1903) Michal Tomik, Cekoslowakia politisi (†) 1872 - Francis Klokner, Rektor Universitas Technical Ceko († 8 Januari 1960) 1874Otakar Bradáč, pengarang († 11 Januari 1924) Leopold Škarek, provinsi Yésuit († 23... Maret 1968) 1875 - Václav Myslivec, Cekoslowakia politisi († 29 May 1934) 1876 -. Martin Bohdan Lany, Ceko lelungan, pengusaha lan misionaris († 1941) 1880 -. Bohumil ngati-ati, umum vicar saka Keuskupan saka Prague († 20 May 1965) 1883 - Bedrich Antonin Wiedermann, virtuoso organ, guru musik lan pengarang († 5 1951 November.) 1886 - růžena šlemrová, aktris Ceko († 24 1962 Agustus.) 1894Stanislav Mentl, MS. Menteri Kesehatan Publik lan Pendidikan († 12 1981 September.) Jaroslav Vacek, legionnaire lan resistance fighter († 23 1944 Agustus.) 1899 - Jan Roth, Ceko sinematograferé (. † 4 1972 Oktober)

33: 1970 ing musik

UdálostiFestival Isle of WightSteve Howe diganti ing grup Ya gitaris Peter BankseZaložené skupinyThe Doobie Brothers, biyen pangroso, adhedhasar Tom Johnston, Patrick Simmons, John Hartman, Dave Shogren.Electric cahya Orchestra diadegaké déning Roy Wood, Jeff Lynne lan Bev Bevan.HorslipsKantořiOceanQueen didegaké telu anggota pisanan Freddie Mercury, Brian May lan Roger Taylor. Bassis John Deacon bakal melu munggah ing 1971.StyxEmerson, Lake & Palmer Keith Emerson, Greg Lake lan Carl Palmer.Earthen VesselZaniklé skupinyThe Beatles disintegrate. Kabeh anggota ngetokake solo alba.The Dave Clark FiveThe MonkeesSimon & Garfunkel disintegrate lan loro anggota saka duo ngangkat solo kariéru.The Nice Disintegrate. Keith Emerson adhedhasar ELP.Zemřeli17. Januari - Billy Stewart, penyanyi (32 taun) 3. September - Alan "Wuta Owl" Wilson, anggota Canned Panas (27 taun) 18. September - Jimi Hendrix, Gitaris lan penyanyi (27 taun) 19. Oktober - Janis Joplin, singer (27 taun) AlbaDomácí Coniunctio - Blue efek lan Jazz Q PrahaKlíč kawruh - Organisasi Progress (EP) Meditation - The Blue EffectSynkopy 61 - Synkopy 61 (EP) 12 Foreign Songs - Randy Newman Jenggot Bintang - Tyrannosaurus Rex Song Aku - FamilyABC - Jackson 5Abraxas - SantanaAfter ing Rush Gold - Neil YoungAirconditioning - Sudhut mlengkung Things AirAll Kudu Pass - George HarrisonAmerican Beauty - ngucapke matur nuwun DeadAmerican Woman - The Guess WhoAnyway - FamilyAtom Heart Basa - Pink Floyd Tribute to Jack Johnson - Miles Davis Tribute to Best Peduli biola Player ing World - Merle Haggard, CountryBand saka Gypsys - Jimi HendrixBarrett - KUL BarrettBenefit - Jethro TullThe Best saka Pink Floyd - Pink FloydThe Big O - Roy OrbisonBill Haley kang Scrapbook: Urip ing End Bitter - Bill Haley CometsBitches kang & Masakan - Miles Davis, JazzBlack Sabbath - Black SabbathBridge Swara Alangan d Water - Simon & GarfunkelCanto Libre - Víctor JaraChanges - The MonkeesChapter 2 - Robert FlackChicago (kadhangkala diarani minangka Chicago II) - ChicagoClimbing! Home MountainCloser kang - - Grand Funk RailroadClose kanggo Sampeyan - CarpentersCome Kanggo Garden Kula - Pabrik Minnie RipertonCosmo kang - Creedence Langkawi RevivalCucumber Castle - The Bee Gees

34: Hearshey Bears

Hershey Bears minangka tim hoki profesional sing tampil ing Liga Hoki Amerika. Tim iki dioperasikake ing Hershey, Pennsylvania. Game ngarep sing diputer ing arena Pusat Giant. "Bears" yaiku klub paling dawa ing AHL - wiwit 1938 wis dadi kompetisi. Tim main 20. Desember 2006 sampeyan 5,000. cocog ing kompetisi. Ing 2010, klub kasebut menangake Calder Cup nomer sewelas, piala kanggo pemenang AHL, nomer rekaman ing sajarah liga.

35: Jackass

Jackass minangka pameran televisi Amérika ing MTV saka 2000 kanggo 2002. Iki minangka grup wong sing nggawe akeh kahanan aneh, beres, lucu nanging uga ngina. Ing pungkasan acara, film-film 4 dirilis kanthi protagonis Jackass, salah sijine ing 3D. Loro film wis dikritik dening kritikus film profesional. Acara lan protagonis kasebut misuwur banget ing kalangan remaja; wong tuwa kanggo jinis hiburan, diwenehi ing Jackass, ora mesthi ngerteni. Senadyan Jackass nduweni peringatan pambuka kanggo mesthekake yen sing ora bisa ndeleng, Jackass asli asring ditiru, kalebu sawetara kelompok ing Republik Ceko.

36: Tom Waits

Thomas Alan ngenteni (* 7. 1949 Desember Pomona, California, USA) iku sawijining penyanyi Amérika, misuwur, pancipta tembang lan aktor. swarane Amérika kritikus Daniel Durchholz wrote: Karakteristik swara lan musik sing nggabungke chanson, blues, jazz lan unsur eksperimen sing kadhangkala wewatesan meh karo music industri, ngenteni wis dibangun reputasi minangka kapribaden musik kuwat.

37: Amerika Serikat ing Olimpiade Panas 1984

Amerika Serikat wonten ing Olimpiade ing Los Angeles 1984 522 dituduhake atlit (339 183 lanang lan wadon) ing disiplin 217 25 sportech.Medailisté asil informasi disciplínAtletikaPodrobnější, ndeleng Athletics ing Summer Olympics 1984.MužiMuži, 400 metrůAlonzo BabersRozběh - 45.81Čtvrtfinále - 44.75Semifinále - 45.17Finále - 44.27 (→ medali emas) Antonio McKayRozběh - 45.55Čtvrtfinále - 44.72Semifinále - 44.92Finále - 44.71 (→ tembaga medali) Sunder NixRozběh - 45.42Čtvrtfinále - 45.31Semifinále - 45.51Finále - 44.75 (. → 5 place) Men 5 000 metrůDoug PadillaRozběh - 13: 52.56Semifinále - 13: 41.73Finále - 13: 23.56 Don ClaryRozběh - 7 (→ 13 Panggonan.): 44.97Semifinále - 13: 46.02 (→ ora advance) Steve LacyRozběh - 13: 46.16Semifinále - 13: 46.65 (→ ora advance) Men 10 000 metrůPat Porter Accel - 28: 19.94Finále - 28: 34.59 (→ 15 Place.) Craig VirginRozběh - 28: 37.58 (→ ora advance) Paul CummingsRozběh - 29: 09.82 (→ ora advance) Men marathonPete Pfitzinger - 2: 13: 53 (→ 11. Panggonan) Alberto Salazar - 2: 14:. 19 (→ 15 place) John Tuttle - durung rampung (→ ora lokasi) Men mlumpat vysokýDwight StonesKvalifikace - 2.24mFinále - 2.31 (→ 4 place) Doug NordquistKvalifikace - 2.24mFinále - 2.29 (→ 5.. Panggonan) Milton GoodeKvalifikace - 2.24mFinále - tanpa nulis (→ tanpa lokasi) Men mlumpat dalekýCarl LewisKvalifikace - 8.30mFinále - 8.54 (→ medali emas) Larry MyricksKvalifikace - 8.02mFinále - 8.16 (→ 4 place) Mike McRaeKvalifikace -. 7.89mFinále - 7.63 (→ 11. Panggonan) Men trojskokAl JoynerFinále - 17.26 (→ medali emas) Mike ConleyFinále - 17.18 (→ salaka medali) Willie BanksFinále - 16.75 (→ 6 place) Men pm oštěpemTom PetranoffKvalifikace -. 85.96mFinále - 78.40 (→ 10 place) Duncan AtwoodKvalifikace. - 79.34mFinále - 78.10 (→ 11 Panggonan.) Steve RollerKvalifikace - 75.50 (→ ora advance, 18 Panggonan.) Men kok bab tyčiMike TullyKvalifikace - 5.45mFinále - 5.65 (→ medali perak) Earl BellKvalifikace - 5.45mFinále - 5.60 (→ tembaga medali)

38: Helix (grup musik)

Helixje Band hard rock / heavy metal Kanada didegaké ing 1974. Lagu paling misuwur saka 1984 yaiku "Rock You". Saluran asli munggah kapérang saka drummer Bruce Arnold lan penyanyi timbal Brian Vollmer, gitaris Ron Watson lan Rick "Minstrel" Trembley keyboardist Don Simmons lan bassis Keith "Bert" Zubrigg.

39: Rowing World Championship 1997

1997 Rowing World Championship yaiku 26. juara sing dianakaké antara 31. Agustus lan 7. September 1997 ing Lake Lac d'Aiguebelette ing Savoy ing Francii.Každoroční kayaking regatta tahan seminggu wis diatur dening federasi kayaking internasional (International Kayaking Federation, FISA), biasane ing pungkasan mangsa panas ing belahan langit sisih lor. Ing taun non-Olympic, Piala Donya nggantosi puncak tanggalan kayaking internasional lan taun sadurunge Olympic Games, iku utama acara kualifikasi sing. Ing Olimpiade, program kejohanan kalebu mung disiplin non-Olimpiade.

40: Lelaki Hockey Es ing Olimpiade Musim Dingin 2014

Turnamen hoki ing Olimpiade Musim Dingin 2014 diputer déning 12. kanggo 23. Februari ing Sochi ing Bolsai Ice Arena lan Shaiba arena stadion. Kemenangan Vancouver mbela tim Kanada nalika menang 3: 0 ing final.

41: Connecticut Open

Connecticut Open iku turnamen tenis profesional kanggo wanita, dimainaké saben taun ing Tour Wull ing Connecticut New Haven, ing Pusat Tenis Cullman-Heyman. Babagan iki dileksanakake ing sanjabane pengadilan kanthi permukaan DecoTurf minangka bagéan saka kategori WTA Premier. Turnamen kasebut minangka bagéan saka demo Amerika Utara Terbuka AS, siklus sepuluh bagéyan sing dimainaké sadurungé enem minggu sadurungé AS Terbuka.

42: The Falls: Testament of Love

The Falls: The Testament of Love yaiku film fitur 2013 Amerika sing diarahake dening Jon Garcia miturut skrip dhewe. Film iki ngetutake The Falls sawise limang taun.

43: Alice Cooper

Alice Cooper lair Vincent Damon Furnier (* 4. 1948 Februari Detroit, USA) iku sawijining American singer rock, pancipta tembang lan musisi kang Karir mbentang setengah století.S stage show sing fitur guillotines, kursi listrik, getih palsu lan pencekik boa snake Royal ana campuran pemandangan saka film horor, Kabaret, music, heavy metal lan garage rock, misuwur kanthi Alice Cooper account teater of music rock sing dadi dikenal minangka kejut rock.

44: Uriah Heep

Uria Heep punika grup musik rock British kawangun ing London ing 1969. Rolas album sing ngrambah UK Albums Chart (bali kanggo Fantasi tekan sekat 7. 1975 ing taun), nalika limalas Uria Heep album ing Billboard 200 sukses Dhemit & Wizards (#23, 1972) bebarengan karo grup Led Zeppelin, Black Sabbath lan Deep Purple Uria Heep dadi salah siji saka kelompok rock ndhuwur awal 70. taun.

45: Ing Tutup

Ing Cover punika album studio solo sang penyanyi Inggris Ozzy Osbourne dirilis ing November dening 2005 ing Epic Records. Prodhusèné yaiku Mark Hudson lan album iki diselehake ing 134. rangking ing Billboard 200. Album iki mung kalebu; salah sijine, "Mississippi Queen" saka grup Mountain, uga muncul minangka single. Ing trek iki, dheweke main gitar Leslie West, anggota grup Mountain, lan co-penulis lagu. Ing lagu "All the Young Dudes", vokal Ian Hunter nyanyi ing versi asli Mott the Hoople.

46: Dhaptar representasi hoki ing MS 2015

Juara Dunia Hoki 2015 Elite dirawuhi dening total tim nasional 16. Saben tim duwe paling sethithik 15 (penyerang lan pemain pertahanan) lan rong goalkeepers, lan paling akeh pemain bal-balan 22 lan telung goalkeepers.

47: Lochlyn Munro

Richard Laughlain "Lochlyn" Munro (* 12 Februari 1966, Lac La Hache, British Columbia, Kanada) yaiku aktor Kanada. Dheweke misuwur minangka peran ing film kayata Night at Roxbury, Movie Scary, Some Like Blond, lan Freddy vs. Jason. Swara taun 1999-2000 diputer Jack Sheridan ing drama super alami The Witches. Iki dikreditake luwih saka peran 200 ing drama lan film TV.

48: 1942

1942 (MCMXLII) yaiku taun sing diwiwiti miturut kalender Gregorian dinten Kamis. Maret - Scopt. Václav Moravek, sing paling aktif saka Tiga Raja, tilar donya ing pawayangan karo pirang-pirang agen limo saka Gestapo21. Mei - Jozef Gabčík lan Jan Kubiš ngrampungake operasi Anthropoid lan ngilangi Protector Reich Reichard lan Kepala RSHA Reinhard Heydrich27. Juni - Nazi Jerman ngrusak kampung Lidice u Kladna10. Juni - pitung tukang tenung nyumput ing gereja St. Cyril lan Methodius (Adolf Opalka, Jozef Gabčík, Jan Kubiš, Josef Valčík, Josef Bublik, Jan Hrubý, Jaroslav Svarc)

49: Gifting (Mormonism)

Kanugrahanéng iku salah siji saka ritual ndhuwur ing Mormonism (sanajan ora kabeh upacara Mormon pangling sektor) .Obdarování wis dikenalake ngedegaken 1842 Mormon Joseph Smith minangka bagéan saka ritual rahasia internal ing Gréja Mormon. Saiki, liwat sumbangan CJKSPD liwat saben anggota diwasa, yen pantes. Saben uwong uga sanget kanggo nindakake upacara Gift arwah leluhur sing. Upacara ana ing lakuné sajarah kaping pirang-pirang modern. Miturut CJKSPD ora wong deified lan ora bisa bali menyang ing ngarsane Gusti Allah ing swarga tanpa upacara Gift ..


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!