We are looking for editors and co-workers

Para Pengguna sing Dakwenehi, kita ngupaya editor kreatif anyar lan rekan kerja saka kabeh Republik Ceko! Apa modeling urip lan tumindak? Apa sampeyan pengin mbangun karier sing nyenengake dhewe lan nggawe proyek sing menarik banget ing tim enom kita? Apa sampeyan pengin melu nggawe konten saka bidang pemodelan lan tumindak lan nepangi kapribadose misuwur? Tawaran iki diwatesi karo nomer wong sing kasengsem, supaya sampeyan kasengsem ing posisi iki, aja ragu-ragu! Mbangun karir karo kita saka ngarep!

Isi kegiatan menarik iki artikel nulis lan Publishing ing server kita ing jeneng dhewe, nggoleki pasuryan anyar, pitakonan, lan aktivitas marketing, kabeh iku mung dening kreatifitas dhewe lan prasetya sing jadi ora kaiket dening, kabeh iku nganti sampeyan. We offer persentasi apik lan ganjaran individu. Tawaran iki diwatesi kanthi nomer wong! Matur nuwun kanggo pangertenmu.

We are looking for editors and co-workers

  • Nyedhiyakake jeneng asli, kanthi jeneng iki sampeyan bakal diwenehi publik.
  • Nomer telpon iki ora bakal ditampilake ing ngendi wae.
  • Ketik email kontak sing bakal ngirim data akses menyang sistem.
  • Nyedhiyani sawetara informasi babagan sampeyan, lokasi, umur, ....
  • Ngunggah foto profil, ora bakal diwenehi publik ing ngendi wae.
SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!