Popularitas sing ora ana prekara disenengi dening game CryptoKitties anyar, supaya bisa diterjemahake kanthi bebas minangka CryptoKitty. Judhul iki dibukak menyang donya saka Internet mung minggu kepungkur, ing Tuesdays lan kanggo siji gawé minggu entuk telung yuta dolar, padha karo meh 65 yuta.





Iku game banget ora pati penting. Pengguna nuku kucing virtual lan mirsani carane dheweke tuwuh.

Jeneng "crypt" ditemokake ing jeneng kasebut amarga bisa cepet-cepet ngembangake game kanggo koin-koin cyber - mburi crypt ethereum. Iki minangka alternatif kanggo bitcoins populer, nalika koin euro ganti dhuwit.

Liyane babagan muter ing GamesChat.online


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!