Nelly Kim Furtado(* 2 December 1978, Victoria, Kanada) yaiku penyanyi, penulis lagu, instrumentalis, produser musik lan aktris kasual saka Kanada. 2000 ngrekam sukses utama kanthi album kasebutNha, Nelly!, ing pundi piyambakipun pikantuk Penghargaan Grammy Award bergengsi amargi lagu punikaAku kaya manuk. Sawise lair saka anak wadon ing 2002, dheweke bali menyang adegan musik kanthi albumFolklore, ing ngendi waé sing diunggahake dening sijiNggawe(asring ditulis kanthi ora sengajaForca), sing dadi lagu kabangsan saka kejuaraan bal-balan Eropa 2004 ing Portugal. Ing mangsa panas 2006 ngerilis album katelu dhewekeLoose, sing uga sukses bangetManeaterutawaPromiscuous.

Dheweke dikenal utamane kanggo eksperimen karo macem-macem instrumen musik, thanks kanggo kang menehi musik macem-macem lan nyampur gaya lan budaya sing beda ing album.

Anak

Dheweke lair ing Victoria lan dheweke duwe anak telu. Anak urip ing Victoria (British Columbia, Kanada). Wong tuwane Maria Manuela lan Antonio Jose Furtado teka saka Azores (Portugal). Jeneng iki diwènèhaké marang seniman Soviet Nelli Kim.

Wong tuwané pindhah saka Portugal menyang Kanada ing pungkasan 60. taun. Wong tuwa, bebarengan karo sedulur-seduluré, duwé hubungan karo loro budaya, lan mulané uga basa Portugis.

Iki nyawiji budaya wiwit kanak-kanak kena pengaruh dheweke, lagu-lagu pisanan sing dikarang dheweke biasane bilingual. Banjur dheweke wiwit sinau basa Spanyol lan Hindi ing sekolah.

Awit wong tuwane ora duwe dhuwit, dheweke melu kerja saka taun enom, makarya karo ibune minangka pembantu, lan dheweke diwenehi omah. Nalika dheweke ngakoni yen ana wawancara siji wae, dheweke mbantu dheweke kanggo nemokake dheweke sing sejatine lan nggawe dheweke ing dalan positif.

Dheweke pisanan muncul ing gereja karo ibune nalika hajating basa Portugis. Nalika yuswané sangang taun, dhèwèké wiwit sinau babagan dolanan trombon lan ukulele, nuli gitar lan tombol.

Ing umur rolas taun, dheweke wiwit main ing grup kasebut. Padha nyanyi ing basa Portugis banjur, lan Nelly nulis lirik kasebut. Ing taun salajengipun, kathah DJ lan rappers wiwit mangu-mangu. Sajrone dheweke ngunjungi Toronto ing 1996, dheweke ketemu band hip-hop KanadaGabung menyang Peringkatlan iki wis kena pengaruh dheweke. Ing mangsa panas 1996 teka bebarengan karo wong loroNelstaraNewkirklan bareng padha wiwit nindakake. Sawetara taun sabanjure, dheweke kabeh dadi merdika, lan Nelly nyathet rekaman demo sawetara, dheweke wiwit melu penerbit musik, sing paling akeh ditemoni ing DreamWorks.

Nha, Nelly!

Kanggo nggawe album debut dheweke, Gerald Eaton lan Brian West, sing mbantu dheweke ngeculake album 2000 ing Oktober, dheweke ngajak nggabung. Sukses utama album iki yaiku telung singel pisanan sing dijenengiAku kaya manuk,Pateni cahyaa... Ing Radio (Elingi Dina). 2002 nampa nominasi 4 kanggo Grammy Awards bergengsi, pungkasane njupuk siji gramophone lan lagu wanita paling apik kanggo laguAku kaya manuk. Kajaba iku, kritikus Furtado dipuji minangka campuran saka macem-macem swara lan genre. Majalah bergengsiSlantdheweke nggambarake album kasebut minangka "nengsemake lan seger". Album sukses ngasilake tur sukses dheweke wis lulus karo Moby.

Folklore

Sadurunge dheweke ngeculake album kapindho, dheweke nglairake anak pisanane, sawijining putri sing jenenge Nevis. Album Folklore dirilis ing Nopember 2003 lan akeh lagu ditulis ing memori bocah cilik, salah sawijining lagu,Impian Anak, dheweke uga mbobot putri cilik-cilik. Akeh sing ngrungokake njaluk lagu sing diaraniNggawe, sing nyanyi ing basa pribumi lan dadi lagu resmi 2004 European Football Championship. Lagu iki dipuntembangake sadurunge 4 final. Juli 2004 ing Lisbon. Lagu penting liyane dadi baladaCobautawa pilotKekuwatan (Ngomong Apa Sampeyan Pengin).

Nanging album iki ora sukses minangka dheweke enggal, nyalahke ambruk ing label sing disedhiyakake sethitik, dadi pungkasan 2005 lunga saka DreamWorks publisher kanggo Geffen Records.

Loose

Album kaping telué dirilis ing wulan Juni, 2006, lan kasil nggawé album pisananWhoa, Nelly. Penyanyi wis kolaborasi karo akeh seniman terkenal kayata Timbaland lan Juanes. Lan dheweke bisa nindakake apa wae kanggo artis apa wae. Ing Eropah, dheweke ngeculake lagu sing disebutManeaterbanjur ing Amérika sing dijenengi laguPromiscuous, lan loro-lorone ing sawijining minggu mimpin tangga nada bergengsi ing Britain lan AS.

Discography

Album studio

  • Nha, Nelly!(dirilis 24 Oktober 2000, dodolan donya - 7 yuta)
  • Folklore(25 November 2003, 2 Millions)
  • Loose(9 Juni 2006)
  • Rencana Saya(14 September 2009)
  • Best of Nelly Furtado(15 November 2010)
  • Roh Kudus ora bisa diremehake(17 September 2012)
  • Ride(31 Maret 2017)

DVD

  • Loose Mini DVD(2007)
  • Ngeculke konser(2007)

Singly

  • Party
  • Aku kaya manuk
  • Pateni cahya
  • ... Ing Radio (Elingi Dina)
  • Hey, Man!
  • Kekuwatan (Ngomong Apa Sampeyan Pengin)
  • Coba
  • Nggawe
  • Njeblug
  • Rumput iku Ijo
  • Promiscuous
  • Maneater
  • Kabeh Urip (Nganti Pungkasan)
  • Sayake Kanan
  • Give It To Me (nampilake Timbaland, Justin Timberlake)
  • Ing Tangan Allah
  • Kanggo
  • Te Busqué
  • Manos Al Aire
  • Big Hoops
  • Roh ora bisa diremehake
  • Parking lot
  • Broken Strings (nampilaken James Morrison)

Nelly Furtado

1: Maneater (lagu, Nelly Furtado)

2: Whoa, Nelly!

3: Wengi Is Young

4: Nelli Kim

5: Rencana Saya

6: Aku kaya manuk

7: ... Ing Radio (Elingi Dina)

8: Hei, Man!

9: Sayake Kanan

10: Folklore

11: Give It To Me (Song, Timbaland)

12: Fuerte

13: Trynna Finda Way

14: Pateni cahya

15: Timbaland

16: Promiscuous

17: Njeblug

18: Maneater

19: Coba

20: Kabeh Good Things (Come to an End)

21: Hot N 'Fun

22: Penghargaan Musik Eska 2013

23: Loose

24: Powerless (Ngomong Apa Sampeyan Pengen)

25: Força

26: Partai Cukup Mula (Maneh)

27: Rumput iku Ijo

28: Nilai kejutan

29: Njaluk Ur Freak On

30: Produser musik

31: One Minute Man

32: Powerless

33: Sinten to Love

34: Picture Perfect

35: Maneater (Hall & Oates)

36: Dima Bilan

37: Twiins

38: Dua Lipa

39: Keri Hilson

40: Paul Oakenfold

41: Champ-de-Mars

42: Dhaptar musisi R & B

43: Festival Southside

44: Direkam Musik NZ

45: Justin Timberlake

46: Festival Sanremo

47: Unbroken

48: 2. Desember

49: Plagiarism

Nelly Furtado

Nelly Kim Furtado (* 2. 1978 Desember, Victoria, Canada) iku penyanyi Kanada, panulis lagu, instrumentalist, produser rekaman, lan aktris occasional. Sukses amba pisanan ana ing 2000 karo album Whoa, Nelly!, Kang dianugerahi Grammy Award thanks adiluhung lagu Aku Kaya Bird. Sawisé lair putrinipun ing 2002 kang bali kene kanggo tetep pemandangan karo Folklore album, ngendi fokus utama tangi siji Forca (asring ditulis salah Forca), kang ana ing anthem resmi saka Championship Football Eropah ing Portugal 2004. Ing mangsa panas, 2006 ngeculake album kaloro, Loose, kang nduweni fitur Maneater utawa Promiscuous.

1: Maneater (lagu, Nelly Furtado)

Maneater minangka lagu dening Nelly Furtado saka album kaloro Loose. Lagu iki ditulis bebarengan karo Timbaland, sing uga ngasilake. Singl pisanan metu ing Eropa, ing ngendi Furtado dadi lagu paling misuwur wiwit saiki.

2: Whoa, Nelly!

Nha, Nelly! yaiku debut album penyanyi Kanada Nelly Furtado. Album iki dirilis dening 24. Oktober 2000 lan kalebu hits gedhe kaya aku kaya manuk utawa mateni cahya. Kanggo lagu kaya Aku Manuk, dheweke uga nampa Grammy Awards bergengsi ing kategori Best Song of the Year.

3: Wengi Is Young

Night Is Young lagu dening penyanyi pop-nyanyian Kanada Nelly Furtado. Lagu iki saka album studio kaping lima yaiku Best of Nelly Furtado. Produksi digawe dening produser Salaam Remi lan Staybent Krunk-A-Delic.

4: Nelli Kim

Nelli Vladimirovna Kim (Нелли Владимировна Ким;. * 29 1957 Juli Surab) iku mantan juru senam Soviet, limang wektu juara Olympic lan juara limang wektu světa.Život punika bapa Korean lan ibuné asal Tatar. Lair lan wungu ing Tajikistan, Kazakhstan, Shymkent, ngendi sangang taun, dilatih ing klub Spartak. bocah iki ora dianggep bakat gedhe, ing taun 1973 Jawara saka USSR ing bar podo lan diundang kanggo tim nasional kang kasil éntuk gelar Piala Donya 1974 ing kompetisi tim. Ing Olimpiade ing Montreal 1976 perang tandhing karo Romania Nadia Comaneci, sing séda ing-watara, nanging dheweke ana anggota saka tim menang lan menang emas individu ing Wikipedia lan lantai ngleksanani, ngendi kanggo ngleksanani sing, ngormati sing ayu banget lan titiraras Pelog Nem wicara, menang pisanan ing Olimpiade sejarah sepuluh poin penuh. Ing Olimpiade ing Moskow, 1980 mbela hadiah pisanan ing kompetisi tim lan ing lapangan. In-watara ana prestasi dheweke paling World Champion ing 1979 lan panggonan ing Piala Donya ing taun kang padha.

5: Rencana Saya

'Mi Plan punika album pisanan celošpanělské Portugis-Canadian singer-songwriter Nelly Furtado, nalika album studio kang kaping papat. 15 dirilis. September, Desember 2009 2008.ProdukceV diterbitake ing artikel El Diario La Prensa sing Furtado plans kanggo njupuk Inggris lan songs Spanyol kanggo album anyar siap metu, kang samesthine kanggo metu arang-arang sak Mei kanggo Agustus. Ing awal Maret, banjur trocoh ngrekam saka song "Kudu ngerti", kang nyariosaken iku tanggung jawab kanggo mung Furtado. Furtado 4 nerbitake tanggapan kanggo acara kasebut. Maret 2009 ing statement MySpace sing song ora duweke lan sing mung kalih album anyar - siji ing Spanyol lan siji ing Portugis. Ing wulan Juni 2009 banjur announced Jeneng album anyar, Mi Plan, lan jeneng saka siji pisanan, "Manos al Aire".

6: Aku kaya manuk

Aku Kaya Bird (Aku kaya manuk) iku tembang kang kaping pindho saka album debut Nelly Furtado kang Whoa, Nelly! .Ing Interview Nelly ngakoni sing iki song dheweke favorit, amarga iku prasaja lan svobodná.I'm Kaya manuk iku salah siji saka singles paling sukses saka 2001 taun, ing kabeh denah music utama tak menyang TOP 10.Díky song iki, Nelly Furtado njupuk ing 2002 Grammy penghargaan kanggo wadon paling píseň.Videoklip lagu iki disutradarani déning Francis Lawrence.Tracklist "Aku kaya Burung "(versi LP) 'Party (reprise)" (Non-LP versi) "Aku Aran Sampeyan", "My Love Mundak tuwa" (Non-LP versi) lokasi wonten ing snippet donya teks Aku kaya manuk, aku mung mabur Aku ora ngerti ngendi sandi nyawa, aku ora ngerti ngendi sandi nyawa, aku ora ngerti ngendi jiwaku , Aku ora ngerti ngendi omahku Apa aku kudu ngerti

7: ... Ing Radio (Elingi Dina)

Ing Radio (Elingi Dina) yaiku single kaping papat saka album pisanan, Nelly Furtado, sing disebut Whoa, Nelly! Lagu sing asli diarani Shit on the Radio, nanging tembung taek wis diluncurake lan pungkasane dibusak saka judhul lagu kasebut.

8: Hei, Man!

Hey, Man! (Hey, Men!) Singel kaping lima saka Whoa, Nelly! Penyanyi Kanada Nelly Furtado. Single iki dirilis utamane ing Jerman lan Inggris. Lagu iki diprodhuksi maneh dening duo Gerald Eaton lan Brian West. Furtado nyatak babagan lagu: "Iki lagu sing paling pop, nanging watu cilik. Ing rekaman demo kita wis ngrekam koreografi, nanging mung beda karo sing dikarepake. "

9: Sayake Kanan

Ngomong Kanan (ngomong tengen) punika song wong wrote Nelly Furtado, Timbaland lan Danja lan dadi siji papat saka album longgar, Furtado dirilis ing 2006.Píseň kita uga nominasi kanggo Grammy Award ing kategori píseň.InformaceProces wadon paling nulis lagu iki wiwit ing studio siji dina, watara jam papat ing esuk, nalika Timbaland Furtado dianjurake kang kiwa ngarep amarga dheweke kesel. Furtado nolak lan wiwit senggang. Prodhusèn loro kasebut gabung karo penyanyi.

10: Folklore

Folklore yaiku album kaping pindho saka penyanyi Kanada, Nelly Furtado, dirilis dening 25. November 2003. Album iki wis dadi sukses banget maneh, nanging durung ngrambah akting album pisanan, Whoa, Nelly !. Album iki uga dadi lagu Força, sing dadi lagu kabangsan saka kejuaraan bal-balan Eropa ing 2004.

11: Give It To Me (Song, Timbaland)

Give It Me Me lagu dening Timbaland, sing mbantu Nelly Furtado lan Justin Timberlake. Lagu iki mandhiri saka album solo Shock Value lan dirilis ing 2007. Miturut MediaTraffic, Give It Me Me yaiku lagu paling sukses kaping 10 ing taun 2007. A diwenehi nominasi Grammy Award ing kategori Kolaborasi Terbaik. InformasiSabelas telu panulis lagu duwe bagéyan ing lagu, paduan paduan sing dinyanyèkaké déning Nelly Furtado. Timbaland uga kolaborasi karo para seniman ing album solo lan mulane diundang kanggo kolaborasi ing album.

12: Fuerte

Fuerte minangka lagu dening penyanyi lan penyanyi pop Kanada, Nelly Furtado. Lagu iki asal saka album kaping lima, Mi Plan, lan uga ing versi remix album iki. Diprodhuksi dening produser Salaam Remi.

13: Trynna Finda Way

Trynna Finda Way minangka single kaping enem lan pungkasan dening Nelly Furtado saka album debuté. Lagu kasebut mung metu ing Meksiko. Furtado nggambarake lagu iki minangka sadar, lan diilhami dening sing disebut Bítníky ing lagu iki. Ing lagu ana pengaruh hip hop sing nyedhiyakake ing remaja. Kita uga bisa ngrungokake instrumen berimbau Brasil tradisional. Trynna Finda Way muncul ing soundtrack film Diary of the Princess lan kita bisa krungu ing film School Life.

14: Pateni cahya

Pateni cahya (mateni lampu) punika bawana nomer tiga single Nelly Furtado, sing asalé saka piring pisanan dheweke Whoa, Nelly! .Ing USA tak song malah panggenan kaping gangsal, kang ana ing lokasi paling nganti 2006 nalika menang karo lagu Promiscuous, sing munggah ing ndhuwur Billboard Hot 100.

15: Timbaland

Timothy Z. Mosley (* 10. 1971 Maret Norfolk, Virginia), luwih dikenal miturut jeneng singlon Timbaland punika komponis saking Amerika Serikat lan rapper, sing ing lagune blurs bédané antara hip hop, music tari lan pop. Dheweke uga anggota grup hip hop hip hop lan Timbaland & Mangoo.

16: Promiscuous

Promiscuous yaiku single saka Nelly Furtado saka album kaloro Loose. Penyanyi iki dirilis ing 2006 lan dadi sing pisanan nampilake ing benua Amerika. Ing Eropa dheweke metu minangka Maneater kaping pindho.

17: Njeblug

Njeblug yaiku penyanyi tunggal Kanada Nelly Furtado saka Folklore. Lagu dipunpilih minangka siji papat lan dirilis ing tiba saka 2004.Furtado lagu "Song saka geguritan, aku disebut dheweke cilek numpes. Nalika sampeyan remaja pengin nyoba kabeh, sampeyan kaya tornado. Banjur kowe wicaksana, nanging nang endi wae ana jiwo sing enom utawa lawas, nanging ora sengaja. Njeblug aku wrote nalika aku lunga menyang capoeira, pencak Brasil, kang ana jajalan saka akeh munggah. "

18: Maneater

Istilah maneater bisa uga tegese: Maneater (Hall & Oates) - trek dening Hall & Oates

19: Coba

Coba salah siji Nelly Furtado saka album studio sing kapindho disebut Folklore. Lagu iki diprodhuksi dening Brian West lan dirilis minangka single kaping loro saka album ing 2004. Lagu iki uga direkam ing rong seri dening Smallville lan Joan of Arcadia.

20: Kabeh Good Things (Come to an End)

Kabeh Good Things (Come to an End) yaiku penyanyi tunggal Nelly Furtado, sing nulis karo Timbaland, Danja lan Chris Martin. Single iki dirilis ing 2006 lan pisanan ing tangga lagu Ceko.

21: Hot N 'Fun

"Hot N 'Fun" yaiku lagu saka grup hip hop hip hop Amérika NERD. Diprodhuksi dening produser Neptunes. Lagu iki dibantu dening penyanyi pop Portugis, Nelly Furtado.

22: Penghargaan Musik Eska 2013

Anugrah Musik Eska 2013 yaiku edisi kaping telu saka Eska Music Awards, kang dianakake ing 3. Agustus 2013 ing Szczecin, Polandia. Penghargaan kasebut disiarkan langsung ing TVP1 lan moderator yaiku Ada Fijał lan Krzysztof "Jankes" Jankowski.

23: Loose

Loose yaiku album kaping telu saka penyanyi Kanada Nelly Furtado, dirilis dening 9. Juni 2006. Ing album iki, Furtado kerja utamane karo Timbaland, karo dheweke uga nyanyeni rong lagu sukses Maneater lan Promiscuous.

24: Powerless (Ngomong Apa Sampeyan Pengen)

Lemes (Ngomong Apa Pengin) Bezmozný (Say apa sing arep) iku Nelly Furtado siji saka album kang kaping loroné, dirilis Folklore, kang dirilis ing 2003.Singl diprodhuksi pasangan Track & Field lan ditampa umum banget positif bab song lemes recenze.Furtado ngandika: " Aku wis katon akèh sing ditampilake padha tujuan beda, lan dumadakan ana titik balik. Kabeh wiwit pas bareng swara lan ngalahaken. Sing ana inspirasi. Tèks stereotype urip kita sing manggon ing masyarakat kita, nanging ana uga raos kita donya rumit. "

25: Força

Força minangka single kaping tiga dening Nelly Furtado saka album Folklore kaloro. Lagu iki dipuntembangaken ing basa Inggris kanthi paduan suara ing basa Portugis. Lagu punika diprodhuksi dening Track & Field lan diakoni sacara kritis. Dheweke diluncurake kanggo Juni 2004, lan lagu kasebut dadi lagu resmi 2004 European Football Championship sing digelar ing Portugal.

26: Partai Cukup Mula (Maneh)

Party's Just Begun (Again) yaiku single pertama Nelly Furtado, sing muncul ing soundtrack film Brokedown Palace. Lagu iki dirilis ing 2000, rong sasi sadurunge release album Whoa, Nelly !.

27: Rumput iku Ijo

The Grass Apa Green (Grass ijo) iku paling anyar siji saka album Folklore singer Canadian Nelly Furtado, kang ditulis lan diprodhuksi dening Mike Elizondo.The Grass Apa Green siji sakabèhé kalima saka album, nanging mung siji kang dipun damel film video. Amarga iki, diterbitake mung sawetara negara, kanthi panitia sing cukup apik ing Jerman.

28: Nilai kejutan

Shock Value (uga Timbaland Presents Shock Value) yaiku album studio kaping kalih lan album kaping lima, saka produser musik lan rapper Timbaland. Iku uga album Timbaland sing pisanan bakal dirilis ing Interscope Records. Album iki digawakake dening akeh seniman terkenal kayata Justin Timberlake, The Hives, Fall Out Boy, Keri Hilson, Nelly Furtado, Missy Elliott, 50 Cent, Dr. Dre, OneRepublic, Elton John, Magoo lan Nicole Scherzinger.

29: Njaluk Ur Freak On

Njaluk Freak Ur On Hip-hop siji ditulis dening rapper Amérika Missy Elliott lan Timbaland diprodhuksi kanggo album studio kaping tiga Miss E ... Dadi Addictive.Byl dirilis minangka singel timbal saka album, tekan Billboard Hot 7.místa 100 lan dadi kalima paling sukses siji tanggal . Singl ngrampungake posisi Missy paling apik ing Inggris lan kaping papat lan manggon ing Top 20 sajrone enem minggu. Nelly Furtado muncul ing remix lagu kasebut. Ing video katon minangka tamu Nate Dogg, Nicole Wray, Ludacris, Busta Rhymes, Spliff Star, Eve, Master P, Romeo, Timbaland, Ja Rule lan LL Cool J.

30: Produser musik

produser musik wong sing tanggung jawab kanggo sukses, ngrekam, produksi lan kinerja interpretasi a nahrávky.Úkolem musik prodhusèn Kaya jeZpůsob saka pilihan music interpretaVýběr musisi sing dijaluk kanggo implementasine saka dílaDohled liwat engineers nahrávkyVolí, kerjasama (ingkang) Bantuan karo nggawe album utawa singlůV music elektronik lan music pop, produser njupuk care saka nyawiji, noto musik, mastering, lan komposisi dhewe (lan sawijining implementasine). Musik klasik minangka produser musik cocok kira-kira kanggo musik.

31: One Minute Man

Salah Minute Man Hip-Hop rilis ing 2001 Amérika rapper Missy Elliott.V versi asli katon Ludacris Trina, nanging album Miss E ... Dadi gawe ketagihan Ludacris tuan rumah mung. Song by Missy Elliott, Ludacris Trina lan diprodhuksi dening Timbaland, lan Missy Big Tank Elliott.V remix katon Jay-Z lan uga ing album Miss E ... Dadi Addictive.Singl diselehake ing Billboard Hot 15.místě 100 lan dadi dheweke kapindho ndhuwur 10 siji ing Inggris, ing pundi piyambakipun rampung 10.místě. Missy Elliott Get Ur Freak nuduhake Panjenenganipun lan siji Minute Man, bebarengan karo Nelly Furtado, Ludacris Trina ing MTV Video Music Awards 2001 minangka pajeg kanggo penyanyi tragis almarhum Aaliyah. Ing 2002 video kanggo single iki nominasi 6 MTV Video Music Awards, ing Best Hip Hop Video, direkce Best, nyunting Best, Best Art Direction, Best Efek khusus lan Best Sinematografi.

32: Powerless

Lemes uga: lemes (komik) - komik seri publisher Marvel Comics saka 2004Powerless (seri) - serial televisi Amérika 2017Powerless (song, Linkin Park) - song of band Amérika Linkin Park saka 2012Powerless (song Rudimental) - Song of British grup Rudimental saka 2014

33: Sinten to Love

Piyantun kanggo Tresna bisa ateges judhul: piyantun kanggo Love (song Ratu), song taun 1976 album A Day ing RacesSomebody kanggo Love (song, Jefferson Airplane), song taun 1967 album surrealistic PillowSomebody kanggo Love (song Nelly Furtado), trek bonus ing album LooseSomebody kanggo Love (song Leighton Meester), a song dirilis 2009, sung bebarengan karo Robin ThickemSomebody kanggo Love (song, Justin Bieber), siji saka 2010 taun sing ing album My World 2.0Somebody kanggo Love (film, 1994), drama Amerika dening direktur Rockefeller saka 1994

34: Picture Perfect

Gambar Perfect bisa ngrujuk marang: film: Gambar Perfect (film, 1995) - komedi Starring diputer dening Dave Thomas lan Maria Page KellerPicture Perfect (film, 1997) - komedi romantis, muter Jennifer Aniston lan sastra Jay MohrV: Gambar Perfect (novel ) - a novel saka taun 1995 sing wrote Jodi PicoultPicture Perfect - novel inspirasi dening musik serial televisi ČarodějkyV: Picture Perfect - album Saben AvenuePicture Perfect - album saka SoilPicture Perfect - album saka pianist Ahmad JamalaPicture Perfect - album saka langit "Picture Perfect" - singer song Angela Via "Picture Perfect" - a song from album ing Sound of Revenge saka rapper Chamillionaire "Picture Perfect" - a song from album Exclusive by Chris Brown kang "Picture Perfect!" - lagu saka album Cupcakes Rasakena kaya panganiaya dening Jeffree Star "Picture Perfect" - song from album Ngganti World Panjenengan dening Michael W. Smith

35: Maneater (Hall & Oates)

"Maneater" yaiku nyawa / lagu Wave New Wave saka duo Hall Hall & Oates ing album H2O lan siji diterbitake dening RCA Records ing 1982. Lagu iki luwih saka sekawan menit lan ditulis dening Sara Allen, Daryl Hall lan John Oates. Lagu kasebut nate muncul ing #1 Billboard Hot 100 ing ngendi dheweke manggon ing 18. Desember 1982 nganti 8. Januari 1983.

36: Dima Bilan

Dima Bilan (Дима Билан in Russian), kang jeneng nyata Viktor Belan Nikolayevich (Russian Виктор Николаевич Белан) iku penyanyi pop karačejského Rusia lan Rusian původu.Narodil karo 24. Desember 1981 ing Ust-Džegutě ing Karachay-Cherkessia ing USSR (saiki Rusia) .Dima dituduhake Rusia ing Eurovision Song Contest ing 2006 karo lagu Ayo You Go, Rikala rampung liyane. Rong taun sabanjure, 24. May 2008 wis menangaké Grand Prix Eurovision 2008, kanthi lagu Pracaya. Edvin Marton lan Yevgeniy Pljuschenko uga mbantu menang.

37: Twiins

TWiiNS penyanyi, presenter, aktris lan kembar musik Daniela lan Veronika Nízlové (15. 1986 May Hronský Beňadik Cekoslowakia) .www.twiinsmusic.euKariéraZpívat wiwit ing kanak-kanak. Salah lagu sing paling disenengi yaiku "Boys" dening penyanyi Italia Sabrina Selermo [sumber]. Mereka ngetokake 4 CD, sing dianugerahi telung emas lan siji album platinum. Kanggo papat taun, acara TV "Hitbox" ing TV Markiza. Ing Musical Rebel padha main peran Tereza. Ing April 2008 nyathet lagu "I Do not Know", klip lagu ditembak ing Miami. song Iki collaboration karo produser Amerika Jimmy Douglesem, sing uga makarya karo Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake, Duran Duran lan akeh liyane. [Source?]

38: Dua Lipa

Dua Lipa (22, Agustus 1995, London, UK) yaiku penyanyi, panulis lagu lan modhél Inggris. Agustus 22 ing London kanggo suku ètnik Kosovo sing ninggalake Pristina ing 1995. taun 90. abad. Dheweke sekolah ing Sylvia Young Theatre School sadurunge pindah menyang 20 karo kulawargane ing Kosovo. Ing 2008, dheweke bali menyang London dadi penyanyi. Sakcepete sabanjure dheweke mulai dadi model. Bapakne Dukagjin Lipa iku penyanyi rock Kosovo-Albania. Ing 16, dheweke mulai nyathet sarat saka seniman-seniman favorit, kayata Christina Aguilera lan Nelly Furtado, lan diselehake ing YouTube.

39: Keri Hilson

Keri Lynn Minaj (* 5. 1982 Desember Atlanta, Georgia, USA) iku sawijining R & B American singer lan pengarang sama karo Zone 4 / Mosley Music Group / Interscope. Dheweke minangka bagian saka tim penulis lan produser sing dikenal minangka The Clutch.

40: Paul Oakenfold

Mark Paul Oakenfold (* 30. 1963 Agustus, Greenhithe, Kent, Inggris), punika produser kerasukan lan DJ. Biografi Ing 1987, Paul seneng musik klub tari. Dipengaruhi dening musik saka Ibiza, Italo disco, nyawa lan omah, Paul wiwit mbentuk, utamané Remix saka U2, Attack Massive, Ditangkap Development, Cure, Snoop Doggy Dogg, Mung Red, Orde Baru lan Shamen, ing collaboration karo Steve Osbornem kanthi jeneng Perfecto. Akeh remix kasebut dirilis dening perusahaan rekaman Paul Perfecto Records. Ing kawitan, Paul main ing klub-klub cilik ananging dheweké olih reputasi DJ sing apik. Ing 1994 digawe dening Paul nyetel rong jam Mix Penting kanggo BBC Radio 1. pesawat iki dikenal minangka supaya disebut-. Goa Mix malah saiki iku salah siji sing paling sought sawise jaringan BBC Radio 1.

41: Champ-de-Mars

Champ-de-Mars minangka taman umum dumunung ing Paris ing 7. antarane Menara Eiffel ing barat laut lan École Militaire ing sisih kidul-wétan. Wilayah taman punika 24,32 ha.

42: Dhaptar musisi R & B

Iki dhaptar sawetara R & B lan Modern R & B music skupin.Rhythm lan bluesR & B seniman (40. Taun 50. Taun) Johnny AceLaVern BakerJesse BelvinBrook BentonTiny BradshawCharles BrownRoy BrownRuth BrownRay CharlesArthur CrudupCecil GantRosco GordonWynonie HarrisScreamin 'Jay HawkinsClarence "Frogman" HenryIvory Joe HunterEtta JamesLittle RichardFats DominoLoyd Pricer & B, Doo Wop (50. taun) The PenguinsThe CadillacsThe Lima SatinsThe CloversThe HarptonesThe Lima KeysThe CrestsFrankie Lymon & The TeenagersThe DellsR & B seniman (60. taun) James BrownWilson PickettJoe TexAretha FranklinSam CookeOtis ReddingThe Funk Brothers (Motown) Ray CharlesThe Bar-KaysThe SupremesBlue-paningalan R & B seniman (60. panas ~) Bener BrothersThe RascalsThe AnimalsSteve WinwoodSpencer Davis GroupVan MorrisonThemHall & OatesGrass RootsHamilton, Joe Frank & ReynolsFrankie MillerTina MarrieAlison MoyetJoss Stoner & B seniman (70. taun), James Brown (aktif saka 50. taun) Wilson PickettJoe TexR sumbu RoyceThe TrammpsStevie Wonder (aktif saka 60. taun), godaan (aktif saka 60. taun) Four TopsChaka KhanSpinnersKool Jackson & The GangFunkadelicStylisticsThe 5Brothers JohnsonR & B / seniman kirim-disco (80. taun) Michael pitunjuk JacksonThe SistersShalamarSkyyDeniece WilliamsRay Parker, Jr.Fat Larry kang BandEvelyn "Champagne" KingThe ManhattansD. TrainPrinceThe WhispersTina Turner (aktif saka 60 Taun.) LakesideThe SOS BandSoučasné R & BR & B seniman - diwiwiti (. 80 Taun) Janet JacksonJermaine JacksonKeith SweatFreddy JacksonWhitney HoustonSurfaceMtumeLoose EndsLuther VandrossGeorge ClintonSoul II SoulBobby BrownNew Jack SwingToday (R & B) GuyWreckx-N-EffectKeith SweatBasic BlackJeff ReddBobby BrownJohnny KempMichael JacksonSWVBig Daddy Moe CaneKool DeeJohnny GillBell Biv DeVoeR & B seniman (90. ~ taun) AaliyahAkonAlicia KeysAnastaciaAshantiAriana GrandeBeyoncéBlack Eyed Peas

43: Festival Southside

Festival Southside minangka festival musik sing dilakoni saben taun ing Jerman kidul ing Tuttlingen. Ana band rock alternatif lan mainstream, bagean sing gedhe saka program iki digawe saka band domestik. Penayangan live konser individu dienggo saluran musik VIVA, MTV Jerman. Festival kelahirané diarani Hurricane, sing digunakaké ing istilah sing padha ing Jerman sisih lor wiwit 1973. Program wis identik karo Southside ing taun-taun pungkasan, kanthi wektu tampil wae.

44: Direkam Musik NZ

Rekaman Musik NZ (RMNZ), sadurungé Asosiasi Industri Rekaman Selandia Anyar (RIANZ), iku organisasi bisnis nirlaba sing ngiringi penerbit musik lan distributor ing Selandia Baru. Keanggotaan bisa diakses dening kabeh penerbit musik ing negara iki.

45: Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake (* 31. 1981 Januari Memphis, Tennessee, USA) iku sawijining penyanyi lan aktor saka Amerika, sangang-Grammy Award-menang lan papat-wektu Emmy Award menang Awards.Do antarane pamireng tak misuwur minangka anggota saka band lanang 'N Sync. Ing 2002 dheweke ngetokake album kang pisanan solo Justified, kang didol donya liwat 7 yuta salinan. Timberlakovo album kapindho FutureSex / LoveSounds dirilis ing September 2006 lan telung songs saka Papan wis ditingkat pisanan Billboard Hot 100. Lan didegaké label rekaman dhewe, disebut Tenman Records lan baris sandhangan William Rast.

46: Festival Sanremo

Jeneng resmi yaiku Festival Lagu Italia (Festival della canzone italiana). Iki dianakaké saben taun wiwit 1951 ing kutha spa Sanremo, Liguria. Taun-taun wiwitan wis disiarake wiwit 1955 wis dadi televisi. Festival kasebut minangka inspirasi kanggo kompetisi Eurovision.

47: Unbroken

Unbroken yaiku album studio katelu penyanyi lan penulis lagu Amerika Demi Lovato. Album iki dirilis dening 20. September 2011 dening Hollywood Records. Demi kerjo bareng karo maneka prodhuk lan penulis kayata Toby Gad, Rock Mafia, Timbaland, Dreamlab, lan liya-liyane. Konten lirik album kasebut akeh dipengaruhi dening masalah emosi penyanyi sing dirilis ing pungkasan 2010 nalika dheweke dikirim kanggo tamba. Sawise hubungane karo penari ing demo karo Jonas Brothers nalika Demi wis teka dheweke. Album iki dipengaruhi dening musik pop lan penyanyi kutha kayata Rihanna lan Nelly Furtado.

48: 2. Desember

  1. Desember iku 336. dina saka taun ing Kalèndher Gregorian (337. ing taun kabisat). Ing pungkasan taun tetep 29 dní.UdálostiČesko1805 - Wars Napoleon: pasukan Prancis kang dipimpin dening Kaisar Napoleon overwhelmingly ngalahaké tentara Rusia Austria ing Pertempuran Slavkova.1848 - Olomouc mudhun tahta Austria Kaisar Ferdinand I. rojo anyar dadi wolulas nalika Ferdinand kang ponakan Franz Joseph I. , sing banjur mrentah wolung puluh wolu taun.

49: Plagiarism

Plagiarism punika seni utawa ngelmu karya sing wong liya saka penulis nyata prejanjiané impersonating dheweke. kegiatan kuwi diarani plagiace utawa plagiarism utawa plagiátorství.Definice Ceko Copyright Act - kados contone ing Jerman - konsep plagiarisme ora lan ora netepake internasional standar ISO 5127-2003 nggambaraké minangka "nuduhake karya intelektual penulis liyane, diselang utawa ditiru ing kabèh utawa ing bagéan, minangka sampeyan dhewe ". pangayoman ditrapake kanggo karya artistik lan ngelmu, "kang iku asil unik saka kegiatan kreatif" yen kepriye objectively ngandika, nanging uga program terjemahan, database, lan ing. The Copyright Act tinulis nyariosaken bilih nduwèni hak legal - lan kanthi mangkono ora plagiace - ora "tema tartamtu saka karya dhewe, laporan dina utawa pratondo ing dhewe, idea, prosedur, asas, cara, panemon, téori èlmiah lan padha rumus, grafik statistik, lan liya-liyane. "


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!