Ozzy Osbourne(lair minangkaJohn Michael Osbourne, 3. Desember 1948 Aston, Birmingham) yaiku penyanyi saka band heavy metal Inggris Black Sabbath, disusun dening Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler lan Bill Ward. Saka 80. pesawat 20. Century performs solo lan iklan liyane sukses saka ing grup Black Sabbath. Iku salah siji sing paling dikenal nanging uga sing paling kontroversial singers rock dina.

Bareng karo bojoné sing kapindho Sharon ngatur Festival logam Ozzfest taunan. Dheweke nduweni limang bocah yaiku Jessica (1972), Louise (1975), Aimee (1983), Kelly (1984) lan Jack (1985).

Urip

Osbourne lair ing Birmingham, Aston, Inggris. Bapakne John Thomas "Jack" Osbourne (1915-1977) kerja ing wayah wengi minangka pembuat alat ing General Electric Company plc.Ibunipun, Lillian, inggih punika salah satunggiling Katolik lan boten nyambut damel ing pabrik shift ésuk.Osbourne sing kaping papat saka enem bocah, duwe 3 sadulur wadon lan loro adhine, Jean, Iris, Gillian, Paul, lan Tony. Kulawargane urip ing omah 2 kamar turu cilik ing Lodge Road ing Aston. Julukan "Ozzy" wis saka sekolah dasar.

karir

Black Sabbath

Informasi terkait uga bisa ditemokake ing artikel Sabat Ireng.

Ing 1970, band Sabat Hitam nggawé album eponim sing isih ana ing taun sing padha karo album platinum. Kanthi Black Sabbath, dheweke wis ngeculake total rekaman 10 sing wis didol ing donya liwat 100 nganti mayuta-yuta. Black Sabbath wis njupuk sawetara tur donya. Ing 1974, dheweke main ing California Jam sadurunge pembuangan 250 000.

Trek solo

Ozzy Osbourne ing Cardiff, 1981

Ing 1979, dhèwèké nerusaké trek solo. Ing 1981 dheweké ngerilis album soloBlizzard saka Ozz. Album kasebut entuk platinum papat Platinum. Ing taun 1980-an, dheweke ngilangake pitung album, sing saben didol luwih saka 2. Ing lagu solo, dheweke melu album jutaan album 70. Ing 1983, konser 250 karo 000 1985 ing US Festival. Ing 1989 dheweke tampil ing konser Benefit legendaris Live Aid. Ing XNUMX dheweke tampil ing Festival Perdamaian Moscow. Iki minangka konser rock gedhe pisanan saka bintang kulon ing wilayah USSR sing saiki.

Sak awal tahun 80-an, dheweke ngeculake limang album. Saben wong wis dadi multi-platinum lan duwe konser ing saindenging jagad. Ing 1993, Grammy menang "Kinerja Logam Terbaik" kanggo "Aku Ora Pengen Ngubah Dunia".

Ozzfest, Osbourne

Ing 1996 padha didegaké bebarengan karo Sharon, bojoné lan manajer ing sawijining wong, Ozzfest, festival musik nasional pisanan sing didhukung kanggo hard rock kanggo nggoleki lan ngenalake bakat anyar. Pertunjukan ing festival iki dibukak dening 1,4 dening sejuta wong. Ozzfest njupuk Panggonan saben taun. Sebagian keuntungan Ozzfest dadi macem-macem tujuan amal, kalebu Lifebeat.

Ing 2000, dhèwèké nduwèni bintang ing Hollywood Walk of Fame. 2000 nampa Grammy liya ing kategori Kinerja Logam Terbaik (wektu iki minangka anggota Black Sabbath) kanggo lagu "Iron Man". Osbourne minangka protagonis utama ing acara reality showIng Osbournes, sing disiarake dening MTV.

Discography

Kanthi Sabat Ireng

Informasi terkait uga bisa ditemokake ing Discography Black Sabbath.
  • Black Sabbath(1970)
  • Paranoid(1970)
  • Master of Reality(1971)
  • Black Sabbath, Vol. 4(1972)
  • Sabat Getih Sabat(1973)
  • sabotage(1975)
  • Ekstasi Teknis(1976)
  • Aja Ngomong!(1978)
  • 13(2013)

Album solo

  • Blizzard saka Ozz(1980)
  • Diary of a Madman(1981)
  • Ngomongake Sétan(1982) - album konser
  • Bark ing Bulan(1983)
  • The Ultimate Sin(1986)
  • Randy Rhoads Tribute(1987) - album konser
  • Ora Ana Pinggir Wicked(1988)
  • Ngomong Ozzy(1990) - album konser
  • Ora Ana Luh Luh(1991)
  • Urip & Kuwat(1993) - album konser
  • Ozzmosis(1995)
  • Ozzman Cometh(1997) - Kompilasi
  • Down to Earth(2001)
  • Manggon ing Budokan(2002) - album konser
  • Essential Ozzy Osbourne(2003) - Kompilasi
  • Pangeran kang peteng(2005) - Kompilasi
  • ing Cover(2005) - album panutup
  • Black Rain(2007)
  • Scream(2010)
  • Memoar Madman(2014) - Kompilasi

Ozzy Osbourne

1: Black Rain (album)

2: Turun menyang Bumi (album, Ozzy Osbourne)

3: Tribute (album, Ozzy Osbourne)

4: Ora Kanggo Wicked (album, Ozzy Osbourne)

5: Blizzard saka Ozz

6: Osbourne

7: Scream (album)

8: Sharon Osbourne

9: Diary saka Madman

10: Crazy Train

11: Ozzfest

12: Bark ing Bulan

13: Ora Ana Luh

14: Rudy Sarzo

15: The Ultimate Sin

16: Reunion (album, Black Sabbath)

17: Black Sabbath, Vol. 4

18: Zakk Wylde

19: Aja Ngomong!

20: Hey Stoopid

21: Sabotage

22: Mike Bordin

23: Black Sabbath (lagu)

24: Ecstasy Teknik

25: 13 (album, Black Sabbath)

26: Sabat Ireng

27: Electric Lady Studios

28: Kelly Osbourne

29: Don Airey

30: Ozzmosis

31: Tommy Aldridge

32: Jet Records

33: Robert Trujillo

34: Jimmy DeGrasso

35: Bebarengan karo Teka lan Spider

36: Maret ör Die

37: Planet Caravan

38: Ing Tutup

39: Discography of Black Sabbath

40: Mick Wall

41: Lee Kerslake

42: Born Again

43: Bill Ward

44: Black Sabbath (album)

45: Daftar Anggota Black Sabbath

46: Pasangan Kelas Pahlawan

47: Master of Reality

48: Tribute

49: Bob Daisley

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne (lair John Michael Osbourne, 3. 1948 Desember Aston, Birmingham) iku penyanyi saka band heavy metal Inggris Black Sabbath, kang kapérang saka Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler lan Bill Ward. Saka 80. pesawat 20. Abad kaping telu dadi solo lan iklan luwih sukses tinimbang band Black Sabbath. Panjenenganipun minangka salah satunggaling penyanyi rock ingkang paling misuwur nanging ugi penyanyi rock ingkang paling kontroversial.

1: Black Rain (album)

Black Rain yaiku album studio Ozzy Osbourne saka 2007. Ozzy Osbourne ngendika yen dheweke mung siji sing ditulis tanpa alkohol. Album iki mentahan lan peteng karo liriknya, nanging uga ana pirang-pirang warta sing dikirim Ozzy marang bojone Sharon.

2: Turun menyang Bumi (album, Ozzy Osbourne)

Turun menyang Bumi yaiku album studio kaping 2001 dening penyanyi Inggris Ozzy Osbourne. Iki dicathet nalika 2001 ing Los Angeles lan produser Tim Palmer. Album UK Chart ditingkat kaping pitu lan ing Billboard 200 dadi papat.

3: Tribute (album, Ozzy Osbourne)

Tribute yaiku album konser solo kaping loro penyanyi Inggris Ozzy Osbourne. Iki dirilis ing Maret 1987 dening Epic Records lan Columbia Records lan diprodhuksi dening Max Norman. Billboard 200 peringkat kaping enem ing tangga lagu Billboard 1979, lan ing AS ana platinum kaping loro. Album kasebut darmabakti kanggo Randy Rhoads, yaiku 1982 karo gitaris 1982 kanggo band Osbourne. Dheweke tilar donya ing kacilakan ing udara mung ing 1980. Album kasebut ngemot rekaman konser saka 1981 lan XNUMX.

4: Ora Kanggo Wicked (album, Ozzy Osbourne)

Ora Ana Wates kanggo Wicked yaiku album studio solo Ozzy Osbource dening penyanyi Inggris. Iki dirilis ing September saka 1988 dening Epic Records lan Columbia Records. Prodhusèné yaiku Roy Thomas Baker lan Keith Olsen. Iki minangka album pertama penyanyi, kang dimainake dening gitaris Zakk Wylde, sing sabanjuré kolaborasi karo dheweke nganti pirang-pirang taun.

5: Blizzard saka Ozz

Blizzard saka album debut studio solo Ozz dening Inggris singer heavy metal Ozzy Osbourne, dirilis ing 1980.Track listingSestavaOzzy Osbourne - Rhoads zpěvRandy - kytaraBob Daisley - bass, backing vokal, gongLee Kerslake - drum, perkusi, bentuk pipa Lonceng, tympányDon Airey - saka klávesyznovuvydání 2002Robert saka Trujillo - baskytaraMike Bordin - drum, perkusi, timpani, gongDanny Saber - tubular bellsMark Lennon - gawe vokal

6: Osbourne

Surname Osbourne kaping kapribaden: Ozzy Osbourne (John Michael Osbourne, * 1948) - wiwitané heavy metal Inggris zpěvákSharon Osbourne (* 1952) - garwanipun Ozzy OsbourneaKelly Osbourne (* 1984) - penyanyi lan putri Ozzy OsbourneaJeordie Putih (Jeordie Osbourne Putih), uga Twiggy Ramirez (* 1971) - Musisi Amerika Kaya

7: Scream (album)

Scream punika sepuluh lan album studio paling anyar dening Inggris singer heavy metal Ozzy Osbourne, dirilis ing Juni 2010.Seznam skladebSestavaOzzy Osbourne - zpěvGus G - kytaraRob "Blasko" Nicholson - baskytaraTommy Clufetos - drum, perkusi

8: Sharon Osbourne

Sharon Rachel Osbourne (nee Arden;. * 9 1952 Oktober, Brixton, Inggris, Britania Raya) iku sawijining presenter Inggris, juror talent show TV, artis, manager music, bussinessmanka, promotérka lan wadon singer heavy-logam Ozzy Osbourne. Dheweke pisanan teka ing acara pameran realitas The Osbournes, sing mirsani urip kulawarga. Mengko, dheweke dadi hakim ing Inggris, lan versi asli kompetisi The X Factor lan versi Amérika saka Amerika kontes looking kanggo talent.

9: Diary saka Madman

Diary of madman punika album studio solo liya dening Inggris singer heavy metal Ozzy Osbourne, dirilis ing 1981.Seznam skladebBonus ing Reissue saka 20022011 'Warisan Edition' songs disk 2Všechny kacathet ing demo Blizzard Ozz.SestavaOzzy Osbourne - Rhoads zpěvRandy - kytaraBob Daisley - gong, bass, zpěvLee Kerslake - drum, perkusi, lonceng bentuk pipa, tympányReference

10: Crazy Train

"Crazy Train" yaiku lagu penyanyi saka Inggris Ozzy Osbourne. Bebarengan karo dheweke yaiku gitaris bas Bob Daisley lan gitaris Randy Rhoads. Iki dirilis ing album solo pisanan penyanyi, Blizzard of Ozz, ing 1980. Lagu iki dadi single pertama ing album iki. Daisley nyiptakake tindakan hukum 2016 marang Osborne amarga ora mbayar biaya lagu. Gitar Dunia nyenengake lagu solo Rhoads minangka solo gitar paling apik ing kabeh wektu.

11: Ozzfest

Ozzfest punika siklus taunan saperangan puluhan konser (ing 2005 - 26) bands sing muter Heavy Metal, Hard Rock, Death Metal, Hardcore lan Nu Metal, digawe ing Amerika Serikat lan Eropa. Penyelenggara yaiku Ozzy Osbourne lan bojoné Sharon.

12: Bark ing Bulan

Bark ing Bulan minangka album studio kaping telu saka penyanyi heavy metal Inggris, Ozzy Osbourne, dirilis ning November saka 1983. Dheweke dadi album solo pisanané Osbourne, sing ora nduweni gitaris Randy Rhoads, sing tilar donya setaun sawisé dirilis. Album iki nduweni gitaris Jake E. Lee, mantan anggota Mickey Ratt, Rough Cutt lan Dio.

13: Ora Ana Luh

Ora Ana Luh Lagi yaiku album studio Ozzy Osbourne kang kaping enem. Rekaman ing 1991 ing A & M Studios lan Devonshire Studios ing Los Angeles, California. Album iki diprodhuksi dening Duane Baron lan John Purdell lan dirilis ing September 1991 ing Epic Records. Miturut 2000, album-album kasebut ngasilake jutaan salinan liwat 4 lan nampa papat album platinum.

14: Rudy Sarzo

Rudy Sarzo (18 November 1950 Havana, Cuba) yaiku gitar rock wong kuba-Amerika lan gitaris bass heavy metal. Sarzo main kanthi akeh kelompok, kalebu Riot Slamet, Ozzy Osbourne, Whitesnake, Manic Eden, Dio utawa Kultur Öyster Biru.

15: The Ultimate Sin

Ultimate Sin yaiku album studio sing kaping papat saka penyanyi Inggris, Ozzy Osbourne. Pisanan, 1986 dirilis ing Februari dening Epic Records. Album iki diprodhuksi dening Ron Nevison. On Billboard 200, album iki diselehake ing lantai enem.

16: Reunion (album, Black Sabbath)

Reunion punika album saka British band heavy metal Black Sabbath music, direkam ing taun diwenehi 1997 poté.Seznam skladebVšechny songs by Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler lan Bill Ward, kajaba jinak.Disk 1 "Perang Babi" - 8 : 28 "Krungu Wall of Turu" - 4: 07 "NIB" - 6: 45 "fairies Wear Boots" - 6: 19 "Funeral Electric" - 5: 02 "Manis Leaf" - 5: 07 "Architect Spiral" - 5: 40 "Into Saman" - 6: 32 "Snowblind" - 6: 08Disk 2 "Sabat getih dina sabat?" - 4: 36 "Orchid / Gusti donya iki" - 7: 07 "Reged Women" - 6: 29 " Black Sabbath "- 7: 29" Iron Man "- 8: 21" Children of the Grave "- 6: 30" Paranoid "- 4: 28" Psycho Man "(Osbourne, Iommi) - 5: 18" Sade My Soul " (Osbourne, Iommi) - 3: 10SestavaOzzy Osbourne - zpěvTony Iommi - kytaraG eezer Butler - baskytaraBill Ward - drum

17: Black Sabbath, Vol. 4

Black Sabbath Vol. 4 minangka judhul album musik saka grup musik Black Sabbath Inggris sing dirilis ing 1972. Album iki uga minangka karya studio ing semangat telung album sadurungé, nanging kanthi akustik anyar lan efek swara. FX lan Laguna Sunrise mung instrumental, ora kaya kabeh trek ing rekaman iki.

18: Zakk Wylde

Zakk Wylde, jeneng nyata Jeffrey Phillip Wiedlandt (* 14. 1967 Januari, Bayonne, New Jersey, Amerika Serikat) iku sawijining gitaris Amérika lan zpěvák.20. May 1987 dadi anggota saka grup ndhukung Ozzy, singer Black Sabbath.Když ing 1993 Ozzy announced pungkasan karir musik, kang mutusaké kanggo miwiti klompok dhewe, bangga lan Kamulyan. Ing 1994 kelompok iki rilis album bangga lan Kamulyan. A taun mengko, Ozzy bali kanggo pemandangan music, lan Chrisye mèlu band backing.

19: Aja Ngomong!

Aja Ngomong! yaiku album studio kaping wolu band Inggris Black Sabbath. Bebarengan karo album, Ecstasy Teknis ora suwe kaya album Black Sabbath sadurungé. Iku uga album Black Sabbath 70 paling anyar. taun lan pungkasan karo Ozzym.

20: Hey Stoopid

Hey Stoopid yaiku album studio sangang penyanyi American Alice Cooper, dirilis ing Juli dening 1991 ing Epic Records. Diprodhuksi dening Peter Collins, sawetara tamu, kalebu gitaris Joe Satriani, Steve Vai lan Slash, penyanyi Ozzy Osbourne lan gitaris bas Nikki Sixx, sing dienal.

21: Sabotage

Sabotase iku enem studio album dening band Inggris Black Sabbath.Zpěvák Ozzy Osbourne kanggo taun ing pitakonan asring sambat sing album iki wiwit obsesi karo rekaman studio Tony Iommiho. Dibandhingake album sadurungé sabotage kacathet lan diprodhuksi Ngartekno maneh, kang ing wektu dadi paling larang ing album direkam (album pisanan sing biaya sawetara atus mina lan ngrekam njupuk mung sawetara dina).

22: Mike Bordin

Mike Bordin (* 27. 1962 November, San Francisco, California, Amerika Serikat) iku sawijining drummer Amérika lan ngedegaken band metal Salamanca More uga dikenal minangka drummer Ozzy Osbourne. Petunjuk iku dreadlocks dawa lan kathok cendhak.

23: Black Sabbath (lagu)

"Black Sabbath" yaiku trek pambuka saka album heavy metal Hitam Sabbath Black Sabbath sing dirilis ing 1970. Song by kabeh mantan anggota, penyanyi Ozzy Osbourne, gitaris Tony Iommi, bassis Geezer Butler lan drummer Bill Ward iki diprodhuksi dening Rodger Bain.

24: Ecstasy Teknik

Ecstasy teknis yaiku album studio kaping 7 ing Black Sabbath. Album iki bebarengan karo Never Say Die! durung dadi album sukses sadurungé Black Sabbath. Kanthi album iki, band kasebut tetep misah saka karya peteng asli; teks ing obatan, prostitusi lan transvestite katon. Ana jarang atmosfer sing peteng. "Rock 'n Roll Doctor" lan "It Alright" (diarani drummer Bill Ward) beda banget karo produksi asli band. Uga, eksperimen karo keyboard lan synthesizer isih ana ing luwih saka album sadurungé. Lagu "She's Gone" kacathet karo orkestra. Penyanyi Ceko Marie Rottrova nyanyi lan ngrilis lagu "Love, you smell the rain".

25: 13 (album, Black Sabbath)

13 yaiku album studio 19 saka band heavy metal Inggris ing Black Sabbath. Rekaman nya njupuk saka Agustus 2012 nganti Januari taun sabanjure. Diprodhuksi dening Rick Rubin, 7 dirilis. Juni 2013. Iku album pisanan wiwit 1995, nalika Larangan dirilis lan sing pisanan karo penyanyi Ozzy Osbourne wiwit 1978 nalika Aja Say Die !. Telung anggota asli grup iki muter album: gitaris Tony Iommi, gitaris bass Geezer Butler lan penyanyi Osbourne. Drummer Bill Ward yaiku reuni saka band lan diganti dening Brad Wilk, anggota Rage Against the Machine lan Audioslave.

26: Sabat Ireng

Black Sabbath minangka band heavy metal ing Inggris, uga dianggep minangka pendiri logam berat, sing bisa uga dipengaruhi gaya liya. Komposisi asli: Ozzy Osbourne (vokal), Tony Iommi (gitar), Terrance "Geezer" Butler (bass) lan Bill Ward (drum).

27: Electric Lady Studios

Electric Lady Studios minangka studio rekaman ing Greenwich Village, New York. Dheweke diadegake dening gitaris 1970 Jimi Hendrix lan arsiteknya yaiku John Storyk. Saliyane Hendrix, AC / DC, Ozzy Osbourne, Kiss, Blondie, Patti Smith, The Clash, Bidang Magnetik, Mike Oldfield utawa Nas rekaman iki.

28: Kelly Osbourne

Kelly Michelle Lee Osbourne (* 27 Oktober 1984 London) yaiku penyanyi Inggris, putri penyanyi kondhang Ozzy Osbourne. Dheweké ngrilis tiga album musik. Diskography Shut Up (2002) Changes (2003)

29: Don Airey

Don Airey (* 21. 1948 Juni, Sunderland, Inggris) yaiku pemain keyboard Inggris, sing wiwit 2002 muter ing klompok rock Deep Purple, ngganti Jon Lorda.Tvoří lan pemandangan music gerakane kanggo akèh taun, kolaborasi karo musisi Gary Moore, Ozzy Osbourne, Yudas Imam, Black Sabbath, Jethro Tull, Whitesnake, Colosseum II, Sinner, Michael Schenker, Uli Jon Roth, Rainbow, divlje jagode lan Living Loud, uga kolaborasi karo Andrew Lloyd Webber.

30: Ozzmosis

Ozzmosis yaiku album studio kaping 7 Ozzy Osbourne. ngrekam sawijining njupuk Panggonan sak taun 1995 nyinaoni Guillaume Marang Studios (Paris, Prancis) Kanan Track Rekaman (New York City, New York), Bearsville Studios (Woodstock, New York) lan Electric Lady Studios (New York City, New York). produser Album Michael Beinhorn lan album iki dirilis ing 1995 Oktober dening Epic Records. Ing peringkat UK dheweke diselehake ing 22. Panggonan lan ing AS ing papat. Alba ngedol luwih saka 2 yuta kopi lan entuk rong album platinum.

31: Tommy Aldridge

Tommy Aldridge (* 15. Agustus 1950) iku sawijining hard rock lan metal heavy drummer Amerika, kang misuwur utamané minangka anggota saka Black Oak Arkansas, Pat Travers Band, Ozzy Osbourne, Gary Moore, Whitesnake, Ted Nugent lan saiki muter karo Lancip Lizzy.

32: Jet Records

Jet Records minangka perusahaan penerbitan musik cilik ing Inggris sing didegaké ing 1974. Ing omah penerbitan iki, album-album kasebut wis dirilis dening Electric Light Orchestra (ELO), Roy Wood, Gary Moore, Ozzy Osbourne, Riot, Magnum lan liya-liyane.

33: Robert Trujillo

Rob Trujillo (* 23 October 1964) yaiku pemain bass Amerika. Saiki dheweke main ing band Metallica. Sadurunge dheweke mbintangi Suicidal Tendencies, Grooves Infectious, Black Label Society, lan band Ozzy Osbourne.

34: Jimmy DeGrasso

Jimmy DeGrasso (* 16 Maret 1963 Bethlehem, Pennsylvania, USA) yaiku drummer heavy metal Amérika. Ing taun 1986-2001 diputer karo Y & T. Dheweke uga dadi anggota Megadeth (1998-2001), Dokken (2012), lan kerja pirang-pirang taun ing escort Alice Coopera. Awit 2012 wis dadi anggota superset Black Star Riders. Dheweke uga kolaborasi karo musisi kaya Ozzy Osbourne, Tendensi Suicidal lan David Lee Roth.

35: Bebarengan karo Teka lan Spider

Bebarengan teka Spider punika album studio puluh lima penyanyi Amérika Alice Cooper, dirilis ing 2008 lan maneh ing 2010.Seznam songs "Prologue / Aku Where Live" (Cooper, Saber, The) - 4: 21 "Vengeance Apa Mine" (& motong) (Cooper, Saber, the) - 4: 26 "Wake Mati" (& Ozzy Osbourne) (Cooper, Osbourne Saber) - 3: 53 "Nyekel Me Yen bisa" (Cooper, Saber, the) - 3: 15 "(ing Touch) Panjenengan Feminine Side" (Cooper, Garric, Johnson, Kelli) - 3: 16 "kanthi ing Silk" (Cooper, Saber, The) - 4: 17 "Matèni Miturut Love" (Cooper , Garric, Bacchi, Kelli) - 3: 34 "Aku Luwe" (Cooper, Saber, The) - 3: 58 "The One Sing Tak Away" (Cooper, Kelli, Jani Lane) - 3: 21 "Kawilujengan" (Cooper, Saber, Hampton, Fowler) - 4: 36 "Aku Spider / Epilogue" (Cooper, Saber, the) - 5: 21SestavaAlice Cooper - vokal, gawe zpěvDanny Saber - gitar (XNU MX 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 lan 10); gitar geser (11); ebow (4); bass (4, 1, 3, 6, 8 lan 10); piano (11); Keys (7, 1, 3, 6, 7, 8 lan 10); synthesizer (11); aransemen senar (4 lan 10)

36: Maret ör Die

Maret Är Die is 10. album studio saka grup heavy metal Inggris Motörhead, direkam ing London ing Maret 1992. Iki nuduhake kekuwatan telung gitar - Würzel, Lemmy, Zööm. Pita kasebut banjur ngrilis single Maret ör Die, sing dipungkasi ing 20. panggonan tangga lagu Inggris sing ana ing sangisore penyanyi Angel of the Gambler saka Iron Maiden saka 1993. Minangka kucing, Cat Scratch Fever lan Hellraiser dirilis saka kanca Oscar-Lemmy Ozzy Osbourne lan kanca kanca Motorhead.

37: Planet Caravan

Planet Caravan yaiku lagu psychedelic saka band Inggris Black Sabbath. Teks lan melodi khusus nggawe atmosfer ngimpi; struktur sajak wis pola ora duwe aturan baku lan werna nggambarake werna-werna gejala terrestrial lan astrofisika, supaya bisa diklasifikasikaké minangka papan sebagean rock. Dheweke tampil ing paranoid album terobosan saka 1970, lan sanajan Black Sabbath ora nganggep dheweke dadi hit, dheweke dimainake dening grup Amerika Pantera, kang kalebu dheweke ing albumé Far Beyond Driven.

38: Ing Tutup

Ing Cover punika album studio solo sang penyanyi Inggris Ozzy Osbourne dirilis ing November dening 2005 ing Epic Records. Prodhusèné yaiku Mark Hudson lan album iki diselehake ing 134. rangking ing Billboard 200. Album iki mung kalebu; salah sijine, "Mississippi Queen" saka grup Mountain, uga muncul minangka single. Ing trek iki, dheweke main gitar Leslie West, anggota grup Mountain, lan co-penulis lagu. Ing lagu "All the Young Dudes", vokal Ian Hunter nyanyi ing versi asli Mott the Hoople.

39: Discography of Black Sabbath

Discography band heavy metal Inggris Black Sabbath.Oficiální discography skupinyStudiová albaMnoho mau (ing 8 pisanan karo Ozzy lan loro karo Diem) dianggep klasik logam. Akeh liyane (utamané Lair Maneh lan album karo Tony Martin) iku arang banget kultovní.Koncertní albaKompilační albaNeoficiální / diskografieTyto album liyane padha ora resmi - padha ora ditanggepi karo manajemen collaboration členů.1980 - Urip ing Last (1973 - Iommi, Osbourne, Butler, Ward); #5 UK. Remastered ing wektu lan resmi dirilis minangka salah siji saka loro Lidin Liwat.1977 - Greatest Hits. Iku ora release Greatest Hits 1970-1978, iki ketika saka sepuluh trek saka bagean lima album pisanan Pieter Brueghel Sepuh kang "El triunfo de la muerte" minangka packaging.

40: Mick Wall

Mick Wall (* 23 June 1958) yaiku kritikus musik Inggris, moderator lan penulis radio lan televisi. Dheweke miwiti karire ing majalah 1977 kanggo Suara. Ing 1983 dheweke mulai nulis Kerrang !. Dheweké dadi anggota biografer saka akeh seniman rock kayata Ozzy Osbourne, Status Quo, Led Zeppelin, Iron Maiden, Guns N 'Roses utawa Metallica.

41: Lee Kerslake

Lee Kerslake (* 16. April 1947 ing Bornemouth, Dorset, UK) ana drummer playing paling dawa ing band rock kelompok Uria Heep.Do gabungan ing 1971 November, 1979 pensiun ing Oktober lan maneh ing April 1982 ngetik. Temtunipun ninggalake band kanggo alasan kesehatan 2007. Sadurunge periode Uria Heep ana anggota Gods. Panjenengané main ing album solo anggota Uria Heep Ken Henslyho lan David Byron. Ing taun 1979-1982 dileksanakake ing album karo Black Sabbath lan Ozzy Osbourne. Panjenenganipun makarya minangka musisi studio, bebarengan karo bassis Bob Daisleyem ing Ozzy Album-album kang Blizzard saka Ozz lan Diary of madman lan pagelaran mengko dadi topik pengadilan antarane wong-wong mau lan Ozzy Osbourne.

42: Born Again

Lair maneh yaiku album studio ireng 11 Sabat. Iku album mung Ian Gillan, mantan penyanyi Deep Purple. Uga, Bill Ward bali menyang posisi drummer. Album minangka salah sawijining peringkat paling apik ing sajarah grup kasebut. Kritikan dipotong ing wektu rilis nanging ngrambah 4. panggonan ing UK Chart, sing minangka peringkat resmi UK, lan ing AS wis tekan 40 ndhuwur.

43: Bill Ward

Bill Ward (lair William Thomas Ward, 5. Mei 1948, Aston, Birmingham, Inggris) iku drummer saka legendaris band heavy metal British klompok Black Sabbath.Ve main drum wiwit wiwitan ing 1969 kanggo 1980 pindhah ing lan sing solo ing rong lagu dening Black Sabbath; "Iku Sehat-sehat" (album Technical Ecstasy), lan "Swinging Chain The" (album Never Say Die!).

44: Black Sabbath (album)

Black Sabbath yaiku album studio sing pisanan saka band Inggris kanthi jeneng sing padha. Iki dirilis ing Jum'at, kaping telulas (13, Februari). Akeh kritikus, album iki, mligi lagu judhul, minangka rekaman metallic pisanan. Pengaruh Led Zeppelin, utamane blues, uga katon. Album 2003 wis ngrambah 238. Peringkat 500 album paling apik kabeh wektu majalah Rolling Stone. Miturut gitaris lan pendiri Black Sabbath Tony Iommi, grup kasebut ngrekam album kanggo siji dina 16. Oktober 1969.

45: Daftar Anggota Black Sabbath

Miturut nástrojeZpěvOzzy Osbourne (1969-77, 1978-79, 1985, 1997-2006, 2011-saiki) Dave Walker (1977-78) Ronnie James Dio (1979-83, 1991-92) Ian Gillan (1982-84) David Donato (1984-85) Glenn Hughes (1985-86) Ray Wahyu (1986-87) Tony Martin (1987-91, 1992-97) Rob Halford (1992: siji konser, 2004: Ozzfest) KytaraTony Iommi (1969-2006, 2011 , isih) BaskytaraGeezer Butler (1969-85, 1991-94, 1997-2006, 2011-saiki) Dave Spitz (1985-86, 1987) Bob Daisley (1986) Jo Burt (1987-88) Laurence Cottle (1988-89) Neil Murray (1989-91, 1994-97) KlávesyGeoff Nicholls (1985-91, 1992-97) Rebana Bill Ward (1969-1980, 1982-83, 1984-85, 1994, 1997-98, 1999-2006, 2011- 2012) tartaric Appice (1980-1982, 1991-92, 1998) Bev Bevan (1983-1984, 1987) Eric Singer (1985-1986) Terry Chimes (1987-1988) Cozy Powell (1988-1991, 1994-95) Bobby Rondinelli (1992-1994, 1995-97) Mike Bordin (1997) Tommy Clufetos (xNum Artikel X-saiki) web

46: Pasangan Kelas Pahlawan

Pandhita Kelas Kerja iku lagu John Lennon saka album pisanan dening John Lennon / Plastik Ono Band sawisé release The Beatles.Cover Lagu kasebut misuwur minangka versi cover: linksTeks lagu diterjemahake ing Ceko

47: Master of Reality

Master of Reality punika album katelu saka legendaris band heavy metal Inggris Black Sabbath dirilis ing 1971. Ing UK, 5 wis ngrambah. příčky.Na album iki gitaris Tony Iommi pisanan dirungokake gitar ing telung semitones mudhun kanggo C♯ kanggo ngurangi tension senar, kanthi mangkono natoni driji diputer luwih. Thanks kanggo iki, swara sing jero lan "muddy" dadi tandha saka album iki.

48: Tribute

Tribute bisa: Tribute (album, Paul Motian) - drummer album Paul Motian (1974) Tribute (album, Ozzy Osbourne) - album Singer Ozzy Osbourne (1987) Tribute (album, Keith Jarrett) - album saka pianist Keith Jarrett (1989) Tribute (album, Roy Rogers) - drummer album Roy Rogers (1991) Tribute (album, Yanni) - musisi album Yanniho (1997) Tribute (album, Emilie-Claire Barlow) - album penyanyi Emilie-Claire Barlow (2001)

49: Bob Daisley

John Robert "Bob" Daisley (* 13. 1950 Februari, Sydney, Australia) iku sawijining musisi, bassis Australia lan panulis sing kolaborasi karo Ozzy Osbourne, Uria Heep utawa Gary Moore. Dheweke saiki main karo Living Loud.


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!