Sir James Paul McCartney MBE(*18. Juni 1942 Liverpool) punikaInggrismusisi, penyanyi lan penulis lagu, mantan anggota grupThe Beatles.

Paul McCartney lair 18. Juni 1942 ing Liverpool, Rumah Sakit Walton. Bapake, James McCartney, teka saka Irlandia lan dadi Katolik. Dheweke wis kerja akeh, nanging dheweke luwih misuwur minangka musisi jazz. James duweni band jazz dhewe lan mainake trompet, piano, klarinet, lan instrumen angin liyane.

Paul McCartney lair saka wong tuwané karo leluhur Irlandia (James McCartney lan Mary Patricia Mohin). Beberangan karo sedulur lanang Michael (ing samaran ing Mike McGear piyambakipun ing grup komedi musikal The scaffold) padha digawa munggah ing iman Katulik. Ibu mati ingkankerdodo nalika Paulus 13 kanggo taun. Nalika umunipun, bapakipun mundhut kawitanipungitarlan wiwit dheweké mainaké slompret lan piano ing dhèwèkéjazzband iki menehi Paulus pawulangan musik dhewe. Dheweke ngakoni sekolah ing Liverpool InstituteGeorge Harrisonlan padha miwiti sinau gitar bebarengan (kanggo kapentingan - Paulus yaiku gitar tangan kiwa kanthi senar cermin nyekel gulu ing sisih tengen).

Sajarah kelompokThe Beatlesdiwiwiti ing taun1957, nalika ing ziarah ingInggris WooltonPaul ngenalake dhewekeJohn Lennon, sing nulak dheweke menyang grupQuarry Menminangka gitaris. Ing wayahe, sambungan musikal paling misuwur ing kabeh wektu -Lennon/ McCartney.Lennonlan McCartney banjur wiwit kolaborasi kanggo nulis lagu-lagu, nulis kanggo rong taun pisanan nulis kira-kira satus. Kabeh luang mbuwang bebarengan lan muter gitar. Paulus apik banget ing sekolah, piyambakipun ngucapake basa Jerman lan Spanyol, nanging dheweke luwih disenengi musik, lan panggonan sinau wiwit muter karo bandInggrislan tinimbang terus sinau, dheweke mulai kerja minangka asisten driver ing lokomotif lan muter kabel ing pabrik.

Ing mangsa gugur taun1958karo grupQuarry Menjeneng kanggoJohnny lan The Moondogslan ing taun1959grup iki diganti jenenge, wektu ikiKumbang Kuning. Ing taun iki1960grup iki pungkasan diganti jeneng dadiThe Beatles(langsung pun -kumbangliyakumbang,ngalahakeliyangalahake, ngalahake, ngalahake ...) lan entuk pertunangan ingJermanHamburg. Thanks kanggo gitaris bass gitar asliStuart Sutcliffalat kasebut dijupuk dening McCartney.

Paulus ana ing grup ikiThe Beatleskanggo pembusukan ing taun1970. Sawisé tilar manajer klompokBriana Epstein, dadi pimpinan band sing ora cetha lan, ing ndhuwur kabeh, anggota paling aktif. Lagu-lagu paling apik lan kondhang ing era Beatles kalebuEleanor Rigby(1966),Ora bisa Tuku Me Love(1964),Ayo It Be(1970) lan ing ndhuwur kabehHey Jude(1968) awingi(1965).

Ing taun iki1967Paulus (lan anggota kelompok liyane) wiwit seneng bangetobatanlan taun sabanjuré, kabeh band diterusakeIndiakanggo meditate kene. Saliyane minangka obatan, Paul nyobi minangka anggota pertama Beatles kanthi musik elektronik lan shoots pribadilemahfilm. Ing pamrentahan Paulus, dheweke uga muncul minangka film sing dikritik lan dikalahake dening publik (nanging saiki banget ditrima), BeatlesMagical Mystery Tour, lengkappsychedelicpola lan adegan.

Paulus urip pirang-pirang taun karo aktris Jane Asher, nanging ing taun iki1967ketemu karoLinda Eastman,Amérikaphotographer. On12. Maret 1969Wong-wong mau padha kawin bebarengan, nganti wolung dinaJohn LennonsYoko Ono. Paulus ngajar putriné Linda saka perkawinan Heather. Bebarengan karoLindawis telung anak - Mary Annu,Stellu Ninulan James Louise. Loro pasangan bojo tansah ngandhani yen adoh saka sangang dina McCartney ana1980ingJepangpakunjaran (kanggo milikmarihuany) padha saben dina bebarengan.

Ing April1970Paul McCartney ngumumake grup kasebutBeatlesninggalake (senadyan band durung ana ing 1969), sing liyane diterusake, lan kabeh anggota nyenengake dhewe ing proyek dhewe. Paulus ngajar bojoneLindumuter tombol lan melu dheweke ing grup anyarwings, ditetepake ing taun iki1971. Karya gabungan pisanan yaiku laguLiyane dina. Senajan kritikus Linda ngritik dheweke nyanyi lan main,wingswis menangaké pirang-pirang penghargaanGrammylan v70. taunpadha banget sukses. 

McCartney nalika konserwings, 1976

Ing taun iki1972ngetokake grup kanggo tur sawiseInggris Rayalan taun salajengipunEropah. Ing taun iki1973nerbitake Thewingsmbokmenawa paling apikalbum Band On The Run. McCartney wis menehi ora ana artineputih, kanthi piyambak utawa kanthi kelompokwings. Antarane paling terkenal yaiku sing kasebut ing ndhuwurRam,Venus lan MarsutawaTug Perang.

Ing tengah80. taunbekerjasamaStevie WonderutawaMichael Jackson. Dheweke lan bojone wis dadivegetarianlan pejuang hak asasi.

Ing taun iki1994Yoko Ono mlebu ing anggota Demokrasi Beatles Lennon, sing banjur ngrekam iringan musik. Lagu pungkasan band,Nyata CintaaGratis minangka Manuk, dirilis ing albumantologi 1(Apple Records, 21 November 1995) lanantologi 2(Apple Records, 18, Maret 1996). SongSaiki Lan Banjur, ngrancang kanggoantologi 3(Apple Records, 28, Oktober 1996) durung rampung.

Ing taun iki1997McCartney ana knighted, lan dheweke dianggep dadi salah sijine musisi 20 paling apik, ora mung album sing luar biasa sing didol. abad.

Ing taun iki1998Istri Paulus sedaLindaingkankerdodo. Nanging, karo McCartney ing taun iki2002Dheweke nikah kaping pindho karo modhèlHeather Millslan ing Oktober2003putrinipun, Beatrice Milly McCartney, miyos. Ora suwe banjur Heather wis pegatan.

Paulus uga nyade musik klasik, nyipta karya pirang-pirang klasik (contone.Liverpool OratoriumutawaStanding Stone). Ing taun iki1999iki diselehake ing Hall of Fame, dianakake konser kanggo ngurmatiLindalan uga pameran lukisan pisanan.

On6. Juni 2004, minangka anggota grup pisananBeatles, diputer ing konser ingPrague.

On20. února 2008wis njupuk penghargaan kanggo sumbangan musik ing jamaneBRIT Awards.

Ing 2009 1 DVD + 2 CD, konser live judhulé Good Evening New York City, wis diowahi kanggo sawetara bengi lan kalebu loro Paula + Wings lan Beatles.

9. Oktober 2011vLondonkanggo kaping telune dheweke nikah karo Nancy Shevell.

Dadi, aksine musik pungkasane tetep dadi rekamanKisses On The Bottomtaun2012, ing kana dheweke menehi penghargaan marang melodi favorit saka 30. lan 40. taun lan mbobot dheweke menyang 70. ulang tahun.

On12. Desember 2012piyambakipun nindakaken konser121212, darmabakti kanggo para korbanBadai Sandy, bareng karo mantan anggota grupnirwana(padha ketemu kaping pisanan wiwit disintegrasi taun1994). Padha mainake lagu "Cut Me Some Slack". Iku katon ing dokumenter Sound City sing diarahake dening ex-drummer NirvanaDave Grohl, sing kudu premiered ing Februari2013. Ing 12. Oktober 2013 ngeculake album anyarNewkanthi judhul lagu kanthi jeneng sing padha.

Paul McCartney

Sir James Paul McCartney, MBE (* 18. 1942 Juni Liverpool) ana musisi Inggris, penyanyi lan panulis lagu, mantan anggota saka The Beatles.BiografiePaul McCartney lahir saka wong tuwa keturunan Irlandia (James McCartney lan Maria Patricia Mohinová). Beberangan karo sedulur lanang Michael (ing samaran ing Mike McGear piyambakipun ing grup komedi musikal The scaffold) padha digawa munggah ing iman Katulik. Ibuku tilar donya amarga kanker payudara nalika Paulus wis umur 13. Ing jaman alitipun, rama tuku gitar kang kawitan lan piyambakipun minangka biyen main trompet lan piano ing band jazz, Paul marang wulangan pisanan music dhewe. Ing sekolah, Institut Liverpool ketemu George Harrison, lan bebarengan padha wiwit sinau gitar (saking penasaran - lan Paulus kiwo strings gitar dowo pangilon nyekeli gulu kanggo sisih ngelawan).

1: Lennon / McCartney

John Lennon lan Paul McCartney iku salah siji tim komposer paling sukses ing sajarah hudby.Vznik populer lan mandap saka Partnership Kemitraan langgeng saka awal The Beatles ing 50 pungkasan. lan 60. pesawat 20. abad lan rampung karo ambruk grup ing 1970. Sampeyan iki adhedhasar persetujuan lisan antarane loro penulis, kang nyatakake kabeh lagu sing menehi salah sijine utawa loro bebarengan, bakal mlebu dening loro bebarengan.

2: McCartney II

McCartney II punika album studio solo liya dening penyanyi Inggris lan musisi Paul McCartney. Dirilis ing 1980 taun, taun sadurunge ambruk Wings grup musik kang. album McCartney II punika Sakehing banget beda saka karya sadurungé McCartney, wiwit iku saya katon synths luwih lan unsur music eksperimen.

3: Linda McCartney

Linda Louise McCartney, lair Linda Louise Eastman (. 24 1941 September New York -. 17 1998 April Tucson, Arizona) iku sawijining fotografer, keyboardist, aktivis kèwan Amérika lan garwanipun Paul McCartney.

4: McCartney (Album)

McCartney yaiku album solo pisanane Paul McCartney kang dirilis dening 17. April 1970 ing Britania Raya. Menarik ing album iki yaiku McCartney kabeh instrumen lan voices, kajaba kanggo sawetara vokal sing diiringi saka bojone sing kawitan, Lindy McCartney direkam. McCartney nyatakaké "bass, drum, gitar, gitar akustik, piano, mellotron, organ, xylophone anak lan panah lan panah".

5: James McCartney

James Louis McCartney (* 12 September 1977 London) yaiku salah sawijining musisi, komposer lan pematung Inggris sing manggon ing London. Panjenenganipun punika putra tunggal komposer lan mantan anggota The Beatles, Paul McCartney, lan garwanipun ingkang sepuh, tukang foto rock lan aktivis hak asasiipun Linda McCartney. Ing 21. September 2010 ngeculake James dadi album pisanan ing judul Light Available.

6: Ram (Album)

Ram iku album déning Paul McCartney lan Linda McCartney dirilis dening 17. Bisa 1971, iki mung album sing disebabake pasangan iki. Iku loro saka rong album McCartney, dirilis antarane pungkasan Beatles lan Wings. Saliyane McCartney lan musisi liya, Wings Denny Seiwell uga ana ing rekaman.

7: Band ing Run

Band ing Run yaiku Paul McCartney lan album studio saka Wings. Rekaman dheweke njupuk saka Agustus nganti September 1973 ing Nigeria Lagos. Produser album iki Paul McCartney lan dirilis ing 1973 Desember ing label Apple Records. Iki album paling anyar McCartney sing dirilis ing omah penerbitan iki. Album Rolling Stone ana ing 418. Nuduhake peringkat 500 kanthi album paling apik kabeh wektu. Pengarang foto ing album cover punika Clive Arrowsmith lan dheweke kejiret Paul lan Linda McCartney, Denny Laine, Michael Parkinson, Kenny Lynch, James Coburn, Clement Freud, John Conteh lan Christopher Lee.

8: Thrillington

Thrillington yaiku album klasik saka Paul McCartney, kang ditembak sajroning jeneng fiksi Percy "Thrills" Thrillington. 29 dirilis. April 1977 ing Inggris lan 17. May 1977 ing Amerika Serikat. Iki minangka album cover instrumental Ram. Album kasebut ditembak ing 1971, nanging McCartney mutusake supaya ditundha amarga wektu kuwi, karo garwane Linda, dheweke ngedegake band Wings. Ing 1995 lan 2004, album kasebut dirilis maneh ing CD lan 21. May 2012 minangka bagéan saka edisi mewah Ram.

9: Wild Life

Wild Life minangka album studio sing pisanan saka grup Wings Inggris. Dirilis ing Desember 1971 dening Apple Records lan prodhuser kasebut yaiku Paul McCartney lan Linda McCartney. Iki direkam ing Juli lan Agustus ing 1971 ing Abbey Road Studios London. Ing bagéyan Amerika Serikat, Billboard 200 nandhani peringkat kaping 10 ing Inggris Chart UK Albums nganti nomer siji. Ing AS dadi platinum.

10: Red Rose Speedway

Red Rose Speedway minangka album studio kaping kalih Wings Inggris. Iki dirilis ing April saka 1973 dening Apple Records lan diprodhuksi dening Paul McCartney. Iki kacathet sajrone 1972 ing manéka London studios (Abbey Road Studios, Olimpiade Studios, Morgan Studios, Trident Studios lan Island Studio). Ing bagéyan Amerika Serikat, Billboard 200 ana ing lantai siji, nalika ing UK Albums Chart sing kaping lima. Ing negara loro kasebut, piring emas dumadi.

11: Liverpool Sound Collage

Liverpool Sound Collage yaiku album studio dening musisi Inggris Paul McCartney, dirilis ing 2000. Ana rekaman saka 1964, 1965, 1991, lan 2000. Sawetara bagéan saka album kasebut ndadekake anggota The Beatles, produser liyane Pemuda lan band Rock Welsh Super Furry Animals. McCartney uga nggarap band ing Rings Around the World

12: Art of McCartney

The Art of pajeg McCartney kang kanggo musisi album Paul McCartney, kang dirilis 18. November 2014. Iku songs kompilasi 42 saka karya solo McCartney, lan kanggo The Beatles, muter seniman kaya Barry Gibb, Brian Wilson, Billy Joel, Bob Dylan, Willie Nelson, Alice Cooper, Smokey Robinson, Kiss lan liyane.

13: '04 Summer Tour

'04 Summer Tour ana demo Eropah Paul McCartney, kang njupuk Panggonan ing panas saka 2004.Během demo Paul McCartney pisanan dibukak uga Republik Ceko, yaiku 6. Juni. Panjenenganipun dados ex-anggota pisanan The Beatles, sing konser vystoupil.Záznam ing St. Petersburg dirilis ing DVD Paul McCartney ing Red Square lan ngrekam konser ing Glastonbury maneh ing DVD The Years.KapelaPaul McCartney McCartney - vokal, bass, gitar, klavírRusty Anderson - gitar, backing zpěvBrian Ray - gitar, gitar bas, gawe zpěvPaul "Wix" Wickens - keyboard, akordion, gitar, harmonika, perkusi, gawe zpěvAbe Laboriel Jr. - drum, perkusi, gawe zpěvTermínyRepertoárJetGot Get Sampeyan Into My LifeFlaming PieAll Kula LovingLet Me Muter ItYou ora Waca A MESH kang WomanMaybe Aku AmazedThe Long Lan Winding RoadIn éwadéné kabeh The DangerBlackbirdWe Bisa Bisa Iku outhere TodayAll Things Kudu Follow PassI'll ing SunFor Ora OneCalico SkiesI've mung katon A FaceMichelle (kajaba ing Paris) Eleanor RigbyDrive We CarPenny LaneGet BackBand ing RunBack ing USSRLive Lan Ayo DieI've Got A FeelingLady MadonnaHey JudeYesterdayFollow Me (mung ing Glastonbury) Ayo Iku bei Saw Standing dheweke ThereHelter SkelterSgt. Mrico kang Lonely Ati Club Band / The EndOdkazyReferenceV artikel iki digunakake terjemahan tèks artikel Paul McCartney 2004 Summer Tour ing pranala Inggris Wikipedii.Externí

14: Venus lan Mars

Venus lan Mars iku album studio saka grup Inggris Wings. Iki diluncurake ing Mei saka 1975 dening Capitol Records lan diprodhuksi dening Paul McCartney. Ing Billboard Amerika 200, uga ing UK Albums Chart, album kasebut wis tekan ing papan kapisan. Ing negara kasebut, dheweke dadi platinum.

15: Pencet kanggo Play

Pencet kanggo Play yaiku album studio solo dening musisi Inggris Paul McCartney. Iki dirilis ing Agustus 1986 dening Parlophone (UK) lan Capitol Records (Amerika Serikat), lan produser dheweke bebarengan karo McCartney Hugh Padgham. Ing bagan Amerika, Billboard 200 ana ing posisi kaping telung puluh, nalika ing UK Albums Chart ing posisi kaping wolu. Ing Inggris, wis tekan plat emas.

16: London Town (album)

London Town yaiku album studio saka grup Inggris Wings. Iki dirilis ing Maret 1978 dening Parlophone lan Capitol Records lan diprodhuksi dening Paul McCartney. Direkam ing antarane Februari 1977 lan Januari 1978 ing macem-macem studi, kalebu Abbey Road Studios lan AIR Studios. Album UK UK Chart ditingkat papat, nalika US Billboard 200 tekan angka loro.

17: Snows in the USSR

Snova ing USSR (Basa Rusia: Снова в СССР, Ceko: Mbalik ing USSR) iku kapitu album studio solo dening penyanyi Inggris lan musisi Paul McCartney. Dirilis ing 1988 taun istimewa ing tilas negara Uni Soviet. Album kasusun saka tanggung cover version of misuwur rock and roll songs 20. abad. Ing 1991, sawise ambruk USSR, album iki dirilis donya karo Kajaba saka siji track bonus.

18: Wings ing kacepetan swara

Wings at Speed ​​of Sound yaiku album studio saka grup Inggris Wings. Iki diluncurake ing Maret 1976 dening Capitol Records. Iki kacathet saka Januari nganti Februari taun kasebut ing Abbey Road Studios ing London lan diprodhuksi dening Paul McCartney. Ing tangga lagu UK, album Chart Inggris kapindho, nalika Billboard 200 Amerika minangka sing pertama. Ing AS dadi platinum.

19: Stella McCartney

Stella McCartney, McCartney, McCartney, wis nyambut gawe kanggo misuwur merek (Chloé, Gucci, Adidas, Karl Lagerfeld), dheweke wis ngrancang kostum kanggo Madonna, Annie Lennox, Gwyneth Paltrow. Dheweke wis nampa pirang-pirang penghargaan.

20: Wings (grup musik)

Wings minangka subkelompok rock sing diadegaké déning Beatles Paul McCartney ing April 1971. Wings wis nggawe sukses ing 70. taun lan wiwitan 80. taun-taun, senadyan kasunyatan manawa stafe klompok kasebut meh saya ganti.

21: Kembang ing Dirt

Kembang ing Dirt punika kawolu album studio solo dening Paul McCartney, dirilis ing 1989. Release album iki diiringi dening demo ing Paul McCartney World Tour.Seznam skladebObsazení Paul McCartney - vokal, gitar akustik, gitar listrik, bass gitar, rolas-senar gitar, mexican gitar, piano, synthesizers, drum, tambourine, perkusi, celeste, sitar, harmonium, gawe vokal, mellotron, bong, piyul, kunci, clapping

22: Tug Perang

Tug of War yaiku album studio solo katelu musisi rock Inggris lan mantan anggota The Beatles dening Paul McCartney. Iki minangka sekuel album sadurunge McCartney II lan album resmi XCUMX, diétung saka pemisahan band Wings ing April 1980. Thanks kanggo rekaman album iki, McCartney sempet nyambut maneh karo produser musik George Martin kanggo sawetara wektu. Tug of War uga dadi album McCartney pisanan sing dirilis sawisé tilar donyan John Lennon, rekan teater sing dawa banget saka The Beatles.

23: Memori Meh Lengkap

Memori Meh Full punika album studio kaping patbelas dening Paul McCartney. Ing Britania Raya iku ditanggepi 4. Juni 2007 lan ing Amerika Serikat dina později.Seznam skladebAutorem kabeh songs dening Paul McCartney "Tari Bengi" - 2:. 54 "Tau saiki Past" - 2: 57 "Waca Sunshine Panjenengan" - 3: 20 "Mung Mama mblegidhig" - 4: 17 "Sampeyan aku" - 3: 15 "Mr. Bellamy "- 3: 39" Sukur "- 3: 19" Clothes Vintage "- 2: 22" Sing Ana Me "- 2: 38" Kaki ing Clouds "- 3: 24 'House of Wax' - 4: 59" Pamuput Akhir "- 2: 57" manthuk Kepala Panjenengan "- 1: 58Reference

24: Let It Be (lagu)

"Ayo It Be" (Jarno) punika song of The Beatles, dumadi dening John Lennon lan Paul McCartney ing 1970, sawise singing a song mung McCartney. Iku uga song pungkasan sadurunge Paul McCartney announced departure saka band.

25: Mbalik ing demo donya

Mbalik ing demo World ana demo Paul McCartney Eropah, kang njupuk Panggonan ing spring saka 2003.Po pisanan 6 diputer konser (1 ing Paris, Barcelona 2, 2 lan 1 ing Antwerp ing Sheffield) McCartney kejiret flu wis tanggal ngisor iki ing Sheffield pamindhahan kanggo mburi demo. Amarga penyakit, dhaptar kudu diganti kaping pindho.

26: Anyar (Album)

Anyar iku album studio solo kaping nembelas Paula McCartney dening musisi Inggris. Iki diterbitake ing 14. Oktober 2013 music publisher EMI Virgin Records lan dadi album McCartney pisanan dumadi saka songs anyar wiwit 2007 nalika ngrekam dirilis memori Meh Full. Album ana rolas songs lan melu ing papat prodhusèn Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth lan Giles Martin. Ing UK Albums Chart, album kasebut peringkat kaping telu; Panggonan sing padha wis diraih ing Billboard 200.

27: Mbalik menyang endhog

Balik menyang Egg yaiku album studio paling anyar saka grup Wings Inggris. Dirilis ing 24. Mei 1979 dening Columbia Records ing Amerika Serikat, Parlophone dirilis ing Inggris rong minggu sabanjure. Direkam ing beda wektu saka Juni 1978 nganti Februari 1979 ing pirang-pirang studio sing beda, kalebu Abbey Road Studios. Billboard 200 ana peringkat kaping wolung ing tangga lagu AS, nalika Inggris Albums Chart Inggris kaping enem. Ing AS dadi platinum.

28: Run Sétan Run

Run Devil Run yaiku album studio solo dening musisi Inggris Paul McCartney. Iki dirilis ing Oktober 1999 dening Parlophone lan produser dheweke bebarengan karo McCartney Chris Thomas. Iki kacathet saka Maret nganti Mei ing taun ing Abbey Road Studios. Album iki ngandhut macem-macem lagu saka taun 1950-an, nanging uga ana 3 asal McCartney sing ditulis ing gaya lagu liya. Ing Billboard 200, album iki diselehake ing 27. Panggonan.

29: Flaming Pie

Flaming Pie minangka album studio solo dening musisi Inggris Paul McCartney. Iki diluncurake ing Mei saka 1997 dening Parlophone lan Capitol Records, lan diprodhuksi dening McCartney Jeff Lynne lan George Martin. Rong lagu saka album kasebut dicathet ing 1992, liyane ing 1995 dadi 1997. Direkam ing studi liyane, kalebu Abbey Road Studios. Contone, lagu "Used to Be Bad" yaiku duet karo Steve Miller. Ing bagéyan Inggris Chart Albums Inggris, uga ing Billboard 200, album kasebut ana ing lantai loro. Ing negara kasebut dadi emas.

30: Chaos lan Creation ing Backyard

Chaos lan Creation ing Backyard yaiku album studio solo dening musisi Inggris Paul McCartney. Iki dirilis ing 2005 ing September dening Parlophone lan Capitol Records. Prodhusèné yaiku Nigel Godrich. UK Albums Chart UK peringkat kaping enem ing US Billboard 200 ing urutan kaping enem. Ing sawetara negara, dhèwèké menangaké piring emas.

31: Wingi

Wingi (ing wingi Czech translation) punika song saka grup musik The Beatles saka 1965 saka Pitulung album! .Ačkoli song wis resmi aken Lennon / McCartney wrote kabeh mung Paul McCartney. Lagu populer malah dina iki lan miturut Guinness World Records punika lagu kang ana ing sajarah cover version paling direkam music populer. Dheweke wis nunggu dheweke liwat 3000 Album Help! wis telung sasi wiwit dirilis ing tangga sepuluh Britania paling dhuwur. Broadcast Music Incorporated (BMI) ngaku mung ana ing 20. abad, lagu iki diterbitake luwih saka pitung yuta yuta ing media.

32: Driving Rain

Driving Rain minangka album studio solo dening musisi Inggris Paul McCartney. Iki dirilis ing November dening 2001 dening Parlophone. Iki kacathet saka Februari nganti Juni taun kasebut ing studio rekaman Los Angeles Henson Recording Studio lan diprodhuksi dening David Kahne. Billboard 200 diselehake ing 26 ing tangga lagu AS. Panggonan, ing UK Albums Chart ing 46.

33: Wisata Misterius Magical (film)

Magical Mystery Tour yaiku film Inggris sing miwiti debut band The Beatles. Sapa sing ora ngerti crita ing Film: Help!, Iku angel kanggo ngerti film iki. Anggota band numpaki bus ing bis sing bakal nate mbukak perjalanan ora iso lali. Film kasebut dicat karo klip saka Beatles lan nduweni ciri khas humor Inggris.

34: Heather Mills

Heather Mills McCartney (* 12. 1968 Januari, Alderhot, Inggris) yaiku modhèl Inggris, aktivis hak asasi manungsa lan garwanipun Paula McCartneyho.BiografieNěkolik sasi sawise dheweke lair kulawargané pindhah menyang Washington. Heather ora gampang kanggo bocah, remaja dheweke bali bebarengan karo ibuné menyang London, dheweke mlayu adoh saka ngarep lan urip kanggo sawetara sasi "ing werna". Dheweke kerja nganti dheweke dadi model. Ing umur sangalas taun, dheweke njupuk foto potret erotis.

35: Eleanor Rigby

"Eleanor Rigby" iku lagu saka band Inggris The Beatles, sing asale saka Lennon / McCartney, sanajan ditulis dening Paul McCartney piyambak. Ing wulan Agustus, 1966 metu ing single A-side bebarengan karo "Submarine Kuning". Dheweke uga ngeculake Revolver bebarengan. Lagu iki banjur dicathet dening akeh seniman liyane, kalebu Vanilla Fudge, Chick Corea utawa Al Di Meola. Lagu iki dijenengi sawise wong asli. Eleanor Rigby dikubur ana ing sawijining makam ing St. Petra in Woolton.

36: Kisses ing ngisor

Kisses ing ngisor yaiku album studio solo Paula McCartney kaping 15, dirilis dening 7. Februari 2012. Album iki kasedhiya ing CD lan LP. Isine total rangkep rolas lan rong lagu asli. Contone, Stevie Wonder, Eric Clapton, Bucky Pizzarelli lan Diana Krall, produser Tommy LiPuma.

37: Pipa Damai

Pipes of Peace yaiku album studio solo dening musisi Inggris Paul McCartney. Iki dirilis ing Oktober saka 1983 dening Parlophone (UK) lan Columbia Records (USA). Direkam ing 1980 dening 1983 ing Juli, 200 dirilis lan produser George Martin. Ana loro duet karo Michael Jackson ing album: "Say Say Say" lan "The Man". Ing bagéan Billboard XNUMX AS, album iki diselehake ing nomer limalas, ing UK Albums Chart ing urutan kaping papat. Ing sawetara negara, wis dadi platinum.

38: Mati ing lemah

Off Ground minangka album solo dening musisi Inggris Paul McCartney. Dirilis ing Februari 1993 dening Parlophone (UK) lan Capitol Records (USA). Bebarengan karo McCartney diprodhuksi dening Julian Mendelsohn. Billboard 200 nggayuh papan kaping pitulas ing tangga lagu AS, nalika Inggris Chart Inggris sing kaping lima.

39: Kerajaan Samudra

Karajan Samudra yaiku album klasik kaping lima lan balet pisanan saka Paul McCartney. Iku musik kanggo kinerja balet kanthi jeneng sing padha. Album iki dirilis ing Oktober ing 2011. Daftar komposisiSunting trek ditulis dening Paul McCartney.

40: Lan Aku Tresna Dheweke

Lan Aku Sayang Iku minangka lagu sing ditulis ing 1964 dening Paul McCartney kanggo anak wadon banjur Jane Asher. Nanging, pasangan aken Lennon / McCartney.Skladbu pisanan Beatles direkam lan dirilis ing album dheweke Night A Hard Day kang. Wiwit ana wis akeh saka dheweke coververzí.NástrojePaul McCartney: vokal, baskytaraJohn Lennon: akustik kytaraGeorge Harrison: gitar akustik, mungel dřívkaRingo Starr kongaReference

41: Kanthi Bantuan Little saka Kanca-kanca

"Kanthi Bantuan Little saka Kanca-kanca" iku lagu kapindho saka album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band saka 1967 saka band Inggris The Beatles. Lagu iki ditulis dening Lennon / McCartney (John Lennon, Paul McCartney). Ing 2004, majalah Rolling Stone klebu 311 ing dhaptar lagu 500 sing paling apik kabeh. Contone, Joe Cocker digawe lagu lan dirilis ing album 1969 "Kanthi Bantuan Little saka Kanca".

42: Abbey Road

Abbey Road minangka album studio nomer 11 The Beatles. Album pungkasan The Beatles, Let It Be, sing dirilis ing Abbey Road, direkam sadurunge. Abbey Road uga minangka rekaman studio pungkasan.

43: Sir

Sir (Basa Inggris [sɜː] IPA, czech [sir] [sumber]] yaiku wong kang sopan digunakake ing negara-negara berbahasa Inggris. Iki asring digunakake kanggo nggayuh perwira senior, contone, ing departemen militer lan polisi. Ing Britain lan sawetara negara Persemakmuran, ksatria utawa baronet digunakake kanthi jeneng iki minangka jeneng utawa gelar pamimpin gelar bangsawan ngisor. Dipigunakaké magepokan karo jeneng ngarep utawa jeneng lengkap, wis ora digunakake kanggo jeneng banget pungkasan (kayata Sir Paul McCartney bisa ono "Sir Paul" nanging ora "Sir McCartney"). Title Sir ora bisa njaluk patut, nanging uga oleh warisan, ngarahake madam wadon ora padha karo lengkap, nggunakake gelar punika mangkono ing cara diskriminasi.

44: Mangga Please Me

Mangga Please Me punika album Beatles pisanan sing dirilis dening 22. Maret 1963 minangka respon cepet kanggo sukses single. Mangga Mangga Me A Love Me Do. Saka patbelas lagu ing album, wolung padha ditulis dening pasangan utama John Lennon / Paul McCartney.

45: Saben dina

Wengi Hard Day (Hard Day's Night) yaiku film komedi Inggris sing didhasari tulisan Aluna Owen 1964. Film iki dianugerahi BAFTA minangka film paling apik ing kategori musik / komedi 1964.

46: Beatles for Sale

Beatles for Sale yaiku album Beatles kaping sekawan kang dirilis ing pungkasan 1964. Iki diterbitake dening Parlophone lan produser yaiku George Martin. Album iki dadi lagu sing sepisanan kaya Eight Days and Week utawa aku Loser.

47: Submarine Kuning (lagu)

"Submarine Kuning" iku lagu saka band Inggris The Beatles, sing asale saka Lennon / McCartney, sanajan ditulis dening Paul McCartney piyambak. Ing wulan Agustus, 1966 metu ing single A-side bebarengan karo "Eleanor Rigby". Sanalika dheweke uga muncul ing album Revolver lan rong taun sabanjure kanthi jeneng sing padha lan soundtrack kanthi jeneng sing padha. Puncak siji sing pisanan ing tangga lagu UK lan njupuk papat minggu kanggo nggulung "Kabeh utawa Ora Ana" saka Wit cilik. Ing posisi sing beda, penyanyi kuwi telung minggu.

48: Urip lan Ayo Die

"Live and Let Die" yaiku trek langsung saka film Live and Die saka seri James Bond. Ditulis dening Paulus lan Linda McCartney untuk Wings. Iku salah sawijining lagu sing paling misuwur, tekan 2. panggonan ing Billboard Hot Amerika 100 lan 9. panggonan ing UK Singles Chart.

49: Nang endi wae ing Inggris

Nang endi wae ing Inggris iku album studio George Harrison, dirilis ing 1981 ing Dark Horse Records. Iki kacathet ing Oktober 1979 lan Februari 1981 lan produser Harrison lan Ray Cooper. Lagu "All Those Years Ago" diresmikake kanggo memori John Lennon pungkasan lan diputer dening rong mantan anggota The Beatles, Paul McCartney lan Ringo Starr.


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!