Ana 17. Oktober, Microsoft plans kanggo miwiti pangguna mbuka instalasi sistem operasi Windows 10 liyane. Sing disebut-sebut Update Pembuat Mundhut (versi 1709) ndadekake pirang-pirang perbaikan marang sistem kasebut.

Nganyari kanggo Fall Creators Update kudu kurban sampeyan utawa nginstal sistem dhewe. Yen durung kedadeyan lan sampeyan ora pengin ngenteni, sampeyan kudu ngundhuh kanthi manual saka situs web Microsoft - Microsoft bakal ngeculake.

Timeline ngijini sampeyan bali ing wektu kanggo nemtokake apa sing digunakake lan apa iku 2 utawa 2 jam kepungkur. Mung bali menyang file, aplikasi, lan situs kaya sampeyan ora ninggalaké.

Ngakses file ing awan tanpa nggunakake papan panyimpenan piranti karo OneDrive Files on Demand. Sampeyan bisa ndeleng kabeh file ing File Explorer lan ngakses kasebut nalika dikarepake.

Penggemar Film Maker bakal antusias babagan Remix. Pilih potret lan video, nambah musik, arepe, lan malah efek 3D. Klik tombol lan voila - sampeyan duwe versi anyar saka video sampeyan.

Ndeleng obyek 3D ing donya lan njupuk gambar snap nganggo kamera njaba komputer sampeyan.


Ninggalake a Reply


SIGN menyang akun

×
Kelalen DETAILS YOUR?
×

Mangkata

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!